Edyta & Regis Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 [ Regis [chyba ;] po poszulce tak sądzę] Ponieważ Regis koszulki nosi tylko na szczególne okazje;) łatwiej poznać go po umaszczeniu brązowy łebek,a cała reszta dereszowata. Zdjęcia huśtawkowego jeszcze nie mieliśmy. Wielkie dzięki :). Wyżeł ;] ] Metodą eliminacji obstawiałabym Renfri, bo Regis to nie jest na bank, a Budrys biegałw weterenach na obniżonych tyczkach.Więcej wyżłów nie było, więc jakoś tak wypada na Renfriaka. Quote
JIM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Kolejne dwa filmiki : - przebieg Pauli i Bandzika: http://www.youtube.com/watch?v=F3luEaJFm0Q - Klaudii i Miki: http://www.youtube.com/watch?v=og835VCfUVs Quote
Sajko Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sajko, no nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Musiałam sprawdzić, czy ten rysunek jest tam nadal :evil_lol: Pati, to wszystko Twoja wina!!!! My jeszcze poważnie porozmawiamy:diabloti: A rysunku już nie ma, był ale sie zmył:eviltong: Dziękujemy wszystkim fotografom za Bombowca:multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Edyto to na pewno jest Renfri, o ile nie jest to Regis ;) Budrys jest siwy z czarnym, a nie - jak Regis i Renfri - z brązowym :) Szanta Choco Czołgista Rudi CDN Quote
Saba Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a): Jaka świetna fotka :crazyeye: Quote
saJo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A my jak zwykle prawie nieofoceni :placz: najwiecej fotek z Bydgoszczy mamy z...talerzykiem :roll: za co bardzo dziekuje, bo jeszcze nie mielismy fotek z talerzykiem, ale chcialabym tez skaczacego Gnojka, ma ktos?? Quote
JIM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Swietne zdjecia... :loveu: :loveu: :loveu: Przebieg Kubusia :) ---> http://www.youtube.com/watch?v=3ncH9pJMI1g saJo ja mam jedynie filmik ale z frisbee ... Moge wgrac jesli chcesz. Quote
saJo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix napisał(a): saJo ja mam jedynie filmik ale z frisbee ... Moge wgrac jesli chcesz. No pewnie, ze chce:loveu: Quote
JIM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Ok :eviltong: Potem gram, bo teraz laduje sie Oxi. Tak w ogole to masz swietnego psiaka - tylko pozazdroscic :loveu: Jeszcze fotka Holki: Quote
taura1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix a Dinosława masz z jumpingu? :loveu: Bo o agility nawet nie wspomnę. :shake: Quote
saJo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix napisał(a):Tak w ogole to masz swietnego psiaka - tylko pozazdroscic :loveu: Ja ostatnio glownie skupiam sie na tym jak go zamordowac :loveu: szczegolnie podczas treningow z pozoratem :loveu: Quote
JIM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix a Dinosława masz z jumpingu? :loveu: Bo o agility nawet nie wspomnę. :shake: Niestety.. juz mi sie miejsce na karcie wyczerpalo :-( Z jumpingu mam tylko Une i Paule i kawalek Bandziora, bo wlasnie wtedy zabrako juz karty...... Przebieg Oxi http://www.youtube.com/watch?v=ulvIIRMym54 Quote
saJo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix napisał(a):Niestety.. juz mi sie miejsce na karcie wyczerpalo :-( Z jumpingu mam tylko Une i Paule i kawalek Bandziora, bo wlasnie wtedy zabrako juz karty...... Szkoda, ze sie nie pochwalilam....mialam laptopa, mozna bylo zgrac na plyte, moze bysmy wtedy sie zalapali :placz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Saba napisał(a):Jaka świetna fotka :crazyeye: Chciałam się zrehabilitować za tą wcześniejszą :evil_lol: Saba napisał(a):O i znowu Sabula :loveu: Dziękuję pięknie :calus: Noo, trochę mi się jej złapało :multi: saJo napisał(a):A my jak zwykle prawie nieofoceni :placz: najwiecej fotek z Bydgoszczy mamy z...talerzykiem :roll: za co bardzo dziekuje, bo jeszcze nie mielismy fotek z talerzykiem, ale chcialabym tez skaczacego Gnojka, ma ktos?? Niestety, ja Was nie mam :shake: Miałam wklejać dalej fotki, ale imageshack odmówił współpracy. Ciekawe na jak długo... Quote
taura1 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix napisał(a):Niestety.. juz mi sie miejsce na karcie wyczerpalo :-( :placz: :placz: :placz: :placz: Nie no załamie się. Nikt nas nie nagrał z jumpingu? Był to nasz jedyny przebieg... :-( Quote
Sajko Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 A ja mam nawet dowód, ilu było fotografów:diabloti: no i mój ulubiony skoczek:loveu: i ulubiona sytuacyjnie (niestety nie jakościowo...) fotka: Quote
JIM Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Moze lepiej, ze sie nie pochwalilas ;) , bo bylabym juz w ogole wkurzona, bo i tak nie mialam kabla USB. Filmik sie laduje, ale bardzo krotki jest. Quote
Astro&Marta Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Bardzo dziękujemy za super zawody:) Piekne zdjecia i świetną atmosfere. Szkoda tylko ze dzisiaj na polskim nie poszlo mi tak jak na zawodach... eh. Moze ktos na pocieszenie sfilmował mojego futrzaka??Przydałoby się na poprawe nastroju... Quote
saJo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Julix napisał(a):Moze lepiej, ze sie nie pochwalilas ;) , bo bylabym juz w ogole wkurzona, bo i tak nie mialam kabla USB. To rzeczywiscie dobrze, ze sie nie chwalilam, ale tak na przyszlosc do wszystkich fotografow (szczegolnie z mala iloscia paieci): zwykle na zawodach mam laptopa, moge uzyczyc w zamian za fotki moich psow :razz: Quote
stereo Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sajko, następnym razem nagram filmik fotografom, bo zdjęcia nie odzwierciedlają tej synchronizacji :) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 taura1 napisał(a)::placz: :placz: :placz: :placz: Nie no załamie się. Nikt nas nie nagrał z jumpingu? Był to nasz jedyny przebieg... :-( Ja mam filmik z Waszego przebiegu, chociaż nie od samego początku. Ale do filmików to jeszcze nie dotarłam... Sajko napisał(a):A ja mam nawet dowód, ilu było fotografów:diabloti: To był najwredniejszy torek - musieliśmy wszyscy focić z tego samego miejsca :mad: Sajko napisał(a): :loveu: :roflt: :roflt: :loveu: Quote
cyber_killer Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Pikne zdjecia.... nawet RIVA sie zalapala :) Quote
Recommended Posts