Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[

Regis [chyba ;] po poszulce tak sądzę]

Ponieważ Regis koszulki nosi tylko na szczególne okazje;) łatwiej poznać go po umaszczeniu brązowy łebek,a cała reszta dereszowata. Zdjęcia huśtawkowego jeszcze nie mieliśmy. Wielkie dzięki :).

Wyżeł ;]

]
Metodą eliminacji obstawiałabym Renfri, bo Regis to nie jest na bank, a Budrys biegałw weterenach na obniżonych tyczkach.Więcej wyżłów nie było, więc jakoś tak wypada na Renfriaka.

• Replies 368
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sajko, no nie mogłam się powstrzymać :evil_lol: Musiałam sprawdzić, czy ten rysunek jest tam nadal :evil_lol:

Pati, to wszystko Twoja wina!!!! My jeszcze poważnie porozmawiamy:diabloti:

A rysunku już nie ma, był ale sie zmył:eviltong:

Dziękujemy wszystkim fotografom za Bombowca:multi:

Posted

A my jak zwykle prawie nieofoceni :placz: najwiecej fotek z Bydgoszczy mamy z...talerzykiem :roll: za co bardzo dziekuje, bo jeszcze nie mielismy fotek z talerzykiem, ale chcialabym tez skaczacego Gnojka, ma ktos??

Posted

Ok :eviltong: Potem gram, bo teraz laduje sie Oxi. Tak w ogole to masz swietnego psiaka - tylko pozazdroscic :loveu:

Jeszcze fotka Holki:

Posted

Julix napisał(a):
Tak w ogole to masz swietnego psiaka - tylko pozazdroscic :loveu:

Ja ostatnio glownie skupiam sie na tym jak go zamordowac :loveu: szczegolnie podczas treningow z pozoratem :loveu:

Posted

Julix napisał(a):
Niestety.. juz mi sie miejsce na karcie wyczerpalo :-( Z jumpingu mam tylko Une i Paule i kawalek Bandziora, bo wlasnie wtedy zabrako juz karty......

Szkoda, ze sie nie pochwalilam....mialam laptopa, mozna bylo zgrac na plyte, moze bysmy wtedy sie zalapali :placz:

Posted

Saba napisał(a):
Jaka świetna fotka :crazyeye:

Chciałam się zrehabilitować za tą wcześniejszą :evil_lol:

Saba napisał(a):
O i znowu Sabula :loveu: Dziękuję pięknie :calus:

Noo, trochę mi się jej złapało :multi:

saJo napisał(a):
A my jak zwykle prawie nieofoceni :placz: najwiecej fotek z Bydgoszczy mamy z...talerzykiem :roll: za co bardzo dziekuje, bo jeszcze nie mielismy fotek z talerzykiem, ale chcialabym tez skaczacego Gnojka, ma ktos??

Niestety, ja Was nie mam :shake:

Miałam wklejać dalej fotki, ale imageshack odmówił współpracy. Ciekawe na jak długo...

Posted

Julix napisał(a):
Niestety.. juz mi sie miejsce na karcie wyczerpalo :-(

:placz: :placz: :placz: :placz: Nie no załamie się. Nikt nas nie nagrał z jumpingu? Był to nasz jedyny przebieg... :-(

Posted

A ja mam nawet dowód, ilu było fotografów:diabloti:

no i mój ulubiony skoczek:loveu:

i ulubiona sytuacyjnie (niestety nie jakościowo...) fotka:

Posted

Moze lepiej, ze sie nie pochwalilas ;) , bo bylabym juz w ogole wkurzona, bo i tak nie mialam kabla USB. Filmik sie laduje, ale bardzo krotki jest.

Posted

Bardzo dziękujemy za super zawody:) Piekne zdjecia i świetną atmosfere. Szkoda tylko ze dzisiaj na polskim nie poszlo mi tak jak na zawodach... eh.
Moze ktos na pocieszenie sfilmował mojego futrzaka??Przydałoby się na poprawe nastroju...

Posted

Julix napisał(a):
Moze lepiej, ze sie nie pochwalilas ;) , bo bylabym juz w ogole wkurzona, bo i tak nie mialam kabla USB.

To rzeczywiscie dobrze, ze sie nie chwalilam, ale tak na przyszlosc do wszystkich fotografow (szczegolnie z mala iloscia paieci): zwykle na zawodach mam laptopa, moge uzyczyc w zamian za fotki moich psow :razz:

Posted

taura1 napisał(a):
:placz: :placz: :placz: :placz: Nie no załamie się. Nikt nas nie nagrał z jumpingu? Był to nasz jedyny przebieg... :-(

Ja mam filmik z Waszego przebiegu, chociaż nie od samego początku. Ale do filmików to jeszcze nie dotarłam...

Sajko napisał(a):
A ja mam nawet dowód, ilu było fotografów:diabloti:

To był najwredniejszy torek - musieliśmy wszyscy focić z tego samego miejsca :mad:

Sajko napisał(a):

:loveu: :roflt: :roflt: :loveu: