Saba Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 saJo napisał(a):Saba Czy ty sie nie mialas uczyc :mad: a potem to sorry, nie bede na treningu bo mam duzo nauki/poprawke:mad: Patrz jak pilnuje :evil_lol: no siedzę w twoich notatkach z biochemii :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ale podsycacie apetyt :loveu: A za ładne detki weteranów coś będzie? :evil_lol: EDIT: Czy w weteteranach będzie taki sam "poziom" tyczek jak w zerówkach (i tu i tu rozchodzi się o large). Pytam ponieważ rozważam jednak start w zerówkach, żeby później utrzymać prawo do biegania w tej szlachetnej klasie :razz: Chcę startować potem w Łącku, ale nie chcę do openów :eviltong: Quote
PATIszon Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Saba napisał(a):no siedzę w twoich notatkach z biochemii :eviltong: Odpusc sobie! Tego i tak nie da sie zaliczyc :evil_lol: Quote
Saba Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 PATIszon napisał(a):Odpusc sobie! Tego i tak nie da sie zaliczyc :evil_lol: Nie da się ale trzeba :eviltong: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Saba napisał(a):Nie da się ale trzeba :eviltong: I tak macie lepiej od nas, bo nie musicie zdawac u Strzezka :evil_lol: Quote
Saba Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 saJo napisał(a):I tak macie lepiej od nas, bo nie musicie zdawac u Strzezka :evil_lol: Nie wiem jaki jest Strzeżek ale Lambada na pewno nie jest dużo lepsza :diabloti: Każdy nam składał kondolencje jak się dowiadywał że z nią mamy :eviltong: Quote
saJo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja mowie o egzaminie, a nie o cwiczeniach !! A od Strzezka niewiele gorszego juz czlowieka mozna spotkac (chociaz mi osobiscie bardzo sie podobalo, moze z wyjatkiem ryczenia jak jelen na rykowisku) Quote
Saba Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 O egzamie nie ja za dużo nie myśle za jakies 2 lata mnie do niego może dopuszcza Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Mokka napisał(a):To zostaniemy sami? Ale Wy potem chcecie do jedynek iść a ja z Bandziorem raczej nie:shake: Quote
sonia123 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Pies, który startuje w Agility Open musi mieć ukończone 18 miesięcy?:p Quote
stereo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Zgłosiłaś się do openów, czyli będziesz biegać i agility i jumping. Agility i jumping to po prostu dwa tary z innymi przeszkodami. Zdajesz sobie sprawę, że open to klasa dla zaawansowanych? Korzystaj z opcji "Edit"!!! Quote
sonia123 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jedzie może ktoś ze szczecina?:???:Bo się u mnie okazało, że kiepsko będzie z dojazdem:-( Mogę dorzucić się do paliwka;) na nas duże miejsca nie potrzeba. Jeśli ktoś by miała wolną miejscówkę to chętnie się wcisnę :scared: Quote
AniaP Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Odebrałam w piątek książeczkę pracy, więc my też wreszcie zgłoszeni. :eviltong: Ale, że to będzie nasz debiucik w openach :cool3: , to: taura1 napisał(a): Na nic nie liczymy, a nie jednak liczymy: na miłe towarzystwo i wyborną zabawe :cool3: Quote
dog_master Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hehe, my w zerówkach, a cytat Taury do nas też pasuje idealnie :D Have FUN! That is what it is all about :) Quote
sonia123 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 o sorka już nibdy więcej, ale gdybys ty mogła mnie wykreślić z openow konieczniee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo ja startuje tylko w zerowkach!!!!!!! Quote
jovanna Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sonia ile razy jeszcze przyslesz mi zgloszenie ?:mad: Quote
Paskuda_Bandzior Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A ja ponawiam pytanko o wysokośc tyczek w zerówkach ;) Edit: Zdecydowałam się: BARDZO PROSZE O PRZENIESIENIE MOJEGO BANDZIORA PLUS MNIE DO ZERóWEK. Quote
PARSONRK Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 A ja mam w planach zajechanie się ;) zgłaszam 4 psa na zawody :evil_lol: Quote
yassue Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Magda, czy kolejnosc przebiegow z pierwszej strony (zero, weterani, open) jest pewna? bo my sie pewnie nieco spoznimy.. ;) Quote
sonia123 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 PARSONRK ostro lecisz z koksem:evil_lol: Będziesz chyba jedynym zawodnikiem, ktory startuje z 4 psami:crazyeye: Quote
Magda i Saga Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Kolejnosc jak na pierwszej stronie. Wysokośc tyczek w seniorach jak w zerówkach. Mokka, może bys poleciała trzy razy w tych weteranach bo mam trzy pucharki i tego nie będzie komu dać. Quote
Magda i Saga Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Dla niezmotoryzowanych dojazd na stadion: Linia i kierunekTrasaDzień powszedni09:50 Dworzec PKP54 Dworzec PKS (linia autobusowa Normalna )09:50 Dworzec PKP -------- Ulice: -------- - Dworcowa -------- - Królowej Jadwigi -------- Przejazd: 10 min., 3 przyst. 10:00 Rondo Jagiellonów Przejście piesze i oczekiwanie: 4 min.1 Leśny Park Kultury i Wypoczynku (linia tramwajowa Normalna )10:04 Rondo Jagiellonów -------- Ulice: -------- - Rondo Jagiellonów -------- - Gdańska -------- Przejazd: 11 min., 5 przyst. 10:15 Gdańska - Powstańców Warszawy 10:15 Gdańska - Powstańców Warszawy Pokaż trasę na mapie http://www.zdmikp.bydgoszcz.pl/?id=komunikacja_wyszukiwarka_polaczen To link do stronki z komunikacja Bydgoszczy, u góry skopiowałam połączenie z Dworca głównego. Z tramwaju 1 nalezy wysiąćć nie na 5 lecz 6 przystanku koło Stadionu Zawisza. Dużo lepiej jest przyjechac na Bydgoszcz leśną, bo wtedy na piechote 10 min do stadionu (po wyjściu z dworca w prawo i prosto na brame stadionu się wychodzi) Quote
Recommended Posts