Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[h=5]hmmmm.... Agata od kilku dni próbuje dodzwonić się do DS Brysia.. bez skutku. Musimy się tam więc przejechać

Mam tylko nadzieję, że ktoś źle spisał nr telefonu i wszystko jest w porządku[/h]

Posted

oby. z Myszą tak właśnie było, jak dzwoniłam to mówiło, że nie ma takiego numeru, sms-y nie dochodziły. potem na wizycie okazało się, że numer był od córki i coś tam, ale w domu Mysza była i wszystko OK, więc oby tak samo było z Brysiem

Posted

[quote name='gosia2313']hmmmm.... Agata od kilku dni próbuje dodzwonić się do DS Brysia.. bez skutku. Musimy się tam więc przejechać

Mam tylko nadzieję, że ktoś źle spisał nr telefonu i wszystko jest w porządku

A ten dom, do którego pojechał Bryś to z dziećmi, z innymi psami?
Pytam, bo tu cisza była, i tylko nagle informacja, że nie możecie się dodzwonić.

Posted

mala_czarna napisał(a):
A ten dom, do którego pojechał Bryś to z dziećmi, z innymi psami?
Pytam, bo tu cisza była, i tylko nagle informacja, że nie możecie się dodzwonić.

Ja nie wiem, nie było mnie. Wiem tylko tyle, że w Sosnowcu, Edyta wzięła od nich numer tel i miała się Agata skontaktować

Posted

gosia2313 napisał(a):
Uff Edyta mnie uspokoiła ! Dzwoniła do właścicieli Brysia - są nim zachwyceni i już umówili się na wizytę po adopcyjną z Agatą :multi:

to dobre wieści:) więc Brysiu oficjalnie powodzenia! ogłoszenia usunięte

• 2 weeks later...
Posted

Agata była dzisiaj na wizycie po adopcyjnej w nowym domu Brysia :)

[h=5]Wizyta u Brysia przeszła pomyślnie. Bryś ma swój własny kąt a w nim mnóstwo zabawek. Dodatkowo kochających właścicieli, którzy zrobią dla niego wszystko :)
Ale może od początku. Na Brysia natknęłam się przypadkiem na spacerze, kiedy szukałam adresu. Był dość bojowo do mnie nastawiony nawet w domu. Ale w końcu przestał się bać (i na chwile przestałam mu się kojarzyć ze schroniskiem) i zaczął się domagać pieszczot, wchodził na kolana i przynosił różne zabawki. Bardzo się zmienił w pozytywnym znaczeniu. Już trochę przybrał na wadze, wyczesany i w pełni zadbany wygląda jeszcze piękniej niż zwykle. Nowi właściciele są bardzo zadowoleni z Brysia, a sam Bryś już się przyzwyczaił do nowego domu i czuje się w nim świetnie. Na pewno za jakiś czas pojawią się jeszcze zdjęcia z wizyty u Brysia na schroniskowym FB.
Póki co umówieni jesteśmy za pół roku, żeby zobaczyć jak Bryś się zmienił i co u niego.[/h]