AgusiaP Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 czekamy oby to był ten domek taki na zawsze:lol: Quote
gosia2313 Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Miałam chwilę temu z tablicy zapytanie o Brysia. Podesłałam Panu stronę schroniska - a nóż wybierze innego psiaka Quote
Pysia Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 O Kikulince też pamiętaj ;) Dzięki za hopsanie bazarku :) Quote
__Lara Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Pomóżcie, znalazłam mega oswojonego i zaniedbanego kota pod pracą w Zabrzu, nie mam co z nim zrobić, a w schronie panuje choróbsko :( http://www.dogomania.pl/forum/threads/235980-Kotek-znaleziony-w-Zabrzu-nie-mam-gdzie-go-da%C4%87-%28-PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=19992015#post19992015 Quote
gosia2313 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 [h=5]hmmmm.... Agata od kilku dni próbuje dodzwonić się do DS Brysia.. bez skutku. Musimy się tam więc przejechać Mam tylko nadzieję, że ktoś źle spisał nr telefonu i wszystko jest w porządku[/h] Quote
Pysia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ojojojojoj! Żeby to byl tylko problem telefoniczny! Quote
gosia2313 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 oby. z Myszą tak właśnie było, jak dzwoniłam to mówiło, że nie ma takiego numeru, sms-y nie dochodziły. potem na wizycie okazało się, że numer był od córki i coś tam, ale w domu Mysza była i wszystko OK, więc oby tak samo było z Brysiem Quote
mala_czarna Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='gosia2313']hmmmm.... Agata od kilku dni próbuje dodzwonić się do DS Brysia.. bez skutku. Musimy się tam więc przejechać Mam tylko nadzieję, że ktoś źle spisał nr telefonu i wszystko jest w porządku A ten dom, do którego pojechał Bryś to z dziećmi, z innymi psami? Pytam, bo tu cisza była, i tylko nagle informacja, że nie możecie się dodzwonić. Quote
gosia2313 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 mala_czarna napisał(a):A ten dom, do którego pojechał Bryś to z dziećmi, z innymi psami? Pytam, bo tu cisza była, i tylko nagle informacja, że nie możecie się dodzwonić. Ja nie wiem, nie było mnie. Wiem tylko tyle, że w Sosnowcu, Edyta wzięła od nich numer tel i miała się Agata skontaktować Quote
gosia2313 Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Uff Edyta mnie uspokoiła ! Dzwoniła do właścicieli Brysia - są nim zachwyceni i już umówili się na wizytę po adopcyjną z Agatą :multi: Quote
saphira18 Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 gosia2313 napisał(a):Uff Edyta mnie uspokoiła ! Dzwoniła do właścicieli Brysia - są nim zachwyceni i już umówili się na wizytę po adopcyjną z Agatą :multi: to dobre wieści:) więc Brysiu oficjalnie powodzenia! ogłoszenia usunięte Quote
gosia2313 Posted December 1, 2012 Author Posted December 1, 2012 Agata była dzisiaj na wizycie po adopcyjnej w nowym domu Brysia :) [h=5]Wizyta u Brysia przeszła pomyślnie. Bryś ma swój własny kąt a w nim mnóstwo zabawek. Dodatkowo kochających właścicieli, którzy zrobią dla niego wszystko :) Ale może od początku. Na Brysia natknęłam się przypadkiem na spacerze, kiedy szukałam adresu. Był dość bojowo do mnie nastawiony nawet w domu. Ale w końcu przestał się bać (i na chwile przestałam mu się kojarzyć ze schroniskiem) i zaczął się domagać pieszczot, wchodził na kolana i przynosił różne zabawki. Bardzo się zmienił w pozytywnym znaczeniu. Już trochę przybrał na wadze, wyczesany i w pełni zadbany wygląda jeszcze piękniej niż zwykle. Nowi właściciele są bardzo zadowoleni z Brysia, a sam Bryś już się przyzwyczaił do nowego domu i czuje się w nim świetnie. Na pewno za jakiś czas pojawią się jeszcze zdjęcia z wizyty u Brysia na schroniskowym FB. Póki co umówieni jesteśmy za pół roku, żeby zobaczyć jak Bryś się zmienił i co u niego.[/h] Quote
lika1771 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Super trafil na wlasciwy domek.Fotka super. Quote
saphira18 Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 świetnie:) ale tytuł straszy, pora go zmienić:lol: Quote
Pysia Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Dokładnie. Tytuł powinien być zmieniony koniecznie. Quote
mala_czarna Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Brysiu, życzę Ci 100 lat zdrówka!!! Quote
gosia2313 Posted December 8, 2012 Author Posted December 8, 2012 Tytuł zmieniłam ( w końcu :P), dopiero teraz , bo wcześniej miałam z tym jakieś problemy :) Quote
Recommended Posts