gosia2313 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 saphira18 - masz zapchaną skrzynkę :( Na tablicy ja mu robiłam, więc pewnie dlatego Ci usunęli. Dzięki bardzo za ogłoszenia ! Mam nadzieję, że ktoś sensowny się odezwie :) Quote
saphira18 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='gosia2313']saphira18 - masz zapchaną skrzynkę :( Na tablicy ja mu robiłam, więc pewnie dlatego Ci usunęli. Dzięki bardzo za ogłoszenia ! Mam nadzieję, że ktoś sensowny się odezwie :) dzięki, wyczyszczona skrzynka;) a ja podniosę jeszcze Brysia Quote
__Lara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Beatkaa']Zaglądam do Brysia...[/QUOTE] Ja również ciągle tu zaglądam ;) Quote
Pysia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Co u Brysia? A może w hoteliku go umieścić? No wiem.... Kasa :( Quote
gosia2313 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 Dzisiaj, tak jak już pisałam na FB, jeden z psów rzucił się w boksie na Brysia :( Na szczęście nic mu nie zrobił, fizycznie. Bo psychicznie to na pewno przez takie sytuacje Bryś będzie coraz bardziej lękliwy :< Azor po tym incydencie został wywalony z boksu. A na jego miejsce poszedł ... Stefanek :lol: raczej powinien się dogadać, ma 8 lat i jest ok :) Quote
Pysia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 W weekend powstanie bazarek z perfumami, kremami, mydełkami, kosmetykami do makijażu i środkami czystości do domu. Bazarek będzie na rzecz bid ze schroniska. Tak pomyślałam aby jak sie uda uzbierać kasy na tak 2 m-ce pobytu Brysia w hoteliku to go za to tam dać.... Co myślisz? Quote
gosia2313 Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='Pysia']W weekend powstanie bazarek z perfumami, kremami, mydełkami, kosmetykami do makijażu i środkami czystości do domu. Bazarek będzie na rzecz bid ze schroniska. Tak pomyślałam aby jak sie uda uzbierać kasy na tak 2 m-ce pobytu Brysia w hoteliku to go za to tam dać.... Co myślisz?[/QUOTE] Wiesz co ... sama nie wiem. Bo mamy w hotelu już dwa psy : Kłapacza którego już od ponad roku nikt nie chce :\ Nie wiem czemu. Ma ok. 8 lat a ludzie zachowują się jakby miał 100 i nie było od 2011r ANI JEDNEGO telefonu o niego :( W październiku do hoteliku trafiła Shenzi (adoptowana na początku roku z Sosnowca). A teraz dojdzie jeszcze Felika, który pojedzie na konsultację okulistyczną i jeśli będą szanse - będziemy zbierać na operacje wzroku. Poobserwujemy go w boksie trochę, może bez Azora się tam uspokoi... Oby. Postaram się po niedzieli wystawić bazarek - może bym mu wyróżniła jakieś ogłoszenie. On musi szybko isć do domu, jest ładny i młody. Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Cioteczki, przepraszam, jestem tu z sygnaturki którejś z ciotek, ktora zagladnela na bazarek..... Czy Brys moze mieszkać z dziecmi????? Quote
gosia2313 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='magdola']Cioteczki, przepraszam, jestem tu z sygnaturki którejś z ciotek, ktora zagladnela na bazarek..... Czy Brys moze mieszkać z dziecmi?????[/QUOTE] Zależy w jakim wieku i jakie są te dzieci. Bryś jest psem wylęknionym, potrzebuje spokoju, może później by z dziećmi było OK, ale jak na początku mu wyskoczą z rękami i będą chciały głaskać i przytulać to nie. Wiadomo, że jeśli ktoś ma na myśli dziecko 16 letnie np. które jest ogarnięte i rozumie co się do niego mówi, żeby psa nie przytu,ać bo się boi to myślę, że OK. Tylko to trzeba by z dziećmi przyjechać na spacer. Bo ostatniej rodziny z dziećmi właśnie Bryś się bał i behawiorystka odradzała im tego psa. Quote
magdola Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='gosia2313']Zależy w jakim wieku i jakie są te dzieci. Bryś jest psem wylęknionym, potrzebuje spokoju, może później by z dziećmi było OK, ale jak na początku mu wyskoczą z rękami i będą chciały głaskać i przytulać to nie. Wiadomo, że jeśli ktoś ma na myśli dziecko 16 letnie np. które jest ogarnięte i rozumie co się do niego mówi, żeby psa nie przytu,ać bo się boi to myślę, że OK. Tylko to trzeba by z dziećmi przyjechać na spacer. Bo ostatniej rodziny z dziećmi właśnie Bryś się bał i behawiorystka odradzała im tego psa.[/QUOTE] Oj, to nie ryzykuje, zwłaszcza ze odleglosc tez niemała ;) a dziecko w wieku przedszkolnym.... Quote
Pysia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja myślę, ze Brysia najpierw trzeba poobserwować i okreslić go jakie dom trzeba wyuskać dla niego. Bo inaczej może wracać non stop. Mam pewnien pomysł i zobaczymy czy sie uda. Nie róbcie nic pochopnie bo szkoda psa. Dajcie mi trochę czasu. Quote
Pysia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Teraz będziemy przez jakiś czas wstrzymywać oddech. Quote
saphira18 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 gosia2313 napisał(a):Bryś adoptowany jakieś szczegóły? :lol: Quote
gosia2313 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 saphira18 napisał(a):jakieś szczegóły? :lol: Ja nie znam niestety :( Wiem, że Edyta podała im swój numer i wzięła od nich. Na pewno Agata pojedzie na wizytę. Mieszka bodajże w Sosnowcu Quote
saphira18 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 gosia2313 napisał(a):Ja nie znam niestety :( Wiem, że Edyta podała im swój numer i wzięła od nich. Na pewno Agata pojedzie na wizytę. Mieszka bodajże w Sosnowcu to nie wiem poczekać z tydzień z usuwaniem ogłoszeń?:lol: żeby nie zapeszać;) Quote
gosia2313 Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Pewnie, poczekaj dla pewności :) Quote
Beatkaa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 To dobra wiadomość !! :) Oby było wszystko OK:thumbs: Quote
Recommended Posts