ewick Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Zosiu, czy dodzwoniła się do ciebie pani w sprawie suczki? Dzwoniła do mnie też, bo u ciebie chyba był wyłączony telefon, albo co? Ona ma już jedną sunię, też po przejściach, chciała wiedzieć jak Owieczka reaguje na inne pieski, chodzi o to, żeby się sunie nie pogryzły. Mam nadzieję, że będzie dzwoniła do skutku. Quote
zofja Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 owca byla u fryzjera, jest jej trzy razy mniej. udalo sie uniknac narkozy. owieczka byla grzeczna. dzis duzo wrazen. wizyta u fryzjera i zapoznanie z pierwsza zainteresowana osoba. Quote
zofja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 z czarnego kłębka przeistoczyła się w małą, smukłą suczkę z grzywką. Quote
ewick Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 wieczorem zajrzę co u Owieczki, mam nadzieję ze będzie juz u nowej Pani Quote
zofja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 no niestety.pani sie niezdecydowala. za to pani z wroclawia jest zainteresowana ale bez pospiechu.juz do niej dzwonilismy. oczekujemy. kciuki nieustajaco potrzebne. Quote
zofja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 dzis sprobuje zrobic zdjecie, co by pokazac nowa fryzure owcy. Quote
ewick Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 ciekawe jak tam się sprawy mają u Owieczki.... Quote
gospo2 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Witam, suczka w piątek będzie w nowym domu, z nowymi opiekunami(m.in ze mną). Jesteśmy pełni obaw, widzieliśmy stan psychiczny suczki, zapewne wymaga ogromnego poświęcenia i pracy. Mimo obaw, wierzymy że nas polubi i zaakceptuje. Damy z siebie wszystko by tak było. pozdrawiam Tomek Quote
zofja Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 same dobre wiesci!!!!!!! suczka ma dom. bardzo przytulny. wychodzi na spacery. daje duzo radosci. nieustajaco trzymam kciuki i jestem z Wami myslami. czekam na wiesci. TEMAT UROCZYSCIE OGLASZAM - ZAMKNIETYM!! Quote
Recommended Posts