Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

od maja przebywa w domu tymczasowym. nie potrafi nawiącać relacji z mężczyznami. konieczny dom z dużą dozą cierpliwości. suczka niesterylizowana, ok 2-ch lat. poprawnie zachowuje się w domu. prosimy bardzo o znalezienie cierpliwego i kochającego domu. czarna, mała, długowłosa suczka - zdjęcia wkrótce.

Posted

[quote name='zofja']od maja przebywa w domu tymczasowym. nie potrafi nawiącać relacji z mężczyznami. konieczny dom z dużą dozą cierpliwości. suczka niesterylizowana, ok 2-ch lat. poprawnie zachowuje się w domu. prosimy bardzo o znalezienie cierpliwego i kochającego domu. czarna, mała, długowłosa suczka - zdjęcia wkrótce.
owca po wizycie u fryzjera

Posted

szukamy domu dla OWIECZKI.
kochającego domu (przez długi czas domem dla OWIECZKI była stara opuszczona fabryka).ZAINTERESUJCIE SIĘ DOGOMANIACY!

Posted

Przeczytałam o niej na forum.miau.pl, ale od razu mówię, ze nie jestem zainteresowana adopcją, bo już mam sporo zwierzaków - psisko też, ale postaram się pomóc w inny sposób - podnosząc wątek, chciałabym również wystawić sunię na allegro, jeśli jej tam jeszcze nie ma.
Mam pytanie odnośnie ostrzyżenia suczki, biedactwo ma kołtuny, na pewno jest jej teraz za gorąco, nie widać jej na pewno ślicznej mordki czy nie można jej ostrzyc? Poza tym nowa fryzurka pewnie by jej pomogła znaleźć domek
Ja dowiadywałam sie u naszej wetki o strzyżenie mojego psa, który jest wielkości sznaucera olbrzyma - będzie to kosztowało w jego przypadku 70 zł
Ja też jestem z Warszawy, a lecznica, gdzie mój Toffi dostanie nową fryzurkę jest na Zwierzynieckiej, koło Czerniakowskiej

Posted

tak koniecznie trzeba jej porobic ogłoszenia!
Ale musza byc jakies lepsze zdjęcia i więcej szczegółow - jaki ma stosunek do innych zwierzat, dzieci.

Posted

Jeśli dostanę konkretny opis suczki z kontaktem do osoby, która zajmuje się adopcją, tel. mail. - no i może jakieś jednak nowe zdjęcie, na którym ją bardziej widać - od razu ją daję na allegro.

Posted

jesli chodzi o nową fryzurę to problem polega na tym, ze suczke trzeba poddac narkozie. ona nie daje sobie nic zrobic, m.in. zdjecia. stad malo wyrazne fotografie. to prawda, jest skoltuniona. do niedawna probowalam ja czesac, ale przyplacone to jest ciezka depresja. obawiam sie tez narkozy, stad zwloka jesli chodzi o strzyzenie. niemniej trzeba bedzie to zrobic.suczka zyje w zgodzie z kotem i zolwiem. srednia sympatia darzy mezczynz, mysle jednak ze to da sie zmnienic. numer kontaktowy 500634975. sprobuje zamiescic lepsza fotografie. WIELKIE DZIEKI ZA WSZELKA POMOC W SZUKANIU DOMU, DOBREGO DOMU!