Sarunia-Niunia Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Ojej, Sendunia Kochana:loveu: Joluś, wykochaj dziewczynkę ode mnie!!! Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 [FONT=comic sans ms][/FONT][FONT=comic sans ms]Joluś Tobie, Senduni, Skipciowi i Rodzince życzę z serca:[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 [CENTER][COLOR=#ff0000][SIZE=5][FONT=century gothic]*** Zostawiamy Senduni i Skipciowi *** *** Walentynkowe uściski i serduszka *** Korunia, Tinka, Gaja, Nerunio i Maxio[/FONT][/SIZE][/COLOR] [IMG]http://deconstructingjen.com/wp-content/uploads/2013/02/JEN_Feb143.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
yolanovi Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Sendusia-Klusia też dziękuje i serduszka posyła :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 [FONT=century gothic] Wszystkiego co najlePSIE z okazji Dnia Psiaka dla kochanej Senduni[/FONT] Quote
yolanovi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Sendunia była sobie nad morzem, na wakacjach :) 1 Quote
Mysza2 Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Ale się Jolu powodzi tej Twojej sworze:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ale piękny widok... ten las...i te piękne dobermany :) Jolu, tylko Ci pozazdrościć, ech.... Wykochaj i ucałuj ode mnie Sendunię i Skpicia oczywiście też :) Quote
yolanovi Posted February 8, 2015 Posted February 8, 2015 Ten las, a właściwie lasek to niedaleko od domu, ale dzisiaj było przepięknie. Poprzytulam :), zawsze ich przytulam, chociaż Sendusia nie przepada za tym. 1 Quote
Sarunia-Niunia Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 Senduniu, Zaglądam do Was i zostawiam Walentynkowe przytulaski i buziaczki :) Quote
yolanovi Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Ja wczoraj w ogóle nie zaglądałam na moje wątki, a tu takie miłe sreducho :) Bernadtko pięknie dziękujemy i serdecznie Cię pozdrawiamy wraz z całym Twoim zwierzyńcem i rodzinką. Serducho dedykujemy też wszystkim odwiedzającym Sendunię Quote
Sarunia-Niunia Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Sendunia - ale z Ciebie się zrobiła big dziewczyna :) Piękna, dorodna Dobeczka :) Quote
yolanovi Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 "Nie ma mnie - nie fotografować!" ;) A z mniej dobrych wieści, to pochorowała mi się dziewczyna. Wszystko niestety wskazuje na moczówkę prostą :( Jesteśmy w trakcie diagnozowania. Quote
Martika&Aischa Posted March 25, 2015 Posted March 25, 2015 biedna nasza Sendusia :( zdrówka sunieczko kochana :*:*:* Quote
Sarunia-Niunia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Senduniu Kochana - nie rób takich rzeczy, nie choruj, nie martw nas! Trzymam za Ciebie kciuki, zdrowiej dziewczyno :) Quote
yolanovi Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Ostatnie półtora tygodnia jest nieciekawie. Sendunia wręcz obsesyjnie pije wodę, może wypić tyle ile mieści miska i ciągle ma pragnienie. Za tym idzie niestety sikanie, w dużych ilościach, no i z dużą częstotliwością. Na razie jesteśmy na enarenalu, a w środę łapiemy kilka porcji moczu z różnych pór dnia i do weta. Jeżeli wynik nie będzie lepszy od poprzedniego to niestety trzeba będzie dołączyć do enarenalu jeszcze Minirin melt. W jakiej dawce - zobaczymy. Poza tym dziewczyna wygryza sobie w jednym miejscu łapkę i póki co nie wiemy dlaczego. Ogólnie dziewczynka w takiej sobie kondycji. Myślę, że strość zaczyna doskwierać. Wg mnie ma co najmniej już 10 latek :(. Dziekuję kochane, ze zagląda Was tu jeszcze garstka do mojej Senduni Quote
Sarunia-Niunia Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Joluniu, smutno czytać, a patrzeć jeszcze bardziej, jak naszym Przyjaciołom zaczyna doskwierać starość.... choć może starość to nie najlepsze słowo.... Jak nasi Przyjaciele zaczynają niedomagać... Oby wyniki Senduni były lepsze, oby... Tego Wam z serca życzę!!!!! Wiesz przecież, że Sendunia jest mi szczególnie bliska.... Quote
Mysza2 Posted March 30, 2015 Posted March 30, 2015 Trzymajcie się Jolu, leczcie się i nie dajcie się choróbsku Quote
Recommended Posts