yolanovi Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 (edited) A teraz zdjęcia są - ja widzę. może to było jakieś chwilowe zawirowanie FB, a dla wszystkich wiosenne fiołki, które przynieśliśmy ze spacerku :) Edited April 24, 2013 by yolanovi Quote
Sarunia-Niunia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 yolanovi napisał(a):A teraz zdjęcia są - ja widzę. może to było jakieś chwilowe zawirowanie FB, a dla wszystkich wiosenne fiołki, które przynieśliśmy ze spacerku :) Niestety nie ma Joluś... Jak nie masz fotek zgranych w jakimkolwiek programie fotograficznym, to widzisz tylko Ty, bo masz je u siebie... Na dogo zdjęcia muszą mieć swój link...hm... A tak chciałabym zobaczyć Sendunię i Skipciola:) A fiołki śliczne i urocze:) Quote
yolanovi Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Niestety nie ma Joluś... Jak nie masz fotek zgranych w jakimkolwiek programie fotograficznym, to widzisz tylko Ty, bo masz je u siebie... Na dogo zdjęcia muszą mieć swój link...hm... A tak chciałabym zobaczyć Sendunię i Skipciola:) A fiołki śliczne i urocze:) Bernadka, fiołki też z FB są wrzucone i widzisz. Kurczę coś to dogo dziwinie tezdjęcia pokazuje Quote
Sarunia-Niunia Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 yolanovi napisał(a):Bernadka, fiołki też z FB są wrzucone i widzisz. Kurczę coś to dogo dziwinie tezdjęcia pokazuje No niby tak, ale myślę, że to jest kwestia czasu... różnie jest... czasami widać przez dobę, czasami przez dwie... no chyba, że się mylę - zobaczymy;) W każdym razie lecę na fb, coby zobaczyć Twoje "Dziamdziaki";) Quote
Martika&Aischa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 cudne szczęśliwe serducha :loveu::loveu::loveu: Quote
bela51 Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Cudne zdjęcia ! :loveu: Jednak kazdy psiak potrzebuje troche trawki i obcowania z naturą. Ja juz nie moge sie doczekac mojego wyjazdu z Janką na wczasy:lol: Pozdrawiamy Cioteczke i jej dwa skarby :lol: Quote
yolanovi Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 bela51 napisał(a):Cudne zdjęcia ! :loveu: Jednak kazdy psiak potrzebuje troche trawki i obcowania z naturą. Ja juz nie moge sie doczekac mojego wyjazdu z Janką na wczasy:lol: Pozdrawiamy Cioteczke i jej dwa skarby :lol: Dzięki za pozdrowienia Izunia. Kontaktu z naturą nie tylko psiaki potrzebują.... Ja też tam byłam przeszczęśliwa Quote
Sarunia-Niunia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 "Moja" Kochana Sendunia:loveu: Joluś, jak ja się cieszę, że Niunia znalazła u Ciebie DOM - i to TAKI DOM!!!!! Mizianka i całuski dla Prześlicznej Senduńki:loveu: Quote
yolanovi Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):"Moja" Kochana Sendunia:loveu: Joluś, jak ja się cieszę, że Niunia znalazła u Ciebie DOM - i to TAKI DOM!!!!! Mizianka i całuski dla Prześlicznej Senduńki:loveu: Bernadtko zobacz jaki Sendunia ma teraz okrągły tyłeczek ;) Można z przyjemnościa poklepać :), już nie wystają gnaty jak zderzaki i żebra jak kaloryfer Quote
Sarunia-Niunia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 yolanovi napisał(a):Bernadtko zobacz jaki Sendunia ma teraz okrągły tyłeczek ;) Można z przyjemnościa poklepać :), już nie wystają gnaty jak zderzaki i żebra jak kaloryfer Joluś zauważyłam, zauważyłam... Nawet mnie sprowokowałaś i znalazłam zdjęcie z 9 listopada, wtedy jak Sendunię odwoziłam do Ciebie... Zobacz, tak wyglądała Sendusia równo osiem m-cy temu.... dokładnie tak, jak napisałaś: yolanovi napisał(a):gnaty jak zderzaki i żebra jak kaloryfer a teraz - proszę, aż przyjemnie popatrzeć: Quote
yolanovi Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Sarunia-Niunia napisał(a):Joluś zauważyłam, zauważyłam... Nawet mnie sprowokowałaś i znalazłam zdjęcie z 9 listopada, wtedy jak Sendunię odwoziłam do Ciebie... Zobacz, tak wyglądała Sendusia równo osiem m-cy temu.... dokładnie tak, jak napisałaś: a teraz - proszę, aż przyjemnie popatrzeć: Jest różnica - pamiętam bidę jak przyjechała, wołaliśmy na nią patyczak, patyk. Tylko ten ogonek sterczy bidny... Teraz jest mięciutka, przyjemnie popieścić ;). Fajnie, ze wrzuciłaś tą fotę - jest porównanie. Quote
Romka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Zajrzyjcie proszę do Ado: http://www.dogomania.pl/forum/threads/231116-Dobermanowaty-Ado Quote
Sarunia-Niunia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 yolanovi napisał(a):Jest różnica - pamiętam bidę jak przyjechała, wołaliśmy na nią patyczak, patyk. Tylko ten ogonek sterczy bidny... Teraz jest mięciutka, przyjemnie popieścić ;). Fajnie, ze wrzuciłaś tą fotę - jest porównanie. Akurat się udało, że znalazłam fotkę w podobnym ujęciu;)... Quote
AgusiaP Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Poprawiała się nasza panienka :) Śliczne zdjęcia :) Quote
yolanovi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 AgusiaP napisał(a):Poprawiała się nasza panienka :) Śliczne zdjęcia :) O, Agusia! Jak miło, że zajrzałaś:loveu: Quote
yolanovi Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 W upały przesypiamy najgorętszą część dnia albo pozuję do fotek ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 "Moja" PIĘKNA, NAJPIĘKNIEJSZA Sendunia:loveu::loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-5MoHIktaQR4/Uf5xX3znVTI/AAAAAAAABaE/njKBK3-mczI/w269-h478-no/04.08.2013+-+1 Chyba się za Nią stęskniłam........ kochana i najważniejsze, że SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 [quote name='Sarunia-Niunia']"Moja" PIĘKNA, NAJPIĘKNIEJSZA Sendunia:loveu::loveu::loveu: https://lh4.googleusercontent.com/-5MoHIktaQR4/Uf5xX3znVTI/AAAAAAAABaE/njKBK3-mczI/w269-h478-no/04.08.2013+-+1 Chyba się za Nią stęskniłam........ kochana i najważniejsze, że SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak się stęskniłaś to przyjeżdżaj z wizytą :) Quote
yolanovi Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ale mam pyszny smakołyk!! Sendusia wcina oczywiście na kanapie :mad: i pozdrawiamy wszystkich :) Quote
Sarunia-Niunia Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Kochana i piękna Sendunia:loveu: Fajnie ma; na kanapach nie dość, że się wyleguje to jeszcze smakołyki sobie wcina;) Ale właśnie tak powinno być:multi:!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts