Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Za pozdrowienia bardzo dziękujemy i również serdecznie nasze kochane cioteczki pozdrawiamy. W tłusty czwartek pańcia zjadła pół pączka, a dziamdziaki w ogóle nie dostały ani kawałka (ukraść tym razem też im się nic nie udało). One i bez pączków jak pączki wyglądają, a i pańci niczego nie brakuje:cool3: Ale za to było bieganko, bo śnieg u nas nieco napadał, a lekki mróz utwardził błotko:multi:

Edited by yolanovi
  • 3 weeks later...
Posted

Chciałam zrobić fotkę moim dziamdziakom razem na kanapie ale oczywiście Sendusia zaraz zaczęła po ścianach chodzić

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-_HrORo0eD9k/USomjmmIYXI/AAAAAAAAAQY/zzQkYHoZr1k/s597/DSC_0130.JPG[/IMG]
no i wyszło tak :roll:

Posted

[quote name='Klementynkaa']nooo SKIP wymiata, cudnie patrzy :) a SENDUSIA jest gwiazda i nie pozuje jak nie ma ochoty :p[/QUOTE]
Tyle, że ona nigdy ochoty nie ma. Jak sie zorientuje, ze robie zdjecie to zaraz głupawki dostaje ;)

Posted

[quote name='yolanovi']Chciałam zrobić fotkę moim dziamdziakom razem na kanapie ale oczywiście Sendusia zaraz zaczęła po ścianach chodzić

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-_HrORo0eD9k/USomjmmIYXI/AAAAAAAAAQY/zzQkYHoZr1k/s597/DSC_0130.JPG[/IMG]
no i wyszło tak :roll:[/QUOTE]

O, to nie minęła nadal Senduni niechęć do fotografowania, widzę...
Ale za to , jaki Przystojniak ze Skipcia, ale i w tle widać przeuroczą "Sarenkę"... ach ta Jej linia i smukłe, długie nogi...
Joluś, wykochaj te "Dziamdziaki" - są naprawdę superowi!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Sendusia jest śmieszna, w gruncie rzeczy trudno powiedzieć czy ona nie lubi fotek bo jej reakcja nie jest strachem tylko typową głupawką. Zaczyna biegać, skakać na fotografa, włazić na meble, na oparcia, ot takie wariactwa ;) Ale będziemy próbować. Bardzo chciałabym tutaj zaprezentować jej minki i pozycje - naprawdę jest świetna. 10 lutego minął trzeci miesiąc jej zamieszkania z nami i teaz jest już całkiem sobą. Radosna, rozbiegana, swobodna. Już nie boi sie spacerków, a wręcz przeciwnie. Radośnie rozgląda się za swoim "stadkiem", rozdaje Skipkowi całuski i widać, że jest szczęśliwa, mając to swoje miejsce na ziemi. Bardzo lubi spacerować, pobiegać ale niezmiennie z ogromną radością wraca zawsze do domku. To chyba też jest moment, kiedy dziewczynka wie, że jest bezpieczne miejsce, gdzie może sie zagrzać i spokojnie odpocząć - jej miejsce. Kłótnie ze Skipem są nadal i myśle będą zawsze, ale to nie są jakieś bardzo groźne zdarzenia, ot przepychanki dzieciaków :) Ogólnie to kochana z niej sunia, wesoła, rozgadana, bardzo ruchliwa i skoczna - przypomina mi konika polnego ;) Pozdrawiamy wszystkich bardzo cieplutko.

Posted

[quote name='yolanovi']Chciałam zrobić fotkę moim dziamdziakom razem na kanapie ale oczywiście Sendusia zaraz zaczęła po ścianach chodzić

no i wyszło tak :roll:

A ja się skarżę, że mam za małe łożko??!! Hi, Hi, zawsze znajdzie sie ktoś, kto ma gorzej:)

Posted

[quote name='yolanovi']Ja też się cieszę i jeszcze dzięki niej miałąm okazję Ciebie poznać :)[/QUOTE]

I wzajemnie... bezcenne jest poznawanie Ludzi tak Wielkich, niosących rzeczywista pomoc i tak bardzo oddanych sercem potrzebującym Psiakom!!!