Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:iloveyou::iloveyou::tree1:Cudowne serdunka dwa :bye::iloveyou::iloveyou:pozdrawiamy , radosci i zdrowenka wszelkiego zyczymy , jak dobrze ze Sendunia ma swoj raj:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Joluś kochana a Skipciu ??? ja żądam zdjęcia przecudnego i dostojnego chłopaka:loveu::loveu::loveu::loveu:
Sendusia jak zwykle z gracją ;) śliczna jest :loveu:

No to Skipciu :)

i jeszcze taki

Posted

No, nie dosyć, że przez dwa dni nie mogłam się zalogować, to jeszcze jak mi się wczoraj udało (dzięki Jolci zresztą) zajrzałam zaraz do Senduni i Skipcia, napisałam....
a teraz patrzę - nie ma mojego posta:crazyeye:...
Więc jeszcze raz: Sendunia cudna i urocza Panna, delikatna i subtelna, a Skipcio - ech, co za Przystojny Facet!!!!!!
Masz Joluniu piekną Parę cudownych czarnych Piękności:)
Pozdrawiam i ściskam:):):)

• 2 weeks later...
Posted

I ja zauroczona jestem piękną parą:loveu::loveu::loveu: a trzeba też przyznać, że błyszczą się te dwie piękności! oj! błyszczą cudnie:loveu:
mizianka , buziaki dla Wszystkich:calus:

• 2 weeks later...
Posted

Rzeczywiście pisać nie ma co :). Żyjemy sobie dzień po dniu, ciesząc się każdą razem spędzoną chwilą. To co obecnie nie cieszy to pogoda, wszędzie mokro i błoto, że nie ma gdzie na wybieg polecieć :( Ale łobuzom i tak humory dopisują, o apetycie nie wspomnę:mad: - chyba wszystko by zjadły i w nieograniczonych ilościach. Sendusia jak dostanie michę to z miejsca przestaje być damą i wcina w takim tempie, że aż nieładnie. A jak tylko uda jej się prześcignąć Skipa to zaraz mu sie do michy wpycha i najzwyczajniej mu wyjada, bo on ciapa taka, że nawet nie mruknie, tylko się wycofuje i patrzy biedny jak mu reszta obiadku znika:shake:. Takie dwa moje dziamdziaki są.

Posted

No, z tą zgodą to róznie jest, czasem ok, a czasem niekoniecznie ale generalnie dajemy sobie rade i krew sie nie polała jak do tej pory. Fajnie mieć dwa psy, przyznaję. Ja dopiero doświadczam tego od roku 2010 kiedy to przygarnełam Gajke jako drugiego pieska (Skipek juz u mnie od 2008 roku). Wcześniej miałam zawsze tylko 1 psa i nawet do głowy mi nie przyszło, że może być inaczej. Zresztą kiedyś nie sama tylko o tym decydowałam, a teraz pełna swoboda:) Ja bardzo lubie obserwować ich zachowania względem siebie, szczególnie jesli nie kłócą się. Chociaż i kłótnie czasem bywają zabawne, nie wymagające interwencji, ale czasem muszę ich spacyfikować, co bardzo ładnie udaje się przy użyciu spryskiwacza do kwiatków :). Saruniu, one maja codziennie tyle mizianek, głasków i przytulasków, że na pewno im nie brak ale dostaną jeszcze specjalnie od Ciebie - powiem im, że to od Ciotki ;)