Martika&Aischa Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 [quote name='anica']I jeszcze , żeby to wszystko się spełniło!!! Oj tak :) niech się spełni ;) a Sendusi i Skipciowi przesyłamy miliony buziaków :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Zaglądam do Senduni i Skipcia - pozdrawiam Was Joluniu:loveu:!!!!!!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Sendunia pozdrawia. Niestety z fotkami nadal niełatwo Quote
Nadziejka Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 :iloveyou::iloveyou::tree1:Cudowne serdunka dwa :bye::iloveyou::iloveyou:pozdrawiamy , radosci i zdrowenka wszelkiego zyczymy , jak dobrze ze Sendunia ma swoj raj:loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A co tam będzie pozować jak już ma domek;):lol::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Joluś kochana a Skipciu ??? ja żądam zdjęcia przecudnego i dostojnego chłopaka:loveu::loveu::loveu::loveu: Sendusia jak zwykle z gracją ;) śliczna jest :loveu: Quote
yolanovi Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 [quote name='Martika@Aischa']Joluś kochana a Skipciu ??? ja żądam zdjęcia przecudnego i dostojnego chłopaka:loveu::loveu::loveu::loveu: Sendusia jak zwykle z gracją ;) śliczna jest :loveu: No to Skipciu :) i jeszcze taki Quote
Martika&Aischa Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A nie mówiłam że dostojny :eviltong: PRZYSTOJNIACHA jakich mało :loveu::loveu::loveu: Quote
AgusiaP Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Skipek chyba lubi pozować do zdjęć ;) Piękny pychol:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 No, nie dosyć, że przez dwa dni nie mogłam się zalogować, to jeszcze jak mi się wczoraj udało (dzięki Jolci zresztą) zajrzałam zaraz do Senduni i Skipcia, napisałam.... a teraz patrzę - nie ma mojego posta:crazyeye:... Więc jeszcze raz: Sendunia cudna i urocza Panna, delikatna i subtelna, a Skipcio - ech, co za Przystojny Facet!!!!!! Masz Joluniu piekną Parę cudownych czarnych Piękności:) Pozdrawiam i ściskam:):):) Quote
anica Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 I ja zauroczona jestem piękną parą:loveu::loveu::loveu: a trzeba też przyznać, że błyszczą się te dwie piękności! oj! błyszczą cudnie:loveu: mizianka , buziaki dla Wszystkich:calus: Quote
yolanovi Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Moje łobuzy pozdrawiają z dzisiejszego spacerku :) i znowu te foty: a ja lubie ! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ale super zimowo-spacerowe foteczki:) Sendunia - piękna Sarenka: https://lh3.googleusercontent.com/-yAB3Z26yx3E/UQU2wOspBaI/AAAAAAAAAOU/BU6j-9BSwWo/s640/DSC_0084.JPG Skipcio - Przystojniak: https://lh6.googleusercontent.com/-rl5A1uaIGpk/UQU2hc9PLLI/AAAAAAAAAN8/iC10Iep6QAw/s640/DSC_0096.JPG Piękna z nich Para: https://lh5.googleusercontent.com/-2v39eFCPm-M/UQU2rxOsaLI/AAAAAAAAAOM/F4yOA-fPw9U/s640/DSC_0085.JPG Quote
AgusiaP Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 A my Was pozdrawiamy za monitora:lol::loveu: Quote
Mysza2 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 piękna z nich para:):) Mizianko dla nich:) Quote
Gabi79 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Ode mnie też mizianko dla ślicznot:loveu: Quote
anica Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Mysza2 napisał(a):piękna z nich para:):) Mizianko dla nich:)... no naprawdę, więcej nic nie trzeba ... pisać:eviltong:!..... Quote
yolanovi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Rzeczywiście pisać nie ma co :). Żyjemy sobie dzień po dniu, ciesząc się każdą razem spędzoną chwilą. To co obecnie nie cieszy to pogoda, wszędzie mokro i błoto, że nie ma gdzie na wybieg polecieć :( Ale łobuzom i tak humory dopisują, o apetycie nie wspomnę:mad: - chyba wszystko by zjadły i w nieograniczonych ilościach. Sendusia jak dostanie michę to z miejsca przestaje być damą i wcina w takim tempie, że aż nieładnie. A jak tylko uda jej się prześcignąć Skipa to zaraz mu sie do michy wpycha i najzwyczajniej mu wyjada, bo on ciapa taka, że nawet nie mruknie, tylko się wycofuje i patrzy biedny jak mu reszta obiadku znika:shake:. Takie dwa moje dziamdziaki są. Quote
bela51 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 To chyba fajnie miec dwa psy, szczególnie gdy sie lubia ze sobą.:lol: Załuje, ze nie mam na to warunkow. Quote
Sarunia-Niunia Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Joluś, fajnie że Skipcio i Sendusia żyją sobie zgodnie:):):) Wykochaj ode mnie Twoje Dziamdziaki - bardzo, bardzo mocno!!!! Quote
yolanovi Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 No, z tą zgodą to róznie jest, czasem ok, a czasem niekoniecznie ale generalnie dajemy sobie rade i krew sie nie polała jak do tej pory. Fajnie mieć dwa psy, przyznaję. Ja dopiero doświadczam tego od roku 2010 kiedy to przygarnełam Gajke jako drugiego pieska (Skipek juz u mnie od 2008 roku). Wcześniej miałam zawsze tylko 1 psa i nawet do głowy mi nie przyszło, że może być inaczej. Zresztą kiedyś nie sama tylko o tym decydowałam, a teraz pełna swoboda:) Ja bardzo lubie obserwować ich zachowania względem siebie, szczególnie jesli nie kłócą się. Chociaż i kłótnie czasem bywają zabawne, nie wymagające interwencji, ale czasem muszę ich spacyfikować, co bardzo ładnie udaje się przy użyciu spryskiwacza do kwiatków :). Saruniu, one maja codziennie tyle mizianek, głasków i przytulasków, że na pewno im nie brak ale dostaną jeszcze specjalnie od Ciebie - powiem im, że to od Ciotki ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [FONT=georgia]Pozdrawiamy Sendunię[SIZE=6], Skipcia i Ich Pań[SIZE=6]cię w tłusty czwartek i życzymy:[/FONT] Quote
Recommended Posts