Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cudna! A ze Skipem świetnie wyglądają :) A jak się dogadują - lepiej już?

Przy okazji, zajrzyjcie cioteczki do wątku kotki z Zabrza, która żyje pod chmurką: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237912-Kotka-w-Zabrzu-pod-chmurk%C4%85-w-ci%C4%85%C5%BCy-potrzebne-na-transport-leczenie-karm%C4%99!!!?p=20199619#post20199619

Szukamy transportu, gdyż kochana cioteczka Ginn zaoferowała dla kotki dt - pomóżcie!!!

Posted

yolanovi napisał(a):
Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :)

Gratuuuuuuuulacje:loveu::multi::loveu:

Posted

Szczęśliwego Nowego Roku:loveu::loveu::loveu:

Bardzo się cieszę, że Sendusia zostaje z Wami:multi::multi::multi: chociaż wcale nie jestem zaskoczona :cool3:czułam, że tak będzie Joleńko Ty nasza kochanaa:buzi::buzi::buzi:

Posted

yolanovi napisał(a):
Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :)

wsapniałe wiadomości, gratuluje decyzji, nie dziwi mnie ona :evil_lol:, i zycze wszystkiego naj, naj, najlepszego !!!!

Posted

Ja sama się cieszę z tej decyzji. Jakoś nie mogłam sobie wyobrazić tego momentu oddawaina Senduni komuś. Ona się już tak u nas zadomowiła, kłócą sie ze Skipem ale też są przyjazne zachowania, które cieszą. Sendusia to taka strzyga-fryga. Szybka, sprytna, a przy tym robi takie niewinne minki. Nawywija i robi minkę: duże oczka, postawione śmiesznie uszka, łapka założona na łapkę - chodząca niewinność:evil_lol:. Spacerki już bardzo lubi ale do domku zawsze wraca z radością. Czuje, że to już jest jej domek, że ma dokąd wrócić, ma swój leżak gdzie zwija sie w kłębuszek i śpiocha sobie z rozkoszą. A spioszek jest z dziewczynki, nie lubi wczesnego wstawania. Pozdrawiamy wszystkich, moje "dobermanki" machają łapkami ;) do miłych naszych gości na wątku.

Posted

iwonamaj napisał(a):
Oj, widać, że Sendi zajęła sporo miejsca w serduszku Joli :)
Ale znając Jolę, oboje ze Skipciem się pomieszczą.

Jeszcze by sie inne w sercu zmieściły ale w mieszkaniu już ciasno i fizycznie trudno było by podołać, a chciałoby sie każdą biedę przytulić, obdarować domkiem, otoczyć miłością, zobaczyć uśmiech na każdej morduchnie.....

Posted

Nie było mnie kilka dni, ale dobre wieści znałam:bigcool::bigcool::bigcool:!!!!!!!
Sendunia znalazła swoją przystań i co najważniejsze wiemy, że lepiej trafić nie mogła:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:!!!!!!!!!
Joluś, jeszcze raz gratuluję Ci wspaniałej decyzji i cieszę się razem z Wami!!!!
Zresztą, jak można byłoby rozdzielić tak cudowną parę: https://lh5.googleusercontent.com/-esook5zMxBI/UOA9JQq_YdI/AAAAAAAAAKs/5iRPBmlyM-0/s640/DSC_0074.JPG
Buziole dla całej Wspaniałej Rodzinki i długich, wspaniałych wspólnych lat:iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!!!!!!!!!!!!!!!