yolanovi Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Miałam dzisiaj telefon w sprawie Sendusi od Pana z Katowic. Kurczę i wcale się nie cieszę :( Pan na emeryturze, miał dobermana, który umarł rok temu. Mieszka z żoną, też na emeryturze, w bloku. Może to dobry domek. Na razie umówiłam się z Panem na spotkanie ale już go uprzedziłam, że nie wiem czy chcę Sendunię oddać:eviltong:. Zobaczymy, gdyby co to pojadę na wizytę do niego bo tak na słowo nie oddam dziewczyny (jeśli w ogóle oddam). Chciałabym, żeby pojechała ze mną na tą wizytę (o ile taka będzie) Klementynkaa od dobków bo ja zupełnie nie mam doświadczenia w tej materii. Na razie mam burzę w głowie, nie wiem co zrobię. Z Klementynkaa już rozmawiałam - zobaczymy jak będzie. Quote
Sarunia-Niunia Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Ło Jesoo..... I jak tu decydować? To są takie ciężkie decyzje.... ech.... Chyba wiem Joluś co czujesz, ja to przerabiałam rok temu, jak musiałam decydować o losach Luneczki... i jeszcze jedno Ci powiem: do dziś żałuję, że wtedy podjęłam decyzję o wyadoptowaniu Jej... Lunia ma WSPANIAŁY DOM I KOCHAJĄCYCH JĄ LUDZI, jednak ja wciąż za Nią tęsknię... przez te 5 tygodni, jak była u mnie mocno Ją pokochałam i tak mi już chyba zostanie.... Przemyśl dobrze swoją decyzję Joluś, żebyś później nie wylewała łez tak, jak ja.... A ja trzymam kciuki za Twoją decyzję!!! Najważniejsze, żebyś była pewna, że ta, którą podejmiesz jest właściwa!!! A ode mnie uściski i ucałowania dla Senduni i Skipcia:):):) Quote
zona Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 yolanovi, jeżeli nie będziesz chciała oddać Państwu Sendusi, to pokaż im moją hienę, a nuż się skuszą:P Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 O rany ależ cudeńko :loveu::loveu::loveu: Quote
Martika&Aischa Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 yolanovi napisał(a):Miałam dzisiaj telefon w sprawie Sendusi od Pana z Katowic. Kurczę i wcale się nie cieszę :( Pan na emeryturze, miał dobermana, który umarł rok temu. Mieszka z żoną, też na emeryturze, w bloku. Może to dobry domek. Na razie umówiłam się z Panem na spotkanie ale już go uprzedziłam, że nie wiem czy chcę Sendunię oddać:eviltong:. Zobaczymy, gdyby co to pojadę na wizytę do niego bo tak na słowo nie oddam dziewczyny (jeśli w ogóle oddam). Chciałabym, żeby pojechała ze mną na tą wizytę (o ile taka będzie) Klementynkaa od dobków bo ja zupełnie nie mam doświadczenia w tej materii. Na razie mam burzę w głowie, nie wiem co zrobię. Z Klementynkaa już rozmawiałam - zobaczymy jak będzie. Joluś na spokojnie przemyśl :):):) wierzę że podejmiesz decyzję najlepszą z najlepszych !!!!!! I wcale Ci nie zazdroszczę ;) Quote
Mysza2 Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 yolanovi napisał(a): Na razie mam burzę w głowie, nie wiem co zrobię. Z Klementynkaa już rozmawiałam - zobaczymy jak będzie. Nie martw się na zapas Jolu, obejrzysz domek i na pewno podejmiesz słuszną decyzję:) Quote
AgusiaP Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Joleńko tylko nie martw się na zapas;) Jak coś Ci nie będzie pasowało zawsze możesz czekać na kolejny telefon;) Ważne, że Sendunia bezpieczna:loveu: Quote
__Lara Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Joluś na spokojnie przemyśl :):):) wierzę że podejmiesz decyzję najlepszą z najlepszych !!!!!! I wcale Ci nie zazdroszczę ;) Ja też nie zazdroszczę. Wiem tylko, że Sendi krzywda się już nie stanie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Zaglądam do towarzystwa wieczorową porą:) Joluś, trzymam kciuki za Twoją decyzję Kochana:) Quote
yolanovi Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Zaglądam do towarzystwa wieczorową porą:) Joluś, trzymam kciuki za Twoją decyzję Kochana:) Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :) Quote
Klementynkaa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 hihihi :laugh2_2::jumpie::laugh2_2: :jumpie::laugh2_2: Quote
yolanovi Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dziewczynki kochane Sendusia już ma domek, bezpieczna i zaopiekowana, wiec chciałabym pozostałe piniążki z jej skarbonki podzielić na suńkę z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235894-Sunia-szkielet-z-krowim-%C5%82a%C5%84cuchem-na-szyi-%21%21%21-Pomocy%21%21%21 i jeszcze dla jakiejś biedy, tylko jeszcze nie wiem jakiej. Może ktoś podpowie? Proszę tylko o Waszą zgodę :) Quote
iwonamaj Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ta sunia rzeczywiście jest w wielkiej potrzebie :( Quote
Klementynkaa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 jeśli mogę to prosiłabym o dorzucenie grosika dla Chojraka http://www.dogomania.pl/forum/threads/177091-Stary-dobek-Chojrak-pilnie-szuka-deklaracji-(brakuje-ponad-200-zł-m-c)-i-DS-! Quote
__Lara Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 yolanovi napisał(a):Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :) Huuuuuuuuuura :D :D :D :D Quote
Martika&Aischa Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 yolanovi napisał(a):Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :) :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:o rany !!!!!!! ależ się cieszę !!!!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
motyleqq Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 yolanovi napisał(a):Decyzja poniekąd się sama podjęła - Pan się już nie odezwał, więc Sendusia zostanie z nami. Nie będę juz szukać, ona pokochała nas, a my ją i jak ją teraz komuś oddać? :) to najlepsza decyzja dla Sendi! Jolu, w takim razie chyba mogę przepisać czipa na Twoje nazwisko? :) Quote
Amber Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 No i super, że się tak dobrze skończyło :) Quote
Mysza2 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Jolu, bardzo się cieszę:):) A Ty nie będziesz już musiała podejmować trudnych decyzji. Niech Wam się wiedzie jak najlepiej :loveu::loveu::loveu: Quote
yolanovi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 motyleqq napisał(a): Jolu, w takim razie chyba mogę przepisać czipa na Twoje nazwisko? :) Tak, przepisz na mnie bo już nic sie nie zmieni w życiu Sendusi - dotarła do swojej przystani :) Quote
yolanovi Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Sendusia wita cioteczki kochane, a tak sobie przez okno wyglądam:) Quote
Martika&Aischa Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 hahahahahaha :cool3: ona jest po prostu cudna :loveu: Quote
Recommended Posts