motyleqq Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='zona']Też zaglądam do Sendi i przy okazji pokazuję moje DT, które szuka domku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237425-Młodziutka-pręgowana-sunia-w-DT-szuka-domu-na-zawsze! ojacie, jaki fajny tygrysek :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='zona']Też zaglądam do Sendi i przy okazji pokazuję moje DT, które szuka domku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/237425-Młodziutka-pręgowana-sunia-w-DT-szuka-domu-na-zawsze! Ależ cudna Niunia:) Senduniu - pięknej soboty, dużo biegania na spacerkach i bądź grzeczna dla Skipka:) Słuchaj Joluni:) Quote
yolanovi Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Ależ cudna Niunia:) Senduniu - pięknej soboty, dużo biegania na spacerkach i bądź grzeczna dla Skipka:) Słuchaj Joluni:)[/QUOTE] Spacerek był :), i bieganko, i deszcz nas zmoczył , były z nami dzieciaki, takie ok 5 i 8 latek i Sedunia do dzieciaków była przyjazna. W domu nie wiem jak by było gdyby jej sie, jak to dzieci, zbytnio narzucali ale na dworze ok. Teraz odpoczywamy, obiadek zjedzony więc brzuszki zadowolone to czas na drzemkę ;) Pozdrawiamy wszystkie cioteczki nasze kochane Quote
Panna Marple Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Witam się wieczornie z ulubionymi dobkami i mam proste pytanko: czy Wasze psy ZAWSZE puszczają pawia w najgorszym do tego miejscu? Bo moje owszem. Pozdrawiam, usiłując zetrzeć to i owo, a raczej starając się wygrzebać z frędzli dywanu...:mad: Quote
yolanovi Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Panna Marple']Witam się wieczornie z ulubionymi dobkami i mam proste pytanko: czy Wasze psy ZAWSZE puszczają pawia w najgorszym do tego miejscu? Bo moje owszem. Pozdrawiam, usiłując zetrzeć to i owo, a raczej starając się wygrzebać z frędzli dywanu...:mad:[/QUOTE] Dokładnie tak - dywan najlepiej się do tego nadaje:evil_lol: Quote
Panna Marple Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 naprawdę nie rozumiem tego... dlaczego potwory wybierają ( pieczołowicie) miejsca, które są najgorsze do wyczyszczenia... Quote
Panna Marple Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 A dlaczegóż tu tak pusto i cicho? Quote
Martika&Aischa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Wieczornie melduję się u naszej Sendusi :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Jestem i ja u naszej cudnej dziewczynki:) Przytulam na dobranoc i posyłam buziole dla Niuńki i Jej kompana Skipcia:) Quote
yolanovi Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Witam wszystkich miłych gości Sendusiowego wątku :) Ostatnio dziewczynka jakby spokojniejsza, grzeczniejsza. Lepiej sie dogadują ze Skipkiem ;) Ok. środy, czwartku wybieramy sie z malutką na zdjęcie szwów (z szyjki, bo te drugie sama sobie wyciągnęła ale ranka nawet ładnie sie goi). Pozostaje tylko wynik z histopatologii i już bedziemy mieli komplet wiedzy na temat zdrowia panienki. Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Zaciskamy za jak najlepsze wyniki Sendusi :):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='yolanovi']Witam wszystkich miłych gości Sendusiowego wątku :) Ostatnio dziewczynka jakby spokojniejsza, grzeczniejsza. Lepiej sie dogadują ze Skipkiem ;) Ok. środy, czwartku wybieramy sie z malutką na zdjęcie szwów (z szyjki, bo te drugie sama sobie wyciągnęła ale ranka nawet ładnie sie goi). Pozostaje tylko wynik z histopatologii i już bedziemy mieli komplet wiedzy na temat zdrowia panienki. Och Joluś, nawet nie wiesz, jak bardzo ucieszyło mnie to, co napisałaś o Senduni... jak fajnie, że ze Skipciem lepiej!!! Może się Sendunia przekonała, że Twojego serca starcza i dla Niej i dla Skipa??? OBY!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwonamaj Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 No to pięknie :). A wynik na pewno będzie ok... Quote
Martika&Aischa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='iwonamaj']No to pięknie :). A wynik na pewno będzie ok...[/QUOTE] Nie może być inaczej ;) :) Quote
yolanovi Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='AgusiaP']będzie dobrze:lol:[/QUOTE] I tego się trzymamy :) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Pewnie, że będzie dobrze, nie może być inaczej i już!!! Sendunia już tyle złego przeszła, była tak okrutnie zagubiona... Teraz może być już tylko dobrze i "tego się trzymamy"!!!!!!!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Witamy przedświątecznie cioteczki nasze kochane. Na konto Senduni wpłynęła kwota 234 zł :crazyeye::lol: z bazarku Motyleqq. Bardzo dziękujemy:loveu:. Agnieszko wrzuć link do bazarku to polecę potwierdzić wpłatę. Quote
Martika&Aischa Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Przybiegam przywitać się z naszą kochaną Sendi i Skipciem :loveu: Quote
yolanovi Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Przybiegam przywitać się z naszą kochaną Sendi i Skipciem :loveu:[/QUOTE] Witaj Justynko, miło, że jesteś:loveu: Quote
motyleqq Posted December 19, 2012 Author Posted December 19, 2012 [quote name='yolanovi']Witamy przedświątecznie cioteczki nasze kochane. Na konto Senduni wpłynęła kwota 234 zł :crazyeye::lol: z bazarku Motyleqq. Bardzo dziękujemy:loveu:. Agnieszko wrzuć link do bazarku to polecę potwierdzić wpłatę. proszę, oto link: http://www.dogomania.pl/forum/threads/235428-ksi%C4%99garnia-i-antykwariat-dla-dobeczki-Sendi-do-26-11-OTWARTE :) Quote
Mysza2 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 miło czytać że się psiaki lepiej dogadują:):) mizianko dla obu:) Quote
Sarunia-Niunia Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 A ja cały dzień w biegu, potem koniec i wstępne rozliczanie bazarku... Zaglądam więc teraz po cichutku, żeby nie obudzić nikogo i delikatnie miziam i przytulam:):):) Quote
Recommended Posts