Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']
(...)Nie każdy chce adoptować dorosłego Pieska, jak np Jasię, Korcię, Sopelka.... bo jak wiadomo, z wiekiem przychodzą choroby i problemy, ech...
Znajdziemy Senduni NAJLEPSZY DOMEK, taki NAJLEPSZY POD SŁOŃCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Nie mniej jednak muszę dodać, żeby oddać sprawiedliwość i prawdę, i do końca być wobec siebie i innych w porządku, że jeden z domków bardzo wspomógł Sendunię finansowo za co jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo, bardzo DZIĘKUJEMY!!!
A w dobry domek mocno wierzę... może jeszcze wszystko poukłada się tak, jakbyśmy wszyscy tu chcieli... zobaczymy, czas pokaże...

Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Nie mniej jednak muszę dodać, żeby oddać sprawiedliwość i prawdę, i do końca być wobec siebie i innych w porządku, że jeden z domków bardzo wspomógł Sendunię finansowo za co jesteśmy bardzo wdzięczni i bardzo, bardzo DZIĘKUJEMY!!!
[/QUOTE]

no właśnie, to jest dość istotne. psów do adopcji jest ogromnie wiele... i każdy może wybrać takiego, jakiego 'potrzebuje'. ale wsparcie finansowe jest przecież ważne, a Sendi je dostała i za to trzeba dziękować :)

Posted

[quote name='zona']Na innym forum wyczytałam, że annber już ma zaklepanego dobermanka, ale może biokovo będzie jeszcze chętny?[/QUOTE]

no przecież Sarunia napisała, że osoby, które były chętne, już nie są. za to biokovo wpłacił naprawdę sporo pieniędzy dla Sendi

Posted

[quote name='yolanovi']naprawdę jest śliczna, zgrabniutka, wysportowana ;) taki charcik w typie dobermana albo doberman w typie charcika :)[/QUOTE]
Dobermany były mieszane z chartami w trakcie powstawiania rasy, tak więc możliwe, że u Sendi gdzieś ten chart bardziej wylazł ;)

A na serio to nierodowodowe dobki często są drobniejsze i takie właśnie charcie w posturze, to nic dziwnego.

Posted

miło, że jesteście. a u nas dzisiaj dzień jak codzień. biegaliśmy jak zwykle po moim powrocie z pracy, potem obiadek i siesta, chociaż to bardziej dla mnie ten odpoczynek bo psiska raczej chętne do rozrabiania ni do odpoczynku. kilka scysji po drodze, też jak zwykle i dzień się skończył. teraz już wreszcie trochę spokoju. dziamdziaki śpią na kanapie, a ja trochę TV, trochę podsypiam - jakieś przeziębienie mnie bierze. dobrej nocki dla wszystkich:)

Posted

[quote name='yolanovi']miło, że jesteście. a u nas dzisiaj dzień jak codzień. biegaliśmy jak zwykle po moim powrocie z pracy, potem obiadek i siesta, chociaż to bardziej dla mnie ten odpoczynek bo psiska raczej chętne do rozrabiania ni do odpoczynku. kilka scysji po drodze, też jak zwykle i dzień się skończył. teraz już wreszcie trochę spokoju. dziamdziaki śpią na kanapie, a ja trochę TV, trochę podsypiam - jakieś przeziębienie mnie bierze. dobrej nocki dla wszystkich:)[/QUOTE]
To witaj w klubie Jolu:):) też mnie dopadło :):) Mizianko dla dziamdziaków:):)

Posted

[quote name='__Lara']A czy Sendi ma aktualne ogłoszenia?[/QUOTE]
Nie, nie ma jeszcze żadnych. Ja wykupiłam pakiet na bazarku ale jeszcze dziewczynie nie podesłałam danych do ogłoszeń. Musze to już dzisiaj zrobić i ogłoszę ją na śląskie.

Posted

[quote name='motyleqq']Jolu, przypomnij mi na pw swój numer konta, to prześlę pieniążki z bazarku[/QUOTE]

wysłane :) Dziękuję za bazarek i pomoc - Ja i Sendusia

Posted

ja się czuję zobowiązana do pomocy Sendi, jest z mojego miasta, wyciągnęłam ją z tego pseudo schronu, na moje nazwisko jest adopcja, więc nie ma za co dziękować- to mój obowiązek :)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jolu w sprawie przydzielenia drugiego postu do rozliczeń napisz do Viris albo Maupa4 ..... tak będzie chyba najlepiej ........[/QUOTE]

OK. Napisałam do Pianki i echo.