Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
Nikogo dzisiaj u naszej Niuni nie było:crazyeye:???
Ja też dzisiaj miałam właściwie dzień bez dogo, fb itp.... smutny dzień dzisiaj miałam, ale teraz postanowiłam zajrzeć...
Pozdrawiam całą fajną Rodzinkę i przesyłam uściski dla Skipka i całuski dla Sendusi:):):)

Ja spóźniona ale jestem u naszej ślicznotki :) Yola mnie na pewno usprawiedliwi ;)

Posted

Ja miałam dzisiaj zabiegany dzień, a popołudnie do późna wieczorem na ważnym spotkaniu:razz:. Sendusia już sobie spi, Skip też. Dzisiaj pierwszy raz puściałm Sendi na wybiegu i była grzeczna, nie uciekała, bawiłą się ze mną w przeciąganie smyczy i grzecznie przybiegałą na zawołanie (w kieszeni miałam smaczki;)) Dobrej nocy życzymy

Posted

yolanovi napisał(a):
Ja miałam dzisiaj zabiegany dzień, a popołudnie do późna wieczorem na ważnym spotkaniu:razz:. Sendusia już sobie spi, Skip też. Dzisiaj pierwszy raz puściałm Sendi na wybiegu i była grzeczna, nie uciekała, bawiłą się ze mną w przeciąganie smyczy i grzecznie przybiegałą na zawołanie (w kieszeni miałam smaczki;)) Dobrej nocy życzymy

śpijcie słodko :*:sleep2:

Posted

Fajnie dziewczyny, że jesteście. Dziękuję Wam bardzo:) A Sendunia dzisiaj biegała sobie spuszczona ze smyczki i ładnie wracała na wołanie. Goniła, bawiła się ale tylko ze mną. Nie chce się bawić i gonić ze Skipem i generalnie psy jej do szczęscia potrzebne nie są tylko człowiek i najlepiej na wyłaczność.

Posted

yolanovi napisał(a):
Fajnie dziewczyny, że jesteście. Dziękuję Wam bardzo:) A Sendunia dzisiaj biegała sobie spuszczona ze smyczki i ładnie wracała na wołanie. Goniła, bawiła się ale tylko ze mną. Nie chce się bawić i gonić ze Skipem i generalnie psy jej do szczęscia potrzebne nie są tylko człowiek i najlepiej na wyłaczność.

Yolu możesz słać cioteczkom numerek konta które zakupiły fanty w opcji KT na naszym obecnie trwającym bazarku :) Zaraz podam koszty przesyłeczek. Mam nadzieję że damy radę opłacić operacje naszej kochanej Sendi.

Posted

Nie było mnie dzisiaj cały dzień...
Po tragicznie smutnych dniach musiałam się wyłączyć, wyjechać...
Trochę łażenia po Krakowie, małe zakupy i jakoś inaczej...
Odwiedzam Sendunię i czytam, czytam i oczom nie wierzę:crazyeye: - Sendunia biegająca wolno, bez smyczki - fajnie, poczuła dziewczyneczka trochę wolności:)
Super Joluniu, że Jej zaufałaś, a Sendi to doceniła i pilnowała się swojej Pańci!!!
Przytulaski dla Sendi i Skipka:)!!!!

Posted

Odwiedzam Sendunię i czytam, czytam i oczom nie wierzę:crazyeye: - Sendunia biegająca wolno, bez smyczki - fajnie, poczuła dziewczyneczka trochę wolności:)
Super Joluniu, że Jej zaufałaś, a Sendi to doceniła i pilnowała się swojej Pańci!!!
Saruniu, nie chcę być niedelikatna, ale piszesz o smutnych bardzo dniach...czy można Ci jakoś pomóc?

Posted

Trzymaj się kochana....

Buziaczki dla psiaczków:loveu:

Posted

Panna Marple napisał(a):
Saruniu, nie chcę być niedelikatna, ale piszesz o smutnych bardzo dniach...czy można Ci jakoś pomóc?

AgusiaP napisał(a):
Trzymaj się kochana....

Dziękuję za wsparcie i troskę...
Już tak jest niestety, że życie, los, sploty wydarzeń bywają okrutne i straszne jest, jak tragiczna śmierć zbiera żniwo wśród 20-to latków...
Wczoraj pochowaliśmy Przyjaciela mojego Syna... ech, wciąż mam Go przed oczami - zawsze roześmianego, pełnego życia...
Niczego już nie można zrobić, nic się nie cofnie...
Przepraszam, że na wątku Senduni, nie chciałam, nie chciałam nawet o tym wspominać...
Jeszcze raz przepraszam i dziękuję!!!

Na dobranoc ściskam ponownie Sendunię i Skipcia!!!

Posted

Już tak jest niestety, że życie, los, sploty wydarzeń bywają okrutne i straszne jest, jak tragiczna śmierć zbiera żniwo wśród 20-to latków...
Wczoraj pochowaliśmy Przyjaciela mojego Syna... ech, wciąż mam Go przed oczami - zawsze roześmianego, pełnego życia...
Przepraszam, że na wątku Senduni, nie chciałam, nie chciałam nawet o tym wspominać...

Saruniu to straszne ...
Młody człowiek, całe życie przed nim...
Wyobrażam sobie co muszę teraz przechodzić jego rodzice
Tak bardzo mi przykro

Posted

Saruniu niestety życie często bywa okrutne :( a najgorsza jest bezradność :(
Strasznie smutno :(

Posted

Smutna historia Saruniu i żadne słowa niczego już nie zmienią i nic nie pomogą :(
A życie idzie dalej i wracając do szarej codzienności pozwolę sobie przedstawić stan konta Senduni na dzień dzisiejszy 03.12.12:
- wpłaty od Amber i Panna Marple: 25 zł + 50 zł = 75 zł
- z bazarku
http://www.dogomania.pl/forum/threads/235685-Magia-Świąt-)-Bombki-lampiony-spraw-prezent-swoim-bliskim-21-11-22-00 zakończonego 21.11 mamy 88 zł
Razem 163 zł
Na koncie Fundacji Jamniki Niczyje mamy jeszcze 27 zł za które chciałam zakupić dziewczynie nowe szelki, bo ma takie stare, zniszczone.

Posted

motyleqq napisał(a):
z mojego bazarku uzbieralo się 208 ;)

Wow:crazyeye: :-ono to mamy już na zabieg:multi:,:multi::multi: który jest ustalony na 06.12.12

Posted

yolanovi napisał(a):
Wow:crazyeye: :-ono to mamy już na zabieg:multi:,:multi::multi: który jest ustalony na 06.12.12

Jolu kochana ja będę spokojna jak Sendusia będzie już po zabiegu ......zawsze strasznie się denerwuje :( ale wiem że wszystko bedzie dobrze :) inaczej być nie może !!!!!!!!!!! :)

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
Jolu kochana ja będę spokojna jak Sendusia będzie już po zabiegu ......zawsze strasznie się denerwuje :( ale wiem że wszystko bedzie dobrze :) inaczej być nie może !!!!!!!!!!! :)

Maticzka je też się denerwuję, każdy zabieg to przeżycie, chociaż może nie widać tego po mnie. Natomiast ciesze się, że strona materialna jest zabezpieczona. A zabieg.....no musi być dobrze, innej opcji nie przewiduję i kciuki proszę zaciskać mocno w czwartek od samego rańca :)

Posted

yolanovi napisał(a):
Maticzka je też się denerwuję, każdy zabieg to przeżycie, chociaż może nie widać tego po mnie. Natomiast ciesze się, że strona materialna jest zabezpieczona. A zabieg.....no musi być dobrze, innej opcji nie przewiduję i kciuki proszę zaciskać mocno w czwartek od samego rańca :)

:thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Dobrze, że Sendi jest już zabezpieczona finansowo...
I ja muszę w końcu uruchomić ten bazarek.... Ania z Sanoka przysłała mi zdjęcia kilku fajnych męskich rzeczy, a i ja mam coś jeszcze w domu....
Najpierw chciałam, żeby pokończyły się tamte bazarki na Sendi, w ub tygodniu nie miałam do tego głowy....
Zmobilizuję się i zrobię, to jakby było potrzeba coś jeszcze do diagnostyki, utrzymania to się dołoży...
Nie ukrywam też, że chciałabym zebrać grosze za transport, za czas, kiedy nie myślało się o kasie na paliwo, tylko ratowało Sendi (być może nawet od śmierci)....
Joluniu, koniecznie zakup Niuni jakieś piękne szeleczki - dziewczyna musi się cudnie prezentować, zwłaszcza taka DAMA, jak nasza Sendunia:loveu:

Posted

Joluniu, koniecznie zakup Niuni jakieś piękne szeleczki - dziewczyna musi się cudnie prezentować, zwłaszcza taka DAMA, jak nasza Sendunia:loveu:

Dama damą ale awaturnica z niej i zadymiara jest niemożliwa. niestety coraz częściej dochodzi do spięć ze Skipem i "dama" jast tak zajadła, że nie odpuści. Wczoraj niestety zamknęłam za karę w kuchni po którejś z kolei awanturze, gdzie kobita ewidentnie była stroną wszczynającą konflikt. Ona chce wszystko dla siebie: mnie, zabawki, przestrzeń w domu. Na spacerach jest o wiele lepiej, chociaż i tam zdarzają sie spięcia. Tak, że po zabiegu zaczynamy akcję ogłoszeniową bo myślę, że jednak domek gdize będzie jedynaczką to miejsce dla niej najlepsze.

Posted

yolanovi napisał(a):
Dama damą ale awaturnica z niej i zadymiara jest niemożliwa. niestety coraz częściej dochodzi do spięć ze Skipem i "dama" jast tak zajadła, że nie odpuści. Wczoraj niestety zamknęłam za karę w kuchni po którejś z kolei awanturze, gdzie kobita ewidentnie była stroną wszczynającą konflikt. Ona chce wszystko dla siebie: mnie, zabawki, przestrzeń w domu. Na spacerach jest o wiele lepiej, chociaż i tam zdarzają sie spięcia. Tak, że po zabiegu zaczynamy akcję ogłoszeniową bo myślę, że jednak domek gdize będzie jedynaczką to miejsce dla niej najlepsze.

Więc jednak.... nie zapominajmy, że dwa domki byly zainteresowane adopcją... tylko, czy nadal są?

Posted

Ja jestem pewna ,że domki się będą biły o Sendunię :)
... jeszcze wszystko może się u Sendi zmienić jak bardziej się wyciszy! ale przynajmniej już coś wiadomo! może być jedynaczką?!..
czemu nie :lol: będziemy trzymać bardzo mocno kciuki 6grudnia ale jestem pewna ,że wszystko będzie dobrze :lol:...
Berni ,kochana przytulam....