yolanovi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Ale cudnie!!!!!!!!!!!!! https://lh5.googleusercontent.com/-jWNzkR67udw/ULHVbLmnIeI/AAAAAAAAAEg/XiJUIVRffV8/s640/DSC_0031.JPG Sendi, przytulam Cię Ty Urocza, Długonoga Piękności:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!! Joluś, jak udało Ci się pstryknąć Senduni taką Fotkę? Oswoiła się trochę, czy została kompletnie zaskoczona? Staramy się zaprzyjaźnić z aparatem. No, na razie z tym w telefonie :) Quote
Mysza2 Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 yolanovi napisał(a):Staramy się zaprzyjaźnić z aparatem. No, na razie z tym w telefonie :) jak widać z dobrym skutkiem:) Quote
AgusiaP Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 jeszcze trochę i sama będzie pozowała:lol: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Jakieś choróbsko mnie rozkłada:shake:... wpadam tylko, żeby życzyć Sendusi:loveu: i reszcie Rodzinki Dobrej i spokojnej nocki:):):) Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Jakieś choróbsko mnie rozkłada:shake:... wpadam tylko, żeby życzyć Sendusi:loveu: i reszcie Rodzinki Dobrej i spokojnej nocki:):):) Sarunia zdrowiej ciocia szybciutko :* A Joli Sendusi i Skipciowi życzymy słodkich i bezkonfliktowych snów :sleep2::sleep2::sleep2::sleep2: Quote
yolanovi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):Jakieś choróbsko mnie rozkłada:shake:... wpadam tylko, żeby życzyć Sendusi:loveu: i reszcie Rodzinki Dobrej i spokojnej nocki:):):) Sarunia nie choruj nam, nie masz na to pozwolenia ;). Dziekuję wszystkim za miłe słowa i życzenia. Nocki na szczęście, jak już wszyscy się poukłdają na swoje miejsca, są spokojne :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Mówię dzień dobry kochanej i zgranej Rodzince:) Życzę dobrego dnia, przesyłając dużo słoneczka z Tarnowa:) Quote
yolanovi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Witaj Sarunia. Za słoneczko dziękuję, szkoda, że przesiedzę je w pracy :(. Jak Twoje zdróweczko w dniu dzisiejszym? Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='yolanovi']Witaj Sarunia. Za słoneczko dziękuję, szkoda, że przesiedzę je w pracy :(. Jak Twoje zdróweczko w dniu dzisiejszym? Ech, kiepściutko, kiepściutko... a jeszcze dzisiaj tyle zajęć... Lecę już, wrzuciłam jeszcze na reklamowy naszą ofertę - dzisiaj ostatni dzień książkowego... a potem ruszamy z dalszą ofertą;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/111594-Reklamy-Bazark%C3%B3w?p=20034557#post20034557 Quote
Martika&Aischa Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No i ruszyła ostatnia edycja świąteczna dla Sendusi i Fena :) zapraszamy pięknie :):):) http://www.dogomania.pl/forum/threads/236380-Poczuj-Magi%C4%99-%C5%9Awi%C4%85t-%29-Bombki-ozdoby-lampiony-04-12-22-00 Quote
anica Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Ech, kiepściutko, kiepściutko... a jeszcze dzisiaj tyle zajęć... Lecę już, wrzuciłam jeszcze na reklamowy naszą ofertę - dzisiaj ostatni dzień książkowego... a potem ruszamy z dalszą ofertą;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/111594-Reklamy-Bazarków?p=20034557#post20034557 Saruniu ,Zdrówka , Zdrówka życzę :lol: ... jak już nic nie działa z domowych sposobów?... to może herbatka z rumem?:lol:... Psitulam :glaszcze: Quote
yolanovi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 anica napisał(a):... jak już nic nie działa z domowych sposobów?... to może herbatka z rumem?:lol:... Popieram, popieram, jak najbardziej ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 E tam, bede żyła... hihihi... Dobrego wieczorku dla Sendi i Skipa i moc przytulasków:buzi::buzi::buzi:!!!!!!!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):E tam, bede żyła... hihihi... Dobrego wieczorku dla Sendi i Skipa i moc przytulasków:buzi::buzi::buzi:!!!!!!!!!!!!!! Dzięki za przytulaski - te moje dwa łobuzy dokuczają sobie ile wlezie. Sendunia podgryza Skipa po zadku ;), a on nieraz jej groźnie kłapnie przed nosem. Krew na razie nie polała się imam nadzieję, że tak zostanie. Dzisiaj Sendusia na spacerze brykała, skakała na mnie, ciągnęła i szarpała smycz i bardzo jej się to podobało. W domu, jak wróciłam z pracy też sie roszalała i biegała z wskakiwaniem i zeskakiwaniem z kanapy, poszczekiwała i zaczepiała. A Skip, naśladując Sendi, wspiął się dzisiaj na stół w kuchni znęcony zapachem niedojedzonego przez mojego synusia obiadku :). I tak sobie żyjemy dosyć wesoło. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 No to rzeczywiście coraz bardziej wesoło się u Was zaczyna dziać... hihihihi.... Sendusia się otwiera i super, oby tylko teraz szybko zrobić te guzki i Małą do domu, bo biedna znów przeżyje traumę rozstania... Quote
Panna Marple Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 Z Sendusi to taka cicha woda; niby skromniutka, niby spokojniutka, a tu temperamencik się wyłania...:lol:. Nie wolno gryźć kolegi, Senduniu...I to w zadek:lol: Quote
Mysza2 Posted November 26, 2012 Posted November 26, 2012 To wesoło masz Joli z taką rozbrykaną zgrają:):) Quote
Martika&Aischa Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Przybiegam z rana do naszej ślicznotki :) Sarunia zdrowiej ciocia szybciutko :* Quote
Sarunia-Niunia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 I ja pierwsze po zalogowaniu przybiegłam do Senduni... Przytulam cieplusio do serducha i...oj Senduś, poszłabym znów na spacer z Tobą... Dzięki Marticzko, ale wciąż tak samo, no ciut gorzej... nie wiem, czy uda mi się uniknąć wizyty u lek... Quote
yolanovi Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Witamy ciocie w słoneczny dzionek :). Sarunia kuruj się, nie zwlekaj. Jesteśmy z Sendunią umówione na jutro u Pana weta na wstępne badania przed zabiegiem usunięcia guzków i naprawy ząbków. Będę też chciała jutro już umówić sę na konkretny termin zabiegu. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 No, to sprawa Sendi zaczyna nabierać konkretów i tempa.... Dobrze byłoby, gdyby udało się przeprowadzić zabieg w miarę szybko, a w ogóle to najważniejsze, żeby badania Niuńki były dobre;):)... W każdym razie, ja trzymam kciuki.... Quote
Martika&Aischa Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 I ja zaciskam za dziewczynkę :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Przychodzę powiedzieć dzień dobry i wyściskać Sendunię.... Na wieści czekam popołudniu.... Quote
Recommended Posts