Sarunia-Niunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 [quote name='yolanovi']Oj tak, otwiera sie i to aż za bardzo. Rozrabia już w domu na całego. Nic sobie nie robi z groźnych min i pmruków Skipa, a kłótliwa jest przy tym niemożliwie:mad: Dzisiaj ganiała się z moim synem dookoła po mieszkaniu, przy tym podgryza , warczy i bardzo jest zawzięta. Bierze bez oporów wszystkie zabawki Skipa, przynosi sobie na kanapę albo swoje legowisko i bardzo pilnuje. Ja trochę mam obawy w czasie takich szaleństw, bo Skip nie jest taki całkiem gentleman i może ją chwycić jak dziewczyna przeholuje. A ona pozwala sobie na coraz więcej i trudno ją potem zdyscyplinować - najlepszym środkiem jest wtedy spryskiwacz do kwiatów. Lekki, zimny prysznic jest, jak na razie niezawodny ;) A jaką zawadiacką minę przy tym robi, do tego jeszcze te klapnięte nierówno uszyska.... Łobuz, a nie dama. Łobuz mówisz... no wisz co? Jak możesz? Budzi się w Niej życie, w które odzyskuje wiarę głównie dzięki Tobie!!! Pozdrawiam Was ciepło i przytulam Psiaczki:):):)!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ech Sarunia podcięło mi to dzisiaj skrzydła ...ale cóż nam zostaje jak tylko wierzyć że będzie dobrze. Mam nadzieję że do tego psiaka uśmiechnie się w końcu los jak uśmiechnął się do naszej kochanej Sendi która spotkała Was dziewczynki na swojej drodze :) I dla takich chwil warto żyć :):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Martika@Aischa napisał(a):Ech Sarunia podcięło mi to dzisiaj skrzydła ...ale cóż nam zostaje jak tylko wierzyć że będzie dobrze. Mam nadzieję że do tego psiaka uśmiechnie się w końcu los jak uśmiechnął się do naszej kochanej Sendi która spotkała Was dziewczynki na swojej drodze :) I dla takich chwil warto żyć :):):) Wiem Marticzko, ja też byłam mocno zdziwiona, zszokowana nawet... Dopiero teraz (dosłownie przed chwilą) odezwałam się na wątku Fena, bo wcześniej było we mnie tyle emocji... a jak wiemy, tych lepiej nie ujawniać publicznie... A teraz zaraz zgodnie z obietnicą (otworzyła się nowa stronka) wrzucę pozostałe zdjęcia od Jolci "naszej" Kochanej Sendusi:):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Piękna i dostojna Dama:loveu:... Chciałam coś powiedzieć:roll:... no słyszysz:-o?... Nie, to nie:eviltong:... W takim razie - idę sobie;)... Quote
Martika&Aischa Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ależ ona jest śliczna :) kochana, mądra sunieczka :):):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 No dobra, żartowałam, wracam:razz:... Przecież wiesz, jak Cię lubię, prawda:lol:? Fajna jestem co:roll:? Ładna i zgrabna:eviltong:;):multi:!!! I to już wszystkie zdjęcia Senduni jakie dostałam... teraz musimy wykazać się cierpliwością i czekać na nowe;););).... Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 iwonamaj napisał(a):Cudo absolutne :) Absolutystycznie się z tym zgadzam :eviltong: Quote
Martika&Aischa Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 O i jaki rym nam się trafił :cool3: to ja przy sobocie myślę tylko o robocie ;) dlatego pora do sprzątania w końcu przystąpić Quote
Sarunia-Niunia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Kurcze, jestem w szoku... byłam tutaj około południa, napisałam posta i... ni ma go... szok:crazyeye:.... (też pisałam coś odnośnie rymu, jaki wyszedł Joli).... Nic to, w każdym razie zgadzam się z innymi, że Sendi to piękna, mądra i długonoga Panna - nasza TOP MODEL:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Udało mi się dzisiaj sprowokować Sendi do zabawy na dworze. Nie trwało to długo ale zawsze coś. Skakała jak gazela, a potem chwyciła smycz w zęby, trzepała głową i przeciągała się ze mną. Ona na dworze jest zdecydowanie bardziej nieśmiała. W domu już chętnie się bawi, wystarczy ja zaczepić, na dworze czuje się mniej pewnie. Teraz sobie smacznie śpią oboje ze Skipkiem na kanapie :) Quote
zona Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 yolanovi, a gdzie Wy w Katowicach macie takie fajne tereny do biegania?:razz: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 yolanovi napisał(a):Udało mi się dzisiaj sprowokować Sendi do zabawy na dworze. Nie trwało to długo ale zawsze coś. Skakała jak gazela, a potem chwyciła smycz w zęby, trzepała głową i przeciągała się ze mną. Ona na dworze jest zdecydowanie bardziej nieśmiała. W domu już chętnie się bawi, wystarczy ja zaczepić, na dworze czuje się mniej pewnie. Teraz sobie smacznie śpią oboje ze Skipkiem na kanapie :) Coraz lepsze i fajniejsze wieści Joluś... serce się raduje... A czy teraz, jak Sendi i Skip śpią, to są może do siebie przytuleni??? Quote
yolanovi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 zona napisał(a): yolanovi, a gdzie Wy w Katowicach macie takie fajne tereny do biegania?:razz: A mam taki plac:) To jest przy ul. Kolońskiej, czyli od katowickiego Makro w stronę autostrady. Tam kiedyś (chyba dość dawno) były ogródki działkowe, potem je zlikwidowano i od niedawna teren jest ładnie oczyszczony z chaszczy i innych dziadostw, zostały tylko drzewa ozdobne i owocowe. Teren jest odkryty więc widać dobrze czy ktoś z psem nie nadchodzi:razz: - dla mnie to ważne bo Skip niektóre (większość) psy atakuje. I tam sobie chodzimy pobiegać :) Quote
Panna Marple Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Czy dobrze zrozumiałam, że Sendi ze Skipem w jednym łóżku..?:lol: Czyżby początek przyjaźni i humory naszej pannicy znikają? Quote
AgusiaP Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dziękujemy za zdjęcia :loveu:Piękna ta nasza kochana dama:loveu::loveu::loveu: Jeszcze troszkę i będą nierozłączni:cool3: Quote
yolanovi Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Panna Marple napisał(a):Czy dobrze zrozumiałam, że Sendi ze Skipem w jednym łóżku..?:lol: Czyżby początek przyjaźni i humory naszej pannicy znikają? Przyjaźnia nie było i nie ma. Spią na jednej kanapie, a ja pomiędzy nimi ale uważać trzeba cały czas bo tak jedno jak i drugie ma jakieś pretensje i byle co jest elementem zapalnym. Nie widzę tej przyjaźni między nimi niestety Quote
Mysza2 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 yolanovi napisał(a):Przyjaźnia nie było i nie ma. Spią na jednej kanapie, a ja pomiędzy nimi ale uważać trzeba cały czas bo tak jedno jak i drugie ma jakieś pretensje i byle co jest elementem zapalnym. Nie widzę tej przyjaźni między nimi niestety Tak nieraz bywa niestety, ale jeśli są do opanowania sytuacje zapalne to już dobrze:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Dobrej nocki Sendi - moja kochana:loveu::loveu::loveu:!!!! Dla Skipa i całej reszty oczywiście też:roll:;):lol:!!!!! Quote
yolanovi Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Witamy wszystkie ciocie - tak sobie odpoczywam po śniadaniu ;) Quote
iwonamaj Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 No pięknie :loveu:... Mizianko dla psinek. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Ale cudnie!!!!!!!!!!!!! https://lh5.googleusercontent.com/-jWNzkR67udw/ULHVbLmnIeI/AAAAAAAAAEg/XiJUIVRffV8/s640/DSC_0031.JPG Sendi, przytulam Cię Ty Urocza, Długonoga Piękności:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!! Joluś, jak udało Ci się pstryknąć Senduni taką Fotkę? Oswoiła się trochę, czy została kompletnie zaskoczona? Quote
Martika&Aischa Posted November 25, 2012 Posted November 25, 2012 Oj tak przepiękna dziewczynka :loveu: Quote
Recommended Posts