yolanovi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 witamy się z cioteczkami wtorkowo, do weekendu odliczamy bo w weekend mamy czas na spacerki, na bycie razem. Sendunia generalnie jest warkotliwa i nietykalska. Chętnie przychodzi pospać sobie obok mnie na kanapie ale nie wolno mi sie poruszyć bo zrywa się z warczeniem i ucieka do kuchni, żeby za sekundę wrócić znowu na kanapę. Najlepiej jakbym siedziała jak posąg i nie ruszała się, a już Boże broń żeby ją dotknąć. Tzn. takich przypadkowych dotknięć nie lubi i zaraz się zrywa, bo jak ją głaszczę i drapię za uszkami to lubi, lubi:p. Śmieszna z niej panna niedotykalska i warkotliwa:cool3:. Na spacerach dziewczynka troche boi się przejeżdżających zbyt blisko aut, woli wtedy odsunąć sie i schować za mnie. Nie jest to jednak strach paniczny, taki lekki niepokój zupełnie do opanowania. Do psów i kotów na dworze jest zupełnie neutralnie nastawiona - ignoruje je. Pozdrawiamy ciepło wszystkich Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 O proszę jaka panna niedotykalska :lol: Yolu czy jest jakiś wstępny termin badania i wycięcia tych guzków ??? Quote
yolanovi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Martika@Aischa napisał(a):O proszę jaka panna niedotykalska :lol: Yolu czy jest jakiś wstępny termin badania i wycięcia tych guzków ??? terminu zabiegu nie uzgadnialiśmy jeszcze bo sie musi troche panna podtuczyć. Myślę jednak, że może będzie sie można już umawiać na badania: krew, ekg. Zobaczymy co to pokaże. Zadzwonię do tej lecznicy gdize konsultowaliśmy Sendi i podam termin badań :) Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 yolanovi napisał(a):terminu zabiegu nie uzgadnialiśmy jeszcze bo sie musi troche panna podtuczyć. Myślę jednak, że może będzie sie można już umawiać na badania: krew, ekg. Zobaczymy co to pokaże. Zadzwonię do tej lecznicy gdize konsultowaliśmy Sendi i podam termin badań :) Yolu kochana a jesteś w stanie podać nam namiary na weta w Katowicach. Pilnie potrzebny dobry okulista i dermatolog. Quote
anica Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Piękna dziewuszka ,domki będą się biły o nią i ten profil http://img840.imageshack.us/img840/4695/dsc02837ys.jpg ... moja Jasia bardzo długo nie lubiła dotyku... przynajmniej ja tak to odbierałam ... piszczała jakby ją zabolało i kuliła się...tak w sobie.. albo uciekała... na szczęście zdarza się to już baaaardzo rzadko.... Sendi też się przekona do pieszczot i dotyku ludzkich rąk.... tylko musi zaufać!... Quote
yolanovi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Yolu kochana a jesteś w stanie podać nam namiary na weta w Katowicach. Pilnie potrzebny dobry okulista i dermatolog. Szczerze powiedziawszy nie korzystałam z porad okulistycznych czy dermatologicznych ale porozglądawszy sie w necie znalazłam trochę pozytywnych opinii na temat dr A. Gierek i jego kliniki wet. W ofercie przychodni są porady z zakresu okulistyki i dermatologii Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Gierek [FONT=Verdana]40-748 Katowice ul. Grota Roweckiego 63 [/FONT]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html Quote
Martika&Aischa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='yolanovi']Szczerze powiedziawszy nie korzystałam z porad okulistycznych czy dermatologicznych ale porozglądawszy sie w necie znalazłam trochę pozytywnych opinii na temat dr A. Gierek i jego kliniki wet. W ofercie przychodni są porady z zakresu okulistyki i dermatologii Przychodnia Weterynaryjna Aleksander Gierek [FONT=Verdana]40-748 Katowice ul. Grota Roweckiego 63 [/FONT]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html Też o tej klinice myślałam ...Jolu kochana ślicznie Ci dziękuje za utwierdzenie ;) Już wkleiłam na wątek Fena ....a teraz trzymam kciuki żeby jak najszybciej został skonsultowany i żeby leczenie było na cito wdrożone. Quote
hankasanok Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 zebyscie nie myslały ze nie zaglądam, prosze wygłaskac małą od Ciotki Hanki, rozkwita dziewczynka jak kwiatuszek! Quote
yolanovi Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 hankasanok napisał(a):zebyscie nie myslały ze nie zaglądam, prosze wygłaskac małą od Ciotki Hanki, rozkwita dziewczynka jak kwiatuszek! wygłaszczę, wygłaszczę :) dziękujemy Quote
Sarunia-Niunia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 hankasanok napisał(a):zebyscie nie myslały ze nie zaglądam, prosze wygłaskac małą od Ciotki Hanki, rozkwita dziewczynka jak kwiatuszek! Ależ domyślam się Haniu, że zaglądasz do "naszej" Sendi... I ja też zaglądam i przytulam Niuniusię do serducha - kochana jesteś Maleńka:loveu::loveu::loveu:!!! Quote
yolanovi Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Podnoszę z rana bo jakoś niewiele ciotek do Senduni zagląda :( Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 yolanovi napisał(a):Podnoszę z rana bo jakoś niewiele ciotek do Senduni zagląda :( Jolu zagląda zagląda ...proszę wygłaskać ode mnie zwierzyniec :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Też mnie martwi to, że u Sendi coraz mniej Cioteczek... ale tak to już bywa, powoli wszystko przycicha... Ale są i ciocie, które zaglądają i są z Niuńką:multi::multi::multi:!!! Jolciu, posyłam Wam pozdrowionka i mocno przytulam Psiulki całując w nochale - wyściskaj ode mnie Sendunię:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!! Quote
yolanovi Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 wyściskam, wycałuję, wygłaszczę. dziewczynka coraz fajniejsza się robi, upatrzyła sobie jedną ze Skipowych piłeczek i sama sie nia bawi. taka zosia-samosie jest z Senduni. nie chce, zeby jej tą piłeczkę rzucać tylko sobie ja bierze, zanosi na kanape i sobie gryzie, zawzięćie pilnując, żeby jej Skip nie zabrał. śmieszne minki przy tym robi i zasypiając na kanapie chce, żeby piłeczka leżała koło niej. jak wracam z pracy podbiega sie przywitać kręcąc dupką i ogonkiem i szybko ucieka, bo przecież Skip też sie wita i mógłby ją przez przypadek dotknąć. Śmiesznota z niej taka :) Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='yolanovi']wyściskam, wycałuję, wygłaszczę. dziewczynka coraz fajniejsza się robi, upatrzyła sobie jedną ze Skipowych piłeczek i sama sie nia bawi. taka zosia-samosie jest z Senduni. nie chce, zeby jej tą piłeczkę rzucać tylko sobie ja bierze, zanosi na kanape i sobie gryzie, zawzięćie pilnując, żeby jej Skip nie zabrał. śmieszne minki przy tym robi i zasypiając na kanapie chce, żeby piłeczka leżała koło niej. jak wracam z pracy podbiega sie przywitać kręcąc dupką i ogonkiem i szybko ucieka, bo przecież Skip też sie wita i mógłby ją przez przypadek dotknąć. Śmiesznota z niej taka :) Kochana Zosia SAMOSIA :loveu::loveu::loveu: Quote
Amber Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Ja zaglądam regularnie :) Czekam na wizyte u weta. Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Taka prawdziwa dama z naszej Sendi - najprawdziwsza.... nie dotykać i już;)... Ale do Joluni przytulać się, całować i buziakować to i owszem, owszem!!!! Quote
Martika&Aischa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 tu mnie nie tykaj tu mnie nie rusz .......prawdziwa kobietka ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Martika@Aischa napisał(a):tu mnie nie tykaj tu mnie nie rusz .......prawdziwa kobietka ;) Nio, Dama nasza kochana... Quote
Panna Marple Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 yolanovi napisał(a):Podnoszę z rana bo jakoś niewiele ciotek do Senduni zagląda :( Już jestem:lol:. Wątków do zaglądnięcia w cholerę, ale jakże mogłabym o Sendusi nie pamiętać? Nasza panna niedotykalska:lol: i chimeryczna Quote
Mysza2 Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 yolanovi napisał(a):Podnoszę z rana bo jakoś niewiele ciotek do Senduni zagląda :( zagląda, zagląda, nawet jak nic nie piszą:):) Quote
AgusiaP Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Może nie piszą, ale wszystko czytają ;):loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 No to piszcie Ciocie kochane, Senduni będzie przyjemnie, że ktoś bywa i Go widać Ja teraz Malusią miziam na dobranoc delikatnie:glaszcze:, żeby nie obudzić:sleep2:.......... Quote
Martika&Aischa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Sarunia-Niunia napisał(a):No to piszcie Ciocie kochane, Senduni będzie przyjemnie, że ktoś bywa i Go widać Ja teraz Malusią miziam na dobranoc delikatnie:glaszcze:, żeby nie obudzić:sleep2:.......... To ja przybiegam z mizianiem z rana ;) Quote
iwonamaj Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Ja też zaglądam, tylko mało piszę... No i robię rzeczy na kolejny bazarek ;) Quote
Recommended Posts