Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy się z cioteczkami wtorkowo, do weekendu odliczamy bo w weekend mamy czas na spacerki, na bycie razem. Sendunia generalnie jest warkotliwa i nietykalska. Chętnie przychodzi pospać sobie obok mnie na kanapie ale nie wolno mi sie poruszyć bo zrywa się z warczeniem i ucieka do kuchni, żeby za sekundę wrócić znowu na kanapę. Najlepiej jakbym siedziała jak posąg i nie ruszała się, a już Boże broń żeby ją dotknąć. Tzn. takich przypadkowych dotknięć nie lubi i zaraz się zrywa, bo jak ją głaszczę i drapię za uszkami to lubi, lubi:p. Śmieszna z niej panna niedotykalska i warkotliwa:cool3:. Na spacerach dziewczynka troche boi się przejeżdżających zbyt blisko aut, woli wtedy odsunąć sie i schować za mnie. Nie jest to jednak strach paniczny, taki lekki niepokój zupełnie do opanowania. Do psów i kotów na dworze jest zupełnie neutralnie nastawiona - ignoruje je.
Pozdrawiamy ciepło wszystkich

Posted

Martika@Aischa napisał(a):
O proszę jaka panna niedotykalska :lol: Yolu czy jest jakiś wstępny termin badania i wycięcia tych guzków ???

terminu zabiegu nie uzgadnialiśmy jeszcze bo sie musi troche panna podtuczyć. Myślę jednak, że może będzie sie można już umawiać na badania: krew, ekg. Zobaczymy co to pokaże. Zadzwonię do tej lecznicy gdize konsultowaliśmy Sendi i podam termin badań :)

Posted

yolanovi napisał(a):
terminu zabiegu nie uzgadnialiśmy jeszcze bo sie musi troche panna podtuczyć. Myślę jednak, że może będzie sie można już umawiać na badania: krew, ekg. Zobaczymy co to pokaże. Zadzwonię do tej lecznicy gdize konsultowaliśmy Sendi i podam termin badań :)

Yolu kochana a jesteś w stanie podać nam namiary na weta w Katowicach. Pilnie potrzebny dobry okulista i dermatolog.

Posted

Piękna dziewuszka ,domki będą się biły o nią i ten profil http://img840.imageshack.us/img840/4695/dsc02837ys.jpg
... moja Jasia bardzo długo nie lubiła dotyku... przynajmniej ja tak to odbierałam ... piszczała jakby ją zabolało i kuliła się...tak w sobie.. albo uciekała... na szczęście zdarza się to już baaaardzo rzadko.... Sendi też się przekona do pieszczot i dotyku ludzkich rąk.... tylko musi zaufać!...

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Yolu kochana a jesteś w stanie podać nam namiary na weta w Katowicach. Pilnie potrzebny dobry okulista i dermatolog.

Szczerze powiedziawszy nie korzystałam z porad okulistycznych czy dermatologicznych ale porozglądawszy sie w necie znalazłam trochę pozytywnych opinii na temat dr A. Gierek i jego kliniki wet. W ofercie przychodni są porady z zakresu okulistyki i dermatologii
Przychodnia Weterynaryjna
Aleksander Gierek

[FONT=Verdana]40-748 Katowice
ul. Grota Roweckiego 63
[/FONT]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html

Posted

[quote name='yolanovi']Szczerze powiedziawszy nie korzystałam z porad okulistycznych czy dermatologicznych ale porozglądawszy sie w necie znalazłam trochę pozytywnych opinii na temat dr A. Gierek i jego kliniki wet. W ofercie przychodni są porady z zakresu okulistyki i dermatologii
Przychodnia Weterynaryjna
Aleksander Gierek

[FONT=Verdana]40-748 Katowice
ul. Grota Roweckiego 63
[/FONT]http://www.przychodniagierek.pl/oferta.html

Też o tej klinice myślałam ...Jolu kochana ślicznie Ci dziękuje za utwierdzenie ;) Już wkleiłam na wątek Fena ....a teraz trzymam kciuki żeby jak najszybciej został skonsultowany i żeby leczenie było na cito wdrożone.

Posted

hankasanok napisał(a):
zebyscie nie myslały ze nie zaglądam, prosze wygłaskac małą od Ciotki Hanki, rozkwita dziewczynka jak kwiatuszek!

wygłaszczę, wygłaszczę :) dziękujemy

Posted

hankasanok napisał(a):
zebyscie nie myslały ze nie zaglądam, prosze wygłaskac małą od Ciotki Hanki, rozkwita dziewczynka jak kwiatuszek!

Ależ domyślam się Haniu, że zaglądasz do "naszej" Sendi...
I ja też zaglądam i przytulam Niuniusię do serducha - kochana jesteś Maleńka:loveu::loveu::loveu:!!!

Posted

Też mnie martwi to, że u Sendi coraz mniej Cioteczek... ale tak to już bywa, powoli wszystko przycicha...
Ale są i ciocie, które zaglądają i są z Niuńką:multi::multi::multi:!!!
Jolciu, posyłam Wam pozdrowionka i mocno przytulam Psiulki całując w nochale - wyściskaj ode mnie Sendunię:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!

Posted

wyściskam, wycałuję, wygłaszczę. dziewczynka coraz fajniejsza się robi, upatrzyła sobie jedną ze Skipowych piłeczek i sama sie nia bawi. taka zosia-samosie jest z Senduni. nie chce, zeby jej tą piłeczkę rzucać tylko sobie ja bierze, zanosi na kanape i sobie gryzie, zawzięćie pilnując, żeby jej Skip nie zabrał. śmieszne minki przy tym robi i zasypiając na kanapie chce, żeby piłeczka leżała koło niej. jak wracam z pracy podbiega sie przywitać kręcąc dupką i ogonkiem i szybko ucieka, bo przecież Skip też sie wita i mógłby ją przez przypadek dotknąć. Śmiesznota z niej taka :)

Posted

[quote name='yolanovi']wyściskam, wycałuję, wygłaszczę. dziewczynka coraz fajniejsza się robi, upatrzyła sobie jedną ze Skipowych piłeczek i sama sie nia bawi. taka zosia-samosie jest z Senduni. nie chce, zeby jej tą piłeczkę rzucać tylko sobie ja bierze, zanosi na kanape i sobie gryzie, zawzięćie pilnując, żeby jej Skip nie zabrał. śmieszne minki przy tym robi i zasypiając na kanapie chce, żeby piłeczka leżała koło niej. jak wracam z pracy podbiega sie przywitać kręcąc dupką i ogonkiem i szybko ucieka, bo przecież Skip też sie wita i mógłby ją przez przypadek dotknąć. Śmiesznota z niej taka :)

Kochana Zosia SAMOSIA :loveu::loveu::loveu:

Posted

yolanovi napisał(a):
Podnoszę z rana bo jakoś niewiele ciotek do Senduni zagląda :(
Już jestem:lol:. Wątków do zaglądnięcia w cholerę, ale jakże mogłabym o Sendusi nie pamiętać? Nasza panna niedotykalska:lol: i chimeryczna

Posted

Sarunia-Niunia napisał(a):
No to piszcie Ciocie kochane, Senduni będzie przyjemnie, że ktoś bywa i Go widać
Ja teraz Malusią miziam na dobranoc delikatnie:glaszcze:, żeby nie obudzić:sleep2:..........

To ja przybiegam z mizianiem z rana ;)