AgusiaP Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='yolanovi']Na bawiące sie dobki trzeba raczej będzie jeszcze poczekać i nie wiem czy doczekamy. Sendusia tylko na razie raz spróbowała, na spacerku, bardzo nieśmiało i zaraz sie przestraszyła Skipa. To bardzo strachliwa dziewczynka i póki co raczej warczy i ząbki szczerzy do kolegi niż chce sie bawić. A ze zdjęciami jest taki problem, ze panienka zmyka natychmiast kiedy tylko sie na nią skieruje aparat czy nawet telefon. Chciałabym bardzo, zeby sunia sie mocniej ośmieliła, przestała burczeć i zaczeła byc bardziej radosna - trzeba jeszcze poczekać, nie wiem czy w ogóle sie rozkręci. Jeśli uda mi się jakiekolwiek foty zrobić na pewno je zaraz wkleimy :)[/QUOTE] Poczekamy Joleńko ;) Ważne, że Sendusia bezpieczna:lol::lol::lol: Quote
Panna Marple Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Niedobre Ciotki nie wysłały numeru konta:mad: Quote
yolanovi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Panna Marple']Niedobre Ciotki nie wysłały numeru konta:mad:[/QUOTE] Już się poprawiłam:roll: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='hankasanok']wpadam sie przywitac :p[/QUOTE] Ja też zaglądam do Prześlicznej Panieniki, żeby się przywitać i ucałować na dzień dobry w nochalka... Quote
yolanovi Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Sendusia już chętniej na spacery wychodzi, nie rozglada się już tak za autami, nie nasłuchuje i nie obserwuje. Powolutku zaczyna godzić sie z tym, że jej ukochani "właściciele" już jej nie chcą. Ze Skipme nadal realacja niezbyt przyjacielska i trochę wygląda na to, że taka pozostanie. Wczoraj na spacerze biegaliśmy po łące z wysoką trawą i Sendi skakała jak mała antylopa. Tak się rozbawiła, że zaczęła też na mnie skakać i dawać buziole :) Bardzo jest skoczna i zwinna nasza pannica. Skip chciał ją ganiać ale powoli ten berek zaczął się robić zbyt nerwowy i musiałam przerwać zabawę. Dziewczynka się nam rozkręca, szczególnie na dworze, bo w domu niestety obowiązuje stan lekko "wojenny" i wszelkie z nim związane ograniczenia :diabloti:. Nie mogąc przychodzić do mnie na kanapę (patrz Skip:mad:), Sendusia upatrzyła sobie kanapę mojego syna w jego pokoju i tam sobie sypia w ciągu dnia. Pozdrawiamy wszystkich serdecznie:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Joluniu, dzięki za wiadomości o Senduni... Ogromnie się cieszę, że Niunia zaczyna powoli ufać i chyba rzeczywiście poniekąd rozumieć, że ci, których kocha i za którymi tęskni pozbyli się Jej raz, na zawsze... Ej, biedna Sendunia... widziałam tę tęsknotę, rozdarcie i rozpacz w Jej przecudnych oczętach... nie ma słów, które mogłyby to opisać.... Dobrze, że Sendi otwiera się choć na spacerach, może i w domu z czasem coś się zmieni? Oby! Bo inaczej priorytetem może stać się szukanie Jej domku, w którym będzie jedynaczką i będzie mogła mieć Ludzia tylko dla siebie i kochać całą sobą... Ściskam Sendi, Skipa i Ciebie Jolu, po raz kolejny dziękując za to, co dla Niej robisz!!! Quote
yolanovi Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia'] dziękując za to, co dla Niej robisz!!![/QUOTE] Nic wielkiego nie robię :oops: - po prostu jest sobie z nami strzyga mała;) Quote
__Lara Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='yolanovi']Nic wielkiego nie robię :oops: - po prostu jest sobie z nami strzyga mała;)[/QUOTE] Jak to nic wielkiego! Ciotka, nawet tak nie pisz! :) Quote
Martika&Aischa Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 No to ruszamy z bazarkiem :) cioteczki proszę grzecznie do nas przybyć i nas chociaż podrzucać w wolnej chwili ;) Bazarek dla Sendi ruszył :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235685-Magia-Świąt-)-Bombki-lampiony-spraw-prezent-swoim-bliskim-21-11-22-00?p=19969879#post19969879 Quote
yolanovi Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Martika@Aischa']No to ruszamy z bazarkiem :) cioteczki proszę grzecznie do nas przybyć i nas chociaż podrzucać w wolnej chwili ;) Bazarek dla Sendi ruszył :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235685-Magia-Świąt-)-Bombki-lampiony-spraw-prezent-swoim-bliskim-21-11-22-00?p=19969879#post19969879 dziewczynki moje kochane:loveu: pięknie dziękujemy z Sendusia za bazarek i już tam lecę:scared: Quote
AgusiaP Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='yolanovi']Nic wielkiego nie robię :oops: - po prostu jest sobie z nami strzyga mała;)[/QUOTE] Joleńko robisz ogromnie dużo;) jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Quote
anica Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Zaglądam do Senduni ,będę przy niej a raczej jestem sercem cały czas! walczymy o życie maluszka ,jamniczka http://www.dogomania.pl/forum/threads/235162-Sparaliżowany-jamniczek-Frodo-szukamy-DT-na-już-!/page16 ... wygramy!... i będziemy wspierać naszą ślicznotkę nadal ,jak tylko się da :) zajrzę na bazarek.... Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='yolanovi']Nic wielkiego nie robię :oops: - po prostu jest sobie z nami strzyga mała;) Wszystkie tutaj wiemy, CI i ILE robisz dla Senduni!!! [quote name='Martika@Aischa']No to ruszamy z bazarkiem :smile: cioteczki proszę grzecznie do nas przybyć i nas chociaż podrzucać w wolnej chwili ;-) Bazarek dla Sendi ruszył :smile: http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19969879 Kochana, niezawodna Martunia - dzięki!!! Quote
Panna Marple Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Przelew dla Sendusi już w drodze:lol: Quote
yolanovi Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Panna Marple']Przelew dla Sendusi już w drodze:lol:[/QUOTE] :Rose::loveu: Quote
Mysza2 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Martika@Aischa']No to ruszamy z bazarkiem :) cioteczki proszę grzecznie do nas przybyć i nas chociaż podrzucać w wolnej chwili ;) Bazarek dla Sendi ruszył :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/235685-Magia-Świąt-)-Bombki-lampiony-spraw-prezent-swoim-bliskim-21-11-22-00?p=19969879#post19969879 Lecę biegiem:):) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Panna Marple']Przelew dla Sendusi już w drodze:lol: Bardzo dziękujemy Kochana:B-fly::Rose::iloveyou:w imieniu naszej Cudownej Sendi:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!!!!!!! Quote
Martika&Aischa Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Z rana przybiegam się przywitać z Sendi :) :* Quote
yolanovi Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Martika@Aischa']Z rana przybiegam się przywitać z Sendi :) :*[/QUOTE] Sendusia wszystkich wita w zamglony poranek :). Dziewczynka zaliczyła o 6.00 spacerek (szybki) ale nieszczególnie się spieszyła wychodzić. Znacznie szybciej uciekała z powrotem do domu:p. Mam nadzieję, że w weekend uda nam się kilka fotek cyknąć dziewczynie na spacerku, bo w tygodniu szybko sie ciemmno robi. Poza tym potrzebuje kogoś do pomocy gdyż dziewczyna płochliwa jest i natychmiast sprzed obiektywu ucieka:cool3:. Wczoraj wieczorem, przy użyciu garści smaczków udało mi się pogodzić Sendi i Skipa razem na kanapie: jedno z jednej mojej strony, drugie z drugiej:multi:. Pozdrawiamy Quote
motyleqq Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 Jolu, widzę, że Sendi dobrze trafiła i cieszę się z postępów :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='yolanovi']Sendusia wszystkich wita w zamglony poranek :). Dziewczynka zaliczyła o 6.00 spacerek (szybki) ale nieszczególnie się spieszyła wychodzić. Znacznie szybciej uciekała z powrotem do domu:p. Mam nadzieję, że w weekend uda nam się kilka fotek cyknąć dziewczynie na spacerku, bo w tygodniu szybko sie ciemmno robi. Poza tym potrzebuje kogoś do pomocy gdyż dziewczyna płochliwa jest i natychmiast sprzed obiektywu ucieka:cool3:. Wczoraj wieczorem, przy użyciu garści smaczków udało mi się pogodzić Sendi i Skipa razem na kanapie: jedno z jednej mojej strony, drugie z drugiej:multi:. Pozdrawiamy No Jolu, czyli pierwsze wielkie zwycięstwo:cool2::klacz::sweetCyb:!!!!!!!!!! I co? Długo dali razem we dwoje z Mamusią:wink:? Przytulaczki i buziaczki dla Sendi:iloveyou: i Skipka:iloveyou: Quote
yolanovi Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']No Jolu, czyli pierwsze wielkie zwycięstwo:cool2::klacz::sweetCyb:!!!!!!!!!! I co? Długo dali razem we dwoje z Mamusią:wink:? Przytulaczki i buziaczki dla Sendi:iloveyou: i Skipka:iloveyou:[/QUOTE] Cały wieczór, do późna - czyli dobrych kilka godzin, aż ich wygoniłam bo chciałam już sobie spanie rozłożyć :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='yolanovi']Cały wieczór, do późna - czyli dobrych kilka godzin, aż ich wygoniłam bo chciałam już sobie spanie rozłożyć :)[/QUOTE] No to super!!! Pierwsze lody przełamane!!! Najważniejsze, że Skip to dżentelmen (przy takiej Pańci to nie dziwi), a Sendi nie powarkuje... i małymi kroczkami prosto do sukcesu:)!!!!!!!! Quote
__Lara Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='yolanovi']Sendusia wszystkich wita w zamglony poranek :). Dziewczynka zaliczyła o 6.00 spacerek (szybki) ale nieszczególnie się spieszyła wychodzić. Znacznie szybciej uciekała z powrotem do domu:p. Mam nadzieję, że w weekend uda nam się kilka fotek cyknąć dziewczynie na spacerku, bo w tygodniu szybko sie ciemmno robi. Poza tym potrzebuje kogoś do pomocy gdyż dziewczyna płochliwa jest i natychmiast sprzed obiektywu ucieka:cool3:. Wczoraj wieczorem, przy użyciu garści smaczków udało mi się pogodzić Sendi i Skipa razem na kanapie: jedno z jednej mojej strony, drugie z drugiej:multi:. Pozdrawiamy[/QUOTE] To już mały sukces, że Skip i Sendi siedzieli razem na kanapie :D :D :D Quote
Recommended Posts