yolanovi Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Panna Marple']Przyleciałam na zaproszenie marticzki. Przeczytam calutki wątek póżniej, teraz poproszę o numerek konteczka:lol:[/QUOTE] Witam na wątku:iloveyou: Dziękuję, że jesteś z nami i za pomoc:Rose: Quote
Ewa Gałązka Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 (edited) I ja zaglądam do śliczności ! Rzeczywiście jest ładna :lol: [IMG]http://img651.imageshack.us/img651/8703/08112012154.jpg[/IMG] Edited November 13, 2012 by Ewa Gałązka Quote
Sarunia-Niunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Panna Marple']Przyleciałam na zaproszenie marticzki. Przeczytam calutki wątek póżniej, teraz poproszę o numerek konteczka:lol:[/QUOTE] I następna WSPANIAŁA I WRAŻLIWA Ciocia u Sendusi:loveu: Dziękujemy Kochana Panno Marple:iloveyou::iloveyou::iloveyou: [h=2][/h] [quote name='yolanovi']Sendusia wszystkich pozdrawia i dziękuje, że jesteście [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]. dzisiaj pierwszy raz zostali sami przez kilka godzin: żyją oba [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif[/IMG], krew się nie polała, a mieszkanie w jak najlepszym porządku. Egzamin zaliczony [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]. Sendusia dzisiaj po raz pierwszy próbowała się bawić ze mną w domu, a ze Skipem na spacerze. Tak bardzo nieśmiało i tylko przez chwilkę. Widać, że chciałaby poszaleć ale nie ma jeszcze na tyle pewności. Jeszcze trochę czasu jej trzeba. Teraz już sobie śpi smacznie w swoim kąciku[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/new_sleeping.gif[/IMG]Dobranoc [/QUOTE] Yolu, wspaniałe wieści, wspaniałe!!! Sendi, to kochana i bardzo wrażliwa dziewczynka - zaufa i będzie jeszcze Cudowniejsza (aż trudno sobie to wyobrazić)!!! Quote
yolanovi Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Ewa Gałązka']I ja zaglądam do śliczności ![/QUOTE] O, kolejny miły gość u Sendi:hand::hand:Witamy:) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 [quote name='Mysza2']Jolu melduję się na wątku:)[/QUOTE] Witamy bardzo ciepło i serdecznie u Sendi:loveu::loveu::loveu:!!!!!!!! Quote
hankasanok Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='yolanovi']Muszę napisać, że z naszej Sendusi to jest taka baletnica, ciągle na dwóch łapkach (głównie w kuchni:evil_lol: bo myszkuje po szafkach, a nuż coś pysznego tam leży:eviltong:) Bardzo lubi jedzonko, smaczki itp. więc sobie staje na dwie łapki i sprawdza wszystkie blaty w kuchni. Jka ja przyłapie to prędziutko ucieka na swój kocyk i grzeczniutko się kładzie :)[/QUOTE] Ja ma podobną baletnice w domu, a jak juz ucieknie pod ławe w pokoju(bo tam uwaza ze jej nikt nie widzi) to jeszcze robi taka mine jak kot ze szreka, ,, przeciez to nie ja, o co Ci chodzi?":evil_lol: Głaski poranne dla Sendusi! [quote name='Sarunia-Niunia']Haniu jesteś jednak - dzięki Kochana za przybycie już na wątek no i za chęć pomocy naszej Senduni:) Będziemy w kontakcie, jak do tej pory:)[/QUOTE] Pewnie ze jestem Bernadka, nie wiem czy Ci mówiłam ale dobermany to moja taka druga miłość, tylko Ciii nie mow nic Bellusce ;), na bazarek wszytko gotowe, dzisiaj wysle Ci tak jak sie umawiałyśmy ok? Quote
yolanovi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Mysza2']Jolu melduję się na wątku:)[/QUOTE] Witaj Elunia u mojego chudzielca śmiesznego. Cieszę sie, ze jestes :) Quote
Mysza2 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='yolanovi']Witaj Elunia u mojego chudzielca śmiesznego. Cieszę sie, ze jestes :)[/QUOTE] Jolu, na razie niewiele mogę pomóc, ale jak nam się coś wyklaruje z 6 psiakami które spadły w jednym czasie to na pewno wspomogę i groszem i bazarkiem. Quote
motyleqq Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 od Joli dobre wieści, na bazarku też się ruszyło, będzie dobrze :) Quote
bela51 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja tez pozdrawiam Sendi i jej Tymczasową Pania:lol: Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 I ja wpadam w odwiedziny do ślicznotki :) Quote
yolanovi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='bela51']Ja tez pozdrawiam Sendi i jej Tymczasową Pania:lol:[/QUOTE] Dziękuję Izunia i też pozdrawiam serdecznie:loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 I ja jestem u Najpiękniejszej Królewny :iloveyou::iloveyou::iloveyou:!!! Przytulam w południe i cieplusio całuję ten cudowny nochalek:calus::buzi:!!! Fajnie, że u Sendi pojawiają się nowe Wspaniałe Ciocie :laola: - super:):):) Haniu Kochana, dzięki za wsparcie:) z bazarkiem ruszymy jak najszybciej:) Quote
BERKANO Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Jolu wrzuć kiedyś zdjątka bawiących się dobków :loveu: Quote
yolanovi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='BERKANO']Jolu wrzuć kiedyś zdjątka bawiących się dobków :loveu:[/QUOTE] Na bawiące sie dobki trzeba raczej będzie jeszcze poczekać i nie wiem czy doczekamy. Sendusia tylko na razie raz spróbowała, na spacerku, bardzo nieśmiało i zaraz sie przestraszyła Skipa. To bardzo strachliwa dziewczynka i póki co raczej warczy i ząbki szczerzy do kolegi niż chce sie bawić. A ze zdjęciami jest taki problem, ze panienka zmyka natychmiast kiedy tylko sie na nią skieruje aparat czy nawet telefon. Chciałabym bardzo, zeby sunia sie mocniej ośmieliła, przestała burczeć i zaczeła byc bardziej radosna - trzeba jeszcze poczekać, nie wiem czy w ogóle sie rozkręci. Jeśli uda mi się jakiekolwiek foty zrobić na pewno je zaraz wkleimy :) Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='BERKANO']Jolu wrzuć kiedyś zdjątka bawiących się dobków :loveu:[/QUOTE] Nie chcę odpowiadać za Jolunię, ale Sendunia panicznie boi się aparatu i ze zrobieniem Jej zdjęcia jest nie lada problem... Też chciałabym zobaczyć Sendi i Skipcia "w akcji" - może jakimś podstępem się uda:roll:;)?! edit: zderzyłyśmy się Jolciu z wpisami:evil_lol: Quote
anica Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ... no to będziemy musieli sobie poczekać:p Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zaglądam wieczorem do dziewczynki:) Ściskam Sendi, Skipka i Jolcię;):loveu:!!! Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 A ja melduję że odebrałam karton śliczności świątecznych od naszej Iwonki :loveu: już w piątek ruszy bazarek dla naszej ślicznej Sendi :loveu: Quote
Sarunia-Niunia Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='Martika@Aischa']A ja melduję że odebrałam karton śliczności świątecznych od naszej Iwonki :loveu: już w piątek ruszy bazarek dla naszej ślicznej Sendi :loveu:[/QUOTE] Bardzo dziękujemy Mariczko, i ja popełnię bazarek na "spółę" z hankasanok:) - fotki od Hani już u mnie:multi: Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Wspólnymi siłami zbierzemy pieniążki dla naszej Sendi :) grosik do grosika ;) Quote
motyleqq Posted November 14, 2012 Author Posted November 14, 2012 pojawiła się pierwsza wpłata dla Sendi z FB w wysokości... 100zł!! to 1/3 kosztów leczenia, pięknie :loveu: Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='motyleqq']pojawiła się pierwsza wpłata dla Sendi z FB w wysokości... 100zł!! to 1/3 kosztów leczenia, pięknie :loveu:[/QUOTE] Ależ super :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts