Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Amber']Masakra, szkoda suki. Może się tylko zgubiła? Chłopak porozwieszał chociaż plakaty w okolicy?[/QUOTE]

dokładnie,czy ktoś dawał ogłoszenia też w internecie i na stronach www schronisk?

Posted

[quote name='izek77'][URL]http://www.boz.org.pl/ll/lukow/[/URL] tu najprawdopodobniej trafiła młoda masakra[/QUOTE]

To jest jakaś masakra, a to, że dobeczka tam trafiła jest OKRUTNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Miała mieć czas do czwartku, ludzie u których była oddali Ją jednak dziś:(:(:(:(:(...............
DLACZEGO???????????????????

Posted

Halszka słonko :)
[SIZE=5]Masz pytanie zadzwoń 661 657 875 lub napisz [EMAIL="ssnp@poczta.pl"]ssnp@poczta.pl[/EMAIL]
[/SIZE]
grupa wolontariuszy działająca dość pręznie tam wydaje mi sie że trzeba z nimi się skontaktować i naświetlić sytuacje ale to tylko moje zdanie może oni nam tez pomogą

Posted

Spokojnie, zrobiło się trochę zamieszania, ale niestety nie jest to zależne od nikogo z nas....
Ludzie, u których była dobeczka miała mieć czas do czwartku, niestety już dzisiaj (nie wiemy dlaczego) Oni oddali Ją do tego wstrętnego schronu...
Sytuacja wygląda tak, że annber poszukuje dobka do adopcji, i dlatego motyleqq odpisała jej na tamtym wątku poszukując dla małej domu..
Najważniejsze jest teraz jednak wyciągnąć Małą z tej mordowni, i mamy nawet obietnicę Urzędnika, że Mała zostanie wydana, jak będzie dla Niej dom...

Posted

dodam, że osoba która założyła to drugie wydarzenie zadeklarowała mamie Michała, że zabierze sukę. rozmawiałam dziś z urzędnikiem który jest decyzyjny obecnie w sprawie psa i powiedział, że ktoś już powiedział mu, że weźmie ją w czwartek bądź w piątek i jest to założycielka drugiego wydarzenia.

Posted

o wszelki kontakt w sprawie suczki proszę dzwonić do mnie 503 051 156. na tą chwilę jestem jedyną osobą, która zna Michała i jest w tym samym mieście, co suczka.
będziemy potrzebować-jak zawsze- pieniędzy. na ewentualny transport, na sterylizację... może ktoś zrobiłby bazarek?

Posted

Musimy koniecznie pomóc tej Sunieczce - Ona nie może być w tej mordowni!!!!!!!!!!
Trzeba Ją stamtąd wyciągnąć!!!!!!!!!!!!
Kochane Ciocie, które tu jesteście - rozsyłajcie wątek, zwołujcie ciocie, [COLOR=#ff0000][B]tutaj naprawdę [B]P[/B]OMOC JEST POTRZEBNA NA CITO!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR]

Posted

no to zwieramy szyki i działamy. Motyleqq Ty mogłabyś małą wydostać z tego schronu? Dałabyś radę z jakimś transportem? Na początek będzie potrzebna kasa na transport.

Posted

[quote name='yolanovi']no to zwieramy szyki i działamy. Motyleqq Ty mogłabyś małą wydostać z tego schronu? Dałabyś radę z jakimś transportem? Na początek będzie potrzebna kasa na transport.[/QUOTE]

co do wydostania- jutro będę prosić uporczywie mamę, by zgodziła się na przenocowanie suczki(niestety chwilowo znów mieszkam z rodzicami). w transporcie pomoże mój tata, już się zgodził

Posted

Gdybym nie miała 4-letniego synka, który ma głupie pomysły, to od razu bym po nią jechała. Ale mam, i nie mogę ryzykować. Jeden psiak musi mi wystarczyć, chociaż za dobermanem okropnie tęsknię...

Pomogę jak będę mogła - zrobię jakiś bazarek, może wysupłam jakąś kasę.

Posted

[quote name='zona']Gdybym nie miała 4-letniego synka, który ma głupie pomysły, to od razu bym po nią jechała. Ale mam, i nie mogę ryzykować. Jeden psiak musi mi wystarczyć, chociaż za dobermanem okropnie tęsknię...

Pomogę jak będę mogła - zrobię jakiś bazarek, może wysupłam jakąś kasę.[/QUOTE]

Bardzo Wielkie Dzięki Kochana!!! Każda pomoc mile widziana:)!!!