Victoria Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 oo a jakie frisbee zamówiłaś?? ;> http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg jaka minka :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 [quote name='Victoria']oo a jakie frisbee zamówiłaś?? ;> http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg jaka minka :loveu: Dog Chow takie zwykłe na sam początek ;) W zestawie tym też jest kliker i saszetka na przysmaki :D Zobaczymy czy Sonka w ogóle będzie chciał łapać frisbee ... Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 heej :D no niestety nasza mazowiecka poszta cos ostatnio zawodzi :/ ja czekam na 2przesylki juz tydzien! jedna priorytet, druga kurier i co? i nic :/ Sliczna ta Twoja sunia :loveu: taka kochana :D fajnie ze choc raz nie masz sprawdzianu :) Quote
Victoria Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 oooo to fajnie ;D a nie chcecie może gumiaka (na mrozy lepszy ;] do szarpania na początek idealny, rollery też niezłe wychodzą ;P)?? :cool3: bo fastback (a dog chow to fastbacki chyba, ale w sumie głowy nie dam ;P) przy tej temperaturze się rozmnożył :loveu: także jak chcesz go mieć jakiś czas to stanowczo nie polecam na zimę.. Quote
Sonka95 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 betty_labrador napisał(a):heej :D no niestety nasza mazowiecka poszta cos ostatnio zawodzi :/ ja czekam na 2przesylki juz tydzien! jedna priorytet, druga kurier i co? i nic :/ Sliczna ta Twoja sunia :loveu: taka kochana :D fajnie ze choc raz nie masz sprawdzianu :) Ja czekam już ok. 2 tygodni i nic ... potwierdzałam jeszcze dane , bo w pewnym momencie myślałam , ze coś źle napisałam , ale wszystko dobrze ... czekać teraz tylko pozostaje :roll: Dzięki ... no super jest dzień od nauki :D Quote
Sonka95 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Victoria napisał(a):oooo to fajnie ;D a nie chcecie może gumiaka (na mrozy lepszy ;] do szarpania na początek idealny, rollery też niezłe wychodzą ;P)?? :cool3: bo fastback (a dog chow to fastbacki chyba, ale w sumie głowy nie dam ;P) przy tej temperaturze się rozmnożył :loveu: także jak chcesz go mieć jakiś czas to stanowczo nie polecam na zimę.. Ja to się w ogóle szczerze mówiąc na nich nie znam :p Ja nie wybierałam , bo to jest nagroda z konkursu :loveu: Na razie zobaczymy w domu czy chce łapać i czy ją to będzie interesowało ... jak tak to pomyśle o jakimś innym :D I już wiem kogo się mogę poradzić ... :loveu: Quote
betty_labrador Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja czekam już ok. 2 tygodni i nic ... potwierdzałam jeszcze dane , bo w pewnym momencie myślałam , ze coś źle napisałam , ale wszystko dobrze ... czekać teraz tylko pozostaje :roll: Dzięki ... no super jest dzień od nauki :D DWA!? :-o OMG. Swietna poczta nasza -nie ma co ;P bedziesz doceniać bardziej wolne dni :evil_lol: Sonka95 napisał(a):Ja to się w ogóle szczerze mówiąc na nich nie znam :p Ja nie wybierałam , bo to jest nagroda z konkursu :loveu: Na razie zobaczymy w domu czy chce łapać i czy ją to będzie interesowało ... jak tak to pomyśle o jakimś innym :D I już wiem kogo się mogę poradzić ... :loveu: zawsze mozesz liczyć na nas- na dogomaniaków :loveu: :D Quote
Ty$ka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sonia chyba kocha śnieg :) Piękną pogodę macie :) Quote
sonia1974 Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg akrobatka ćwiczy taniec artystyczny Quote
Besti Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Cześć Podpalana:) Chyba Sońka lubi śnieg. Tak mało Was odwiedzam bo coś dogo szwankuje i dziwnie wyświetlają mi się nowe posty na wątkach:shake: Quote
zuzza Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Witamy się:) http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg Nie wiem dlaczego, ale mnie to zdjęcie rozbawiło:D http://img94.imageshack.us/img94/751/20130113775001.jpg Znam ten nochal w śniegu:cool1: P.S Coś w urodzie Soni mnie urzekoło tylko nie wiem co :oops: Pozdrawiamy! i Miłej nocki życzymy Quote
Klaudia&Aza Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja czekam już ok. 2 tygodni i nic ... potwierdzałam jeszcze dane , bo w pewnym momencie myślałam , ze coś źle napisałam , ale wszystko dobrze ... czekać teraz tylko pozostaje :roll: A tam 2 tygodnie co to jest. Ja wygrałam nagrodę w konkursie, wyniki ogłoszone były 20 listopada a nagrody nie widać :evil_lol: Co prawda wytłumaczenie było takie, że nie wszyscy podali adresu i czekają na przesłanie ale jak dokładnie było to nie wiem :shake: Paczka co prawda już idzie ale też wracając ze szkoły mam nadzieję, że będzie już w domu.. :roll: Quote
Kazuro Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Najpierw to sobie kup gumiaka z trixie i ją na to nakręć ;) jak to jej się spodoba to dopiero zacznij zabawę z chowem Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='betty_labrador']DWA!? :-o OMG. Swietna poczta nasza -nie ma co ;P bedziesz doceniać bardziej wolne dni :evil_lol: zawsze mozesz liczyć na nas- na dogomaniaków :loveu: :D No dzisiaj jest dokładnie 13 dzień i nadal nic :( Jakby co to nam podpowiecie w wyborze ;) [quote name='Ty$ka']Sonia chyba kocha śnieg :) Piękną pogodę macie :) Sonia to Kocha śnieg tylko jak wyjdzie z domu to zaczyna tarzać się w śniegu i idzie dalej :D Wczoraj wieczorem to całą noc padał śnieg i teraz mamy go mnóstwo ;) Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 (edited) [quote name='marta.k9080']jaka ona jest słodka:p Miło takie słowa słyszeć :loveu: Dużej ilości osób się Son podoba :crazyeye: [quote name='sonia1974']http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg akrobatka ćwiczy taniec artystyczny Nawet nie wiesz co Sonka jeszcze potrafi robić :loveu: Moja Kochana akrobatka :cool1: Edited January 15, 2013 by Sonka95 Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 [quote name='Besti']Cześć Podpalana Chyba Sońka lubi śnieg. Tak mało Was odwiedzam bo coś dogo szwankuje i dziwnie wyświetlają mi się nowe posty na wątkach No niestety coś od weekendu się dzieje z dogo , że szwankuje :shake: Ale miło nam , że dotarliście :loveu: Ba i to bardzo lubi śnieżek :cool3: [quote name='zuzza']Witamy się:) http://img819.imageshack.us/img819/3923/20130113786002.jpg Nie wiem dlaczego, ale mnie to zdjęcie rozbawiło:D http://img94.imageshack.us/img94/751/20130113775001.jpg Znam ten nochal w śniegu:cool1: P.S Coś w urodzie Soni mnie urzekoło tylko nie wiem co :oops: Pozdrawiamy! i Miłej nocki życzymy O jesteście :multi: Mnie z początku też ... ciesze się , że został taki moment uchwycony :cool3: Bardzo nam miło :loveu: Śnieżna Son :loveu: z dzisiejszego spacerku Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):A tam 2 tygodnie co to jest. Ja wygrałam nagrodę w konkursie, wyniki ogłoszone były 20 listopada a nagrody nie widać :evil_lol: Co prawda wytłumaczenie było takie, że nie wszyscy podali adresu i czekają na przesłanie ale jak dokładnie było to nie wiem :shake: Paczka co prawda już idzie ale też wracając ze szkoły mam nadzieję, że będzie już w domu.. :roll: U nas ogłoszenie wyników było jakoś na początku stycznia , a paczki nadal brak i coś już zaczynam wątpić czy dojdzie :roll: Ada i Fanta napisał(a):Najpierw to sobie kup gumiaka z trixie i ją na to nakręć ;) jak to jej się spodoba to dopiero zacznij zabawę z chowem Takie gumiaki to widziałam w Kakadu , a one są wytrzymałe ? Bo nie wiem czy nie rozwali zębami :diabloti: Sonia miała takie ringo z gumy to pogryzła oraz rozwaliła je :roll: Quote
Sonka95 Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Witamy się śnieżnie ;) Wczoraj od wieczora padał całą noc śnieg i rano było go mnóstwo ;) Sonia tylko jak zobaczyła śnieżek to zaczęła się cieszyć latała w jedną stronę potem zawracała ... potem znowu biegła zwariowała rano na punkcie śniegu :diabloti: A już nie mówię o tarzaniu , które musiało być na każdym spacerku :evil_lol: Ten tydzień to na razie nic ... kolejny mam tak zatkany sprawdzianami i kartkówkami i referatami , że nie będę miała na nic czasu :shake: W poniedziałek - sprawdzian matma wtorek - referat na przedsiębiorczość , kartkówka przedsiębiorczość i chemia środa - kartkówka hiszpański i podstawy turystyki czwartek - referat na polski i kartkówka z polskiego piątek - jak na razie wolny , ale pewnie zaraz go zajmą :roll: Nie wiem co Sonia zrobiła z jęzorkiem :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 http://img841.imageshack.us/img841/5889/20130113791001.jpg :grin: gimnastyka języka... Quote
Aleksa. Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 takie zawalanie sprawdzianami, to niestety dobrze znam :( Quote
phase Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Ale tu się ostatnio duuuużo zdjęć zrobiło. :loveu: Quote
Gezowa Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 Haha, a u nas jest od tygodnia śniegu po kolana, a w zaspach nawet po uda! :evil_lol: Młody jak skacze w śnieg to momentami samą szyję i kawałek grzbietu widać :) Quote
Recommended Posts