Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Sonka95']No :) Wiewiórke to najlepiej zamówić przez internet ;) [/QUOTE] też myślałam o tej zabawce,ale Luna morduje takowe w kilka minut :diabloti: Quote
Baton Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='marta.k9080']też myślałam o tej zabawce,ale Luna morduje takowe w kilka minut :diabloti:[/QUOTE] No fakt, do najwytrzymalszych to ta zabawka nie należy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='maryg22']No fakt, do najwytrzymalszych to ta zabawka nie należy :evil_lol:[/QUOTE] u nas nawet pozornie solidna piłka została rozerwana na strzępki :diabloti: Quote
phase Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Przybywamy się przywitac z psiapsióółkamii :loveu::diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='maryg22']Ale Sonka dostanie prezentów - szczęściara :lol: Moja Skinneeeza dostała w zeszłym roku i do tej pory zawsze jest szał jak go wyciągam :cool3: A ja właśnie nie wiem co pies w tym roku dostanie na święta... Jakieś pomysły? :D :loveu: mam właśnie nadzieje , że Sonia też tak pokocha wiewióra :loveu: Dla Joy hmm ... pierwszą myślą było frisbee :cool3: a potem te myszki dla kotów co tak lubi ewentualnie piłeczka i do tego przysmaczki:) [quote name='unikatowydiament']hej,hej :) :) :) Hej :) [quote name='marta.k9080']też myślałam o tej zabawce,ale Luna morduje takowe w kilka minut :diabloti: [quote name='maryg22']No fakt, do najwytrzymalszych to ta zabawka nie należy :evil_lol: [quote name='marta.k9080']u nas nawet pozornie solidna piłka została rozerwana na strzępki :diabloti: Sprawdzimy wytrzymałość :diabloti: Sonia to taka niszczycielka , że w tej zabawce plusem jest brak wypełnienia w środku :cool3: Coś już czuje , że wiewióra zaliczy kilka operacji :evil_lol: [quote name='phase']Przybywamy się przywitac z psiapsióółkamii :loveu::diabloti: Hej Kochane :loveu: Dzisiaj pogoda okropna i jeszcze deszcz padał :shake: śniegu jak nie było tak nie ma i powoli tracę nadzieje , że przyjdzie jeszcze w grudniu :roll: znowu pewnie jak spadnie będzie leżał do kwietnia :roll: Jutro jak nie będzie padało to porobię zdjęcia ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Sonka95'] Dzisiaj pogoda okropna i jeszcze deszcz padał :shake: śniegu jak nie było tak nie ma i powoli tracę nadzieje , że przyjdzie jeszcze w grudniu :roll: znowu pewnie jak spadnie będzie leżał do kwietnia :roll: Jutro jak nie będzie padało to porobię zdjęcia ;)[/QUOTE] :-( eh,taka głupia ta pogoda Quote
Sonka95 Posted December 15, 2013 Author Posted December 15, 2013 [quote name='marta.k9080']:-( eh,taka głupia ta pogoda[/QUOTE] No strasznie głupia :shake: [quote name='unikatowydiament']to czekamy na focie:)[/QUOTE] Dzisiaj się niestety nie udało porobić :shake: bo ja mądra wstałam dopiero z łóżka po 14 i zanim się wyszykowałam to już było ciemno :roll: Muszę sobie nastawiać budziki , bo potrafię nawet i do 15 pospać zasypiając o tej 1-2 :diabloti: Byle tylko do piątku i koniec na 3 miesiące szkoły :cool3: wolne do 6 stycznia a potem praktyki i na sam koniec ferie :) lepszej przerwy sobie wymarzyć nie mogłam :loveu: Sonia dzisiaj dostała takiej głupawki , że z każdym psem się chciała bawić a zwykle bawi się z wybranymi :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 Jak można leżeć do 14 :mdleje: Też bym chciała 3 miechy mieć wolnego! :P Chociaż mnie się też tak w technikum ułożyły praktyki, zaraz po świętach i do ferii ;) Quote
phase Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 [quote name='rashelek']Jak można leżeć do 14 :mdleje: [/QUOTE] A ostatnio jak się obudziłam po 11 to pomyślałam o Tobie, że pewnie już od 7 na nogach jesteś :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 [quote name='deer_1987']Jakiej masci uzywasz? O taką miałyśmy , a teraz chyba inna zamówię , bo tej nie mogę znaleźć w sklepie internetowym z , którego robię zamówienie :D [quote name='rashelek']Jak można leżeć do 14 :mdleje: Też bym chciała 3 miechy mieć wolnego! :P Chociaż mnie się też tak w technikum ułożyły praktyki, zaraz po świętach i do ferii ;) Normalnie :evil_lol: u mnie to norma przynajmniej do tej 12 :diabloti: Super jest jak tak wypada wolne od szkoły :cool3: [quote name='phase']A ostatnio jak się obudziłam po 11 to pomyślałam o Tobie, że pewnie już od 7 na nogach jesteś :diabloti: :evil_lol: mi to nawet trudno wstawać o tej 7 do szkoły i zazwyczaj się spóźniam , bo lubię tak ze 20 minutek poleżeć z Sonką :diabloti: [quote name='unikatowydiament']witamy się:) Hej :) Dzisiaj spędziłam ponad 4 h na zakupach w poszukiwaniu prezentów :-o Jeszcze jak na złość w obie strony uciekł mi autobus i trzeba było czekać po 30 minut :crazyeye: myślałam w pewniej chwili , żeby pójść już na piechotę :diabloti: Quote
Sonka95 Posted December 16, 2013 Author Posted December 16, 2013 Wczoraj zabrałam się za pierwsze zdjęcia świąteczne i trochę trudno było ogarnąć towarzystwo , żeby się nie ruszało :evil_lol: Jak świnki się nie ruszały to Sonia wstawała a jak Sonia spokojnie siedziała to świnki się chowały :diabloti: To jest jedyne nie poruszone wspólne zdjęcia ... a Soni oczywiście czapka musiała opaść i wygląda jakby placka miała na głowie :evil_lol: Lilka i jej czapka nie leżąca tam gdzie trzeba :) Quote
Guest wolfheart Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 aaaa świnka w czapeczce :loveu: Quote
phase Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 I u Was widzę świątecznie. :) Pięknie. :) Quote
rashelek Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Prosiak w czapeczce ROZKOSZNY :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 [quote name='marta.k9080']aaaa świnka w czapeczce :loveu:[/QUOTE] [quote name='phase']I u Was widzę świątecznie. :) Pięknie. :)[/QUOTE] [quote name='rashelek']Prosiak w czapeczce ROZKOSZNY :loveu:[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']super focia:)[/QUOTE] Dzięki :loveu: Trzeba jeszcze załatwić Majce jakąś czapeczkę i będziemy mieli w domu 3 mikołajów :cool3: Prezenty dla Sonki już mam :multi:wczoraj zamawiałam a dzisiaj już je pojechałam odebrać ;) wiewiórka wydaje się fajna taka mięciutka z 2 piszczałkami :loveu: i sporo kupiłam smaków to będzie zapas na jakiś czas :evil_lol: Chciałam kupić też taką fajną piszczałkę ,ale jak zobaczyłam , że czas realizacji to tydzień zrezygnowałam wtedy nie doszła by na święta ... Quote
Oscar Patric Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 ale Sońka ma u Ciebie jak królewna,super:) Quote
Guest wolfheart Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 najwięcej radości pies ma z....rozpakowania prezentu:evil_lol: Muszę ładnie zapakować,niech się moja Luna cieszy z rozdzierania papieru.:evil_lol: Quote
Sonka95 Posted December 19, 2013 Author Posted December 19, 2013 [quote name='unikatowydiament']ale Sońka ma u Ciebie jak królewna,super:) Hehehe miło to słyszeć :loveu: [quote name='marta.k9080']najwięcej radości pies ma z....rozpakowania prezentu:evil_lol: Muszę ładnie zapakować,niech się moja Luna cieszy z rozdzierania papieru.:evil_lol: Zgodzę się w 100 % :cool3: Sonce też zawsze w papier pakuje a potem jest jego niszczenie łapkami jak poczuje jakieś smakołyki :evil_lol: Sonka wczoraj zauważyła , że coś chowam :evil_lol: jeszcze jak trzymałam wiewióra to niechcący nacisnęłam piszczałkę a Sonia tak śmiesznie pyszczek przechyliła i uszy postawiła :diabloti: Potem tak siedziała wgapiona w ta szafkę gdzie miałam dla niej prezenty :evil_lol: przed tą Sonią nic się nie ukryje :evil_lol: Prezenty jeszcze nie wszystkie są kupione - brakuje piłeczki i ciasteczek :) Quote
phase Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Sonia czujna. :) Te psiaki słyszą to co nie powinny :evil_lol: Quote
rashelek Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Cała masa prezentów! :D Ja Mice tą wiewiórę kupię w marcu na urodziny :cool3: Także czekam na relację jak się u Was sprawdziła! Quote
Recommended Posts