Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/1852671d-ed22-4835-870c-8a6be4c3d908_zpsa7d9df15.jpg?t=1403195676 ona wygląda coraz młodziej, cofa się w czasie :D

Możliwe :) Każdy jak się pyta o jej wiek to nie dowierza , że taka sunia ma już 8 lat a na tyle nie wygląda :D

[quote name='maryg22']Cześć Soniaczki :)

Hejka :)

[quote name='phase']Cudna Soniunianiunianiunia :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Molowe']Ale u Was dużo zdjęć widać,że dłuższy weekend udany :)

http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/ffec7ce4-5069-4f3d-9cf8-d4f287c8027c_zps49605671.jpg?t=1403275539 :loveu:

Udał się weekendzik :) choć dla nas za szybko minął :diabloti:

[quote name='rashelek']Śliczne zdjęcia :loveu: Ja to bym chciała pooglądać jakieś z biegania za piłką i sztuczkowe! :grins:
No i obiecałaś mi fotkę zabawkowej kolekcji!

Dzięki :loveu: Dzisiaj zrobiłam chyba ze 3 jak biega za piłeczką ;) Acha i zrobiłam specjalnie dla Ciebie zdjęcia kolekcji i muszę powiedzieć , że myślałam że tego jest mniej :diabloti:

[quote name='Aleksandra95']Sonia jaka poważna na fotkach :D

Czasami jej się zdarza :D

[quote name='unikatowydiament']hej Dziewczyny:)

Hejka :)

Posted

Pogoda dzisiaj w kratkę ,ale trzeba korzystać z wolnego , bo wczoraj padało i prawie cały dzień przesiedziałyśmy w domu to pojechaliśmy do lasu rowerami :) Najpierw było zimno i padało ale jak przeszły deszczowe to zrobiło się pięknie :loveu: W lesie takie pustki normalnie jak nigdy :cool3:
Sonia polatała przy rowerze potem nawet miała ochotę poskakać przez przeszkody i przypomniała sobie o co chodzi z huśtawką :multi: najpierw zeskakiwała za wcześnie ale sobie po jakim czasie przypomniała o co chodzi i już ładnie jej wychodziło :cool3:

Najpierw fotki całej kolekcji ... nawet nie wiedziałam , że tego tyle jest :diabloti: Jak widać mamy dużooo piłeczek :cool3:

a to Sonki ulubione rzeczy :loveu: kaczuszka z jednym okiem ale Sonce się podoba :evil_lol:

Posted (edited)

[quote name='maryg22']Widać, że z Soni prawdziwa wielbicielka piłek :lol:

Oj tak prawdziwa z niej wielbicielka :cool3:

[quote name='paulaa.']Nie wiem jak to robicie, ale Sonia wygląda na coraz młodszą :lol: Super fotki, trochę mnie tu nie było ;)

Ma się te sposoby a tak serio to rzeczywiście siwa się nie robi jedynie co to kondycje ma trochę słabszą i przez to szybciej się męczy ;)

[quote name='rashelek']Co to za piłki te kolorowe gładkie, których macie najwięcej? Bardzo fajne się wydają :)
http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/ec768e58-cdbb-4321-ac3c-accb11951579_zpsfe94a666.jpg?t=1403464125 bieeeeegnę!!!

Moja mama je poprzynosiła z pracy :) Te piłeczki są bardzo fajne nie dość , że wysoko się odbijają , pływają to jeszcze trudno je zniszczyć :cool3:

Edited by Sonka95
Posted

Dzisiejsze pójście tylko po karmę skończyło się takimi zakupami :loveu: W Kakadu fajnie bo są kupony z , którego skorzystałam i kupiłam 2 karmy w cenie 1 :cool3: Jedna będzie dla Sonki a druga pójdzie do schroniska ;) Jeszcze będę musiała kupić większy worek na wyjazd na wieś :lol:
Jedziemy w niedziele na piknik Psią Dolinę gdzie będą pokazy frisbee, rożne konkursy , kiermasz psich różności ( mam nadzieje , że za dużo rzeczy nie będzie kusiło :diabloti: ) oraz wspólny spacerek i tam właśnie będzie możliwość dania darów dla psiaków w schronisku ;)

I smyczka przepinana , którą już dawno temu miałam kupić :loveu: bardzo mi się podoba i jeszcze ten piękny niebieski kolorek :loveu: Ją kupiłam w markecie za 16 zł więc jak tu za taką cenę nie kupić :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Raaaaaany, oczopląsu można dostać od tyyyylu piłek :lol: Imponująca kolekcja.
O, kolejna kupiła przepinaną smycz :p

Piłeczek się trochę nazbierało przez te kilka lat :cool3: Na smyczkę to już dawno polowałam ale zawsze coś nie pasowało a ta jest dla mnie idealna :loveu:

[quote name='rashelek']A mogłabyś dowiedzieć się od mamy jaka to firma tych piłek? Skoro tak je zachwalasz :lol:
http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/0069f74f-c88d-4de0-bfd2-c9852b678533_zps3bb39941.jpg?t=1403559825 czym taka zaciekawiona? :D

Piłeczki robi firma Elefanten ta sama co buty dla dzieci ;) Jakieś 2 razy w roku w Deichmann za darmo rozdają te piłeczki dzieciom albo jak się kupuje buty tej firmy :)
Usłyszała szczekanie psa to się zaciekawiła :lol:

[quote name='Ana :)']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/a5898864-58e7-4602-b23c-73b0d02caaf5_zps12702266.jpg?t=1403461246 całkiem pokaźną kolekcje zabawek macie :)

No sporo tego się uzbierało :)

Guest wolfheart
Posted

ile piłek,coś Ty na sklep napadła?:diabloti: