Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']no jakie piękne świniaki,jedna jest wichrasta,druga gładka?kolorem trójeczka pięknie dobrana:)jaka zgoda:crazyeye:

Tak Majka jest długowłosa a Lilka gładka :) Sonka ze świnkami się doskonale dogaduje :loveu: a jak widzi , że świneczki są brane do głaskania to od razu leci , żeby być przy nich :cool3:
[quote name='Vailet']dama :iloveyou::evil_lol: http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/488e9c80-489a-451b-ae31-2ad48f48a993_zps6d183a43.jpg?t=1396806940

Chwali się piłeczką :loveu:

[quote name='Izabela124.']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/f8953eee-f748-4d1a-b6af-dd719ffcfe59_zps55040de9.jpg?t=1396893013 jak słodko :)

Dzięki :loveu: Słodkie też było kiedy Sonka tak zaczęła je po kolei wylizywać :loveu:

[quote name='unikatowydiament']Ja bardzo uwielbiam świnki,takie małe słodziaki:loveu:

No świneczki są bardzo fajne :loveu:

Przed chwilą jeszcze była taka ładna pogoda a teraz coś nachodzą deszczowe chmury :lol:

Posted

Hejka :)

Dzisiaj Sonka miała taki dzień , że sama z siebie zaczęła się bawić frisbee :loveu: ona rzadko zwraca na niego uwagę a dzisiaj zaczęła wariować na jego punkcie :cool3:

A jutro planujemy wybrać się na Spotkanie Piesosfery czyli takie duże spotkanie psiarzy z Warszawy :multi: :cool3: jak przyjdą wszyscy , którzy się zgłosili to będzie ze 100 psów :) także ciekawie się zapowiada :loveu:

Posted

[quote name='rashelek']Ooo to jak Soniaczek znowu będzie biegał za talerzem to porób jakieś fotki! :D
Oooo 100 psów to niezły socjal :lol: Faktycznie tyle było?[/QUOTE]

No muszę właśnie porobić , bo ostatnie z frisbee to mam z wakacji :) Trochę mniej przyszło ale jak tak liczyć było coś około 60 :cool3: ludzie się patrzyli i robili zdjęcia pewnie nigdy tyle psów na raz nie widzieli :D

Posted (edited)

Hejka :D

Dzisiaj super była ta impreza :cool3: Sporo psiaków bo ponad 50 i fajne było towarzystwo :cool3: Sonka grzecznie się pilnowała jak ją spuściłam :)
A jak był konkurs na pozostawienie psa w komendzie zostań nie wierzyłam , że tyle czasu wytrzyma :loveu:
jak na siebie wytrzymałą bardzo długo zajęłyśmy 5 miejsce na ponad 15 psiaków :loveu: byłam z niej bardzo dumna :loveu: myślałam , że odpadniemy jako pierwsze a tu miła niespodzianka :)
Najpierw był spacerek przy Wiśle potem spacer i konkurs w parku a na sam koniec poszliśmy do pubu , gdzie były wykłady na temat żywienia , szkolenia i pielęgnacji psa :D
Wzięłyśmy też udział w losowaniu i jak zawsze nic nie wygrywamy to tym razem wygrałyśmy psie ciasteczka :cool3: :multi:Sonka zadowolona wróciła do domku a ciastka bardzo jej zasmakowały :)

Edited by Sonka95
Posted

Super takie spotkonko :loveu: Ja na spacerach jedyne psiaki jakie spotykam to te latające samopas ... :roll: Ale takie spotkania często nie są za przyjemne szczególnie jeśli taki psiak nie pawa sympatią do innych ...:roll: