Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):
jaki mokry nochal:p

Oblizywała go sobie :)

Kaaasia napisał(a):
Jaka zapatrzona w obiektyw :lol:

Oj tak :cool3:

unikatowydiament napisał(a):
u Nas wczorajszy dzień na pełnym wypasie,dobrze że następny za rok:diabloti:
miłego popołudnia:)

Można sobie pozwolić na kilka pączusiów w taki dzień :cool3: Dzięki :)

Posted

Hejka ;)

Dzisiaj specjalnie pojechałam po smakołyki Orlando z Lidla , bo już brakowało smacznych kąsków do uczenia sztuczek :cool3: Sonkę mama wzięła do lasu to się przeszły razem ;)

Zdjęć Sonki nie mam , ale za to dzisiaj będzie mini sesja Lilki :loveu:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
słodkie pysie :p

Słodkie :loveu: dzięki :loveu:

deer_1987 napisał(a):
orlando smaki sa pyszne ale nie tak jak wlasny losos troche podsuszony w piekarniku albo piers z kurczaka :diabloti:

:diabloti: Orlando są o tyle dobre , bo łatwo je dzielić na małe części :D

zootechniczka napisał(a):
Pozwolę sobie wrzucić zdjęcia z dzisiejszego spacerku ;)

Dzięki za foteczki i za spacerek :cool3: :loveu: ja zaraz też moje wrzucę :)

Posted (edited)

Dzisiejszy spacerek po lesie z Kostkiem :loveu: :cool3:
Sonka sobie pospacerowała , polatała za piłką , poszłyśmy też na torek to poćwiczyłyśmy huśtawkę i skoki przez przeszkody :D

Później wrzucę jeszcze więcej fotek ;)

Edited by Sonka95
Guest wolfheart
Posted

pasują do siebie:p czy ja dobrze widzę,że mają "takie same" obróżki?:lol:

Posted

Molowe napisał(a):

Chciałam zrobić zdjęcie Kostkowi a ta usiadła i go zasłaniała :evil_lol:

(:Buńka:) napisał(a):
http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/5612b536-8925-43ec-8ab9-16cf1a461f76_zps63dc999f.jpg?t=1393689868 - ale słodkie pysie <3 :loveu:Uwielbiam psy w tym typie :loveu: Czarne podpalane kundelki... <3 <3 <3

Czarno podpalane psiaki mi sie też strasznie podobają :loveu: :loveu:

rashelek napisał(a):
Ale się pcha do aparatu http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/be84677a-277c-4b15-bbfc-928a315080ec_zps79539287.jpg?t=1393690741 :lol:
No to super miałyście spacer! Z Kolegą i zabawami :loveu:

Pchała się i zasłaniała :evil_lol: Fajny spacerek miałyśmy :cool3:

marta.k9080 napisał(a):
pasują do siebie:p czy ja dobrze widzę,że mają "takie same" obróżki?:lol:

Byłam ciekawa czy ktoś zauważy :cool3: mają tylko inny kolorek ale wzorek ten sam :)

deer_1987 napisał(a):
http://i57.tinypic.com/snyzvl.jpg
troche popozuje a kiedy smaczek?

Dostali potem za pozowanie po smaczku :D

Posted (edited)

Hejka :D

Dzisiaj byłyśmy na Dniu Otwartym w Psiej Edukacji a dokładnie na treningu agility :loveu: Psów było bardzo dużo z 60 to na pewno :D najróżniejszych ras od małych yorków po corgi , których było bardzo dużo , spaniele , labki a nawet berneńczyk.Dopiero o 14 zrobiło się luźno i można było normalnie poćwiczyć na torku :cool3: Psy szalały razem i skakały przez przeszkody :)

Z Sonią ćwiczyłyśmy slalomik nad , którym trzeba jeszcze popracować , a strasznie się spodobały Sonce palisada i kładka :multi: najpierw się trochę bała wejść a potem sama wchodziła za innymi psami :cool3: te dwie przeszkody należą do jej ulubionych :)
Jak psiaki odeszły od tunelu to trochę poćwiczyłyśmy ;) tunel długi i nawet przeszła kilka razy przeszła jak był postawiony na prosto :D małe zagięcie i już nie chciała wejść :evil_lol:
Huśtawka jej fajnie wychodziła i pierwszy raz miała spotkanie z wiszącym kołem :D Koła się bała a jak w końcu zrozumiała o co chodzi to spróbowałyśmy przebiec taki nasz torek :loveu:
Przez hopeczki to biegała bardzo fajnie gdyby nie tunele to bym już ją zapisywała na zawody ;) Byłam z niej dumna bo dawała rade a już dawno temu ćwiczyłyśmy :loveu:
Biegała nie tylko za smakami , ale też za piłką się fajnie nakręcała :cool3:

Obie wróciłyśmy padnięte :D a najgorsze było szukanie drogi powrotnej , które zapamiętam do końca życia :evil_lol: chodziłyśmy koło przystanku kilka razy i go nie zauważyłyśmy :diabloti: i dzięki temu Białołękę znamy już bardzo dobrze :D

Edited by Sonka95
Posted

marta.k9080 napisał(a):
fajna sprawa takie dni otwarte:p

Fajna sprawa :) nie wiedzieli , że tyle osób będzie chętnych :D a planują jeszcze powtórkę :cool3:
i dzięki temu też sporo osób się zainteresowało tym psim sportem :)

Posted

świetna akcja zazdrościmy mega :loveu: Widać,że Sonia też jest zadowolona i fajnie nakręcona nic tylko ćwiczyć a potem wybywać na zawody :grins:

Posted

rashelek napisał(a):
Świetny taki dzień otwarty! I widzę Sonia jak szaleje na przeszkodach! :loveu:

Bardzo fajnie , że takie coś zorganizowali :cool3: było sporo osób , bo każdy chciał skorzystać :D Sonka strasznie była zadowolona tylko raz się wkurzyła jak psy na nią wleciały rozpędzone :diabloti:

unikatowydiament napisał(a):
hej niedzielnie,a Sonka jak zwykle z piłeczką:)

Hejka :) Wzięłam piłkę będąc ciekawa czy za nią pobiegnie :cool3: i biegała , bo w pewnym momencie smaków zabrakło i pańcia musiała coś wymyślić :D

Molowe napisał(a):
świetna akcja zazdrościmy mega :loveu: Widać,że Sonia też jest zadowolona i fajnie nakręcona nic tylko ćwiczyć a potem wybywać na zawody :grins:

Więcej szkół powinno takie zajęcia organizować :cool3: Tunel musimy wyćwiczyć i możemy jechać na zawody :cool3:

Posted

Dzisiaj już niestety koniec wolnego i trzeba było iść do szkoły :roll: czułam się jakbym wracała po wakacjach , bo w końcu ostatni raz byłam tam w połowie grudnia :evil_lol: chciałabym jeszcze pochodzić na te praktyki , bo tam mi się strasznie podobało :D

Wstawię jeszcze zdjęcia z weekendu ;)

Pilnuje piłeczki wzrokiem :evil_lol:

Pieski się zbliżają to trzeba zmieniać miejscówkę :diabloti: