Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
:mdleje: Czy tylko u mnie jest śnieg? :(

Izabela124. napisał(a):
U mnie też...

unikatowydiament napisał(a):
a u Nas nie ma:multi:

Wreszcie i do nas doszedł śnieg :multi: :multi: :multi: tak długo na niego czekałam i się w końcu zjawił :) Pada od rana i już sporo napadało :cool3:

rashelek napisał(a):
A na czym dokładnie taki Freex Run polega? :D

Trzeba będzie biegając odnaleźć strażników , którzy mają hasła :D a hasła można zdobyć wykonując jakieś zadania i wygrywa ten kto zrobi to najszybciej :cool3:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Hejka :)
CI co nie chcą śniegu to ja chętnie się zamienię biorę śnieg a oddaję deszcz który dzisiaj prawie cały dzień u nas pada:roll:

Hej :)
Ja wam mogę wysłać trochę śniegu , bo sporo napadało :cool3: mam nadzieje , że u nas deszcz nie będzie padał , bo wszystko roztopi :roll:

Guest wolfheart
Posted

u nas w nocy dosypało i na dzisiaj też mają być opady:multi:

Posted

Superowe są te Twoje prosiaki :loveu:
mój to jeszcze w sumie taki trochę dzikus jest, we wcześniejszym domu nie był oswajany :shake: ale już postępy są duże :)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
u nas w nocy dosypało i na dzisiaj też mają być opady:multi:

U nas są pady ale deszczu :shake: wszystko się zaczyna topić :shake:

Ana :) napisał(a):
Superowe są te Twoje prosiaki :loveu:
mój to jeszcze w sumie taki trochę dzikus jest, we wcześniejszym domu nie był oswajany :shake: ale już postępy są duże :)

Dzięki :loveu: Oswoi się zobaczysz tylko potrzebuje więcej czasu ;)

Guest wolfheart
Posted

mogłaś focic ile wlezie,na pamiątkę tegorocznego śniegu:evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Macie śnieg :O

No zostało po tym deszczu , a było wiele jego więcej :D

rashelek napisał(a):
Ale fajny śnieżek :D Widać, że bardzo mokry i ciężki, pewnie na + u Was dzisiaj? ;)

Wczoraj to było jakoś + 2 stopnie ;)

marta.k9080 napisał(a):
mogłaś focic ile wlezie,na pamiątkę tegorocznego śniegu:evil_lol:

Dzisiaj za to więcej zdjęć porobiłam :cool3:

Anecioreczek napisał(a):
a u as ani widu ani słychu o śniegu.. a by sie przydał ;(

Spadnie i u was ... my też długo czekaliśmy i w końcu spadł :)

Posted (edited)

Dzisiaj byłyśmy na tym bieganiu z Freexami :cool3: Przebiegłyśmy cała trasę , która liczyła ponad 5 km a my jeszcze sporo się nabiegałyśmy w poszukiwaniach :) Strażników 4 łatwo się znalazło najgorzej tego ostatniego się szukało , który był ukryty za górką :diabloti: biegałyśmy między blokami i szukałyśmy jego biegając w kółko :evil_lol: dobrze , że znałam te tereny to trochę łatwiej było się odnaleźć nie patrząc na mapę :diabloti: a moja kondycja też najlepsza nie jest ... pierwszy raz tak się nabiegałyśmy :cool3: Sonia pięknie na przodzie grupy biegła i tak się napaliła ciągnąc do przodu :loveu: pańcia była z niej bardzo dumna :)

A i przed biegami skorzystałyśmy z torku agility trochę potrenowałyśmy slalomik i próbowałyśmy przejścia przez tunel :cool3: mój pies pierwszy raz przeszedł przez tunel :multi: na 5 prób raz jej się udało :cool3: byłam taka szczęśliwa , ze wreszcie się odważyła wejść do wygiętego :cool3:

Na mecie byłyśmy 17 z 40 osób , które startowały ;-) Z tym , że startowałyśmy w ostatniej grupie i między nami a pierwszą były 4 minuty przerwy :D Nie jest źle , ale i tak z naszej grupy gdzie były 3 psy my przybiegłyśmy pierwsze :loveu:

Fajnie dzisiaj spędziłyśmy czas :)

Edited by Sonka95
Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Świniaki boskie <3
Ej ja też chce śnieg ! :placz:

Dzięki :loveu: Jak nie spadnie to Tobie wyśle śnieżek :cool3:

Molowe napisał(a):
Ooo macie śnieg nawet w górach go nie ma! oddawać! :diabloti:

Aż dziwne , że w górach brak śniegu :diabloti:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się :)

Posted

No to świetnie spędzony dzień i moc wrażeń :loveu: I przełomów u Soni jak widzę :D
Ja to bym umarła na takim biegu, najpierw wysiadłyby mi kolana a potem padłabym na zawał :evil_lol: