Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Sonia czujna. :) Te psiaki słyszą to co nie powinny :evil_lol:[/QUOTE]

No czuja jest aż za bardzo :evil_lol: wystarczy lekko stuknąć a ta już leci i szczeka na drzwi :diabloti:

[quote name='rashelek']Cała masa prezentów! :D
Ja Mice tą wiewiórę kupię w marcu na urodziny :cool3: Także czekam na relację jak się u Was sprawdziła![/QUOTE]

Sporo prezentów będzie miała :cool3: Przetestujemy i zobaczymy czy jest warta kupienia :)

[quote name='maryg22']Cześć Wam :)[/QUOTE]

Hejka :)

Cudownie się czuje mając już wolne od szkoły :loveu: zero sprawdzianów i kartkówek do marca :) Teraz tylko przygotowania do świąt ,a w weekend jedziemy po choinkę :cool3: Kupimy dużą żywą i będzie też taka malutka sztuczna :D

Posted

[quote name='Sonka95']
Cudownie się czuje mając już wolne od szkoły :loveu: zero sprawdzianów i kartkówek do marca :) Teraz tylko przygotowania do świąt ,a w weekend jedziemy po choinkę :cool3: Kupimy dużą żywą i będzie też taka malutka sztuczna :D[/QUOTE]
U mnie oczywiście też będzie prawdziwa choineczka. :) Mam ochotę sobie kupić sztuczną do mojego pokoju taką jakąś malutką, by nawet na parapecie się zmieściła. :)

Posted

[quote name='phase']U mnie oczywiście też będzie prawdziwa choineczka. :) Mam ochotę sobie kupić sztuczną do mojego pokoju taką jakąś malutką, by nawet na parapecie się zmieściła. :)[/QUOTE]

My zawsze mamy prawdziwą wtedy też czuć te święta :loveu: Ciekawa jestem reakcji Lilki na choinkę :D Co rok mamy też pod choinką żłobek z siankiem a Lilka kochająca sianko pewnie będzie tam przesiadywała :evil_lol:

Guest wolfheart
Posted

uwielbiam choinki :p my mamy sztuczną,jest wysoka i gęsta,bardzo ładna i ubieranie jej należy do mnie:p

Posted

[quote name='Sonka95']O taką miałyśmy , a teraz chyba inna zamówię , bo tej nie mogę znaleźć w sklepie internetowym z , którego robię zamówienie :D

Hmm nie pokazuje mi sie?

o a tez jak cytuje to sie pojawia ale w poscie co Ty pisalas nie bylo

Posted

My mamy tą samą choinkę od ponad 10 lat :D Tylko niestety moją mame jednego roku poniosło i kazała ją przyciąć. Z 3m choinky zrobił się metr :evil_lol: A ja w pokoju mam taką niedużą, ale jest tylko proforma, bo kabel mi nie sięga do listwy i tak :lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']uwielbiam choinki :p my mamy sztuczną,jest wysoka i gęsta,bardzo ładna i ubieranie jej należy do mnie:p[/QUOTE]

[quote name='rashelek']My mamy tą samą choinkę od ponad 10 lat :-D Tylko niestety moją mame jednego roku poniosło i kazała ją przyciąć. Z 3m choinky zrobił się metr :evil_lol: A ja w pokoju mam taką niedużą, ale jest tylko proforma, bo kabel mi nie sięga do listwy i tak :lol:[/QUOTE]

Choinki są bardzo fajne :) Ja zawsze koniecznie muszę być przy ubieraniu :loveu:

[quote name='deer_1987']Hmm nie pokazuje mi sie?

o a tez jak cytuje to sie pojawia ale w poscie co Ty pisalas nie bylo[/QUOTE]

Dr.Claudersa to zawsze używałyśmy i super był naprawę polecam a jeszcze tak pięknie pachniał :)

[quote name='Ty$ka']Cześć Soniaki :loveu:[/QUOTE]

Hejka :loveu:

Posted

Hejka wszystkim :)

Dzisiaj były porządki i sprzątanie przed świętami :D Większość jest już zrobiona tylko wielką choinkę trzeba kupić i ubrać :cool3: a i zostanie jeszcze gotowanie :D

Wczoraj padał deszcz a dzisiaj piękne słoneczko wyszło to postanowiłam porobić trochę zdjęć , bo potem jak będzie jeżdżenie do rodziny nie będzie czasu ;)

Dzisiaj trochę wstawię a potem resztę :)

Guest wolfheart
Posted

Urocza Sonia :ppogoda jest obrzydliwa:placz: gdzie jest śnieg:placz:

Posted

[quote name='rashelek']Super foteczki! I pogoda widzę i u Was piękna :loveu:

Dzięki :loveu: No pogoda piękna tylko szkoda , że bez śniegu :)

[quote name='marta.k9080']Urocza Sonia :ppogoda jest obrzydliwa:placz: gdzie jest śnieg:placz:

Dzięki :loveu: No strasznie szkoda , że bez śniegu :shake:

[quote name='Ty$ka']Wyjdź ze śniegiem!

http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/b6264d1d-a575-40ef-be68-f9723ee4638b_zps182ec78d.jpg?t=1387738014 pełne skupienie :loveu:

Śnieg jest fajny :D Skupiona na pańci :)

Posted

[quote name='phase']Cudny zwierzyniec :loveu:
Pjona za śnieg, że się rozumiemy. :grins:

Dziękujemy za piękną kartkę :loveu: Żabcia jako mikołaj uroczo wygląda :loveu:

Posted

Świąteczne foteczki :D

Sonia była tak zachwycona prezentami , że rozwaliła papier pazurami :diabloti: nie tylko swój ale także i mój :evil_lol: Niby pilnowała a sobie tak powoli rozwalała :diabloti:

Posted

[quote name='phase']Jaka dumna na ostatnim zdjeciu :):):)

Dumna z prezentów :D

[quote name='Bobryna']Sonia nie opuszczała warty przy prezentach sądząc po zdjęciach :lol: btw ładny papier prezentowy ;)

No siedziała tam dopóki nie poczuła jedzenia :evil_lol: jedzenie jednak zwyciężyło z prezentami :evil_lol:

[quote name='Molowe']Sonia jaka zadowolona ze swoich prezentów :loveu: Molly też zawsze pilnuje swoich paczek pod choinką :)

Pilnowała , żeby jej nikt nie zabrał :diabloti:

[quote name='Yuki_']Gdzie kupiłaś papier do pakowania prezentów?

Miałam identyczny :D

W markecie a dokładnie w Auchanie ;)