Sonka95 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='phase']Sonia czujna. :) Te psiaki słyszą to co nie powinny :evil_lol:[/QUOTE] No czuja jest aż za bardzo :evil_lol: wystarczy lekko stuknąć a ta już leci i szczeka na drzwi :diabloti: [quote name='rashelek']Cała masa prezentów! :D Ja Mice tą wiewiórę kupię w marcu na urodziny :cool3: Także czekam na relację jak się u Was sprawdziła![/QUOTE] Sporo prezentów będzie miała :cool3: Przetestujemy i zobaczymy czy jest warta kupienia :) [quote name='maryg22']Cześć Wam :)[/QUOTE] Hejka :) Cudownie się czuje mając już wolne od szkoły :loveu: zero sprawdzianów i kartkówek do marca :) Teraz tylko przygotowania do świąt ,a w weekend jedziemy po choinkę :cool3: Kupimy dużą żywą i będzie też taka malutka sztuczna :D Quote
phase Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Sonka95'] Cudownie się czuje mając już wolne od szkoły :loveu: zero sprawdzianów i kartkówek do marca :) Teraz tylko przygotowania do świąt ,a w weekend jedziemy po choinkę :cool3: Kupimy dużą żywą i będzie też taka malutka sztuczna :D[/QUOTE] U mnie oczywiście też będzie prawdziwa choineczka. :) Mam ochotę sobie kupić sztuczną do mojego pokoju taką jakąś malutką, by nawet na parapecie się zmieściła. :) Quote
Sonka95 Posted December 20, 2013 Author Posted December 20, 2013 [quote name='phase']U mnie oczywiście też będzie prawdziwa choineczka. :) Mam ochotę sobie kupić sztuczną do mojego pokoju taką jakąś malutką, by nawet na parapecie się zmieściła. :)[/QUOTE] My zawsze mamy prawdziwą wtedy też czuć te święta :loveu: Ciekawa jestem reakcji Lilki na choinkę :D Co rok mamy też pod choinką żłobek z siankiem a Lilka kochająca sianko pewnie będzie tam przesiadywała :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 uwielbiam choinki :p my mamy sztuczną,jest wysoka i gęsta,bardzo ładna i ubieranie jej należy do mnie:p Quote
taxelina Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 [quote name='Sonka95']O taką miałyśmy , a teraz chyba inna zamówię , bo tej nie mogę znaleźć w sklepie internetowym z , którego robię zamówienie :D Hmm nie pokazuje mi sie? o a tez jak cytuje to sie pojawia ale w poscie co Ty pisalas nie bylo Quote
rashelek Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 My mamy tą samą choinkę od ponad 10 lat :D Tylko niestety moją mame jednego roku poniosło i kazała ją przyciąć. Z 3m choinky zrobił się metr :evil_lol: A ja w pokoju mam taką niedużą, ale jest tylko proforma, bo kabel mi nie sięga do listwy i tak :lol: Quote
Sonka95 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 [quote name='marta.k9080']uwielbiam choinki :p my mamy sztuczną,jest wysoka i gęsta,bardzo ładna i ubieranie jej należy do mnie:p[/QUOTE] [quote name='rashelek']My mamy tą samą choinkę od ponad 10 lat :-D Tylko niestety moją mame jednego roku poniosło i kazała ją przyciąć. Z 3m choinky zrobił się metr :evil_lol: A ja w pokoju mam taką niedużą, ale jest tylko proforma, bo kabel mi nie sięga do listwy i tak :lol:[/QUOTE] Choinki są bardzo fajne :) Ja zawsze koniecznie muszę być przy ubieraniu :loveu: [quote name='deer_1987']Hmm nie pokazuje mi sie? o a tez jak cytuje to sie pojawia ale w poscie co Ty pisalas nie bylo[/QUOTE] Dr.Claudersa to zawsze używałyśmy i super był naprawę polecam a jeszcze tak pięknie pachniał :) [quote name='Ty$ka']Cześć Soniaki :loveu:[/QUOTE] Hejka :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 21, 2013 Author Posted December 21, 2013 Hejka wszystkim :) Dzisiaj były porządki i sprzątanie przed świętami :D Większość jest już zrobiona tylko wielką choinkę trzeba kupić i ubrać :cool3: a i zostanie jeszcze gotowanie :D Wczoraj padał deszcz a dzisiaj piękne słoneczko wyszło to postanowiłam porobić trochę zdjęć , bo potem jak będzie jeżdżenie do rodziny nie będzie czasu ;) Dzisiaj trochę wstawię a potem resztę :) Quote
Sonka95 Posted December 22, 2013 Author Posted December 22, 2013 Witamy się :) Dzisiaj Sonka miała taki spacerek , że padnięta wróciła do domu :D A jutro jedziemy po choinkę i będzie jej ubieranie Quote
rashelek Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Super foteczki! I pogoda widzę i u Was piękna :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted December 22, 2013 Posted December 22, 2013 Urocza Sonia :ppogoda jest obrzydliwa:placz: gdzie jest śnieg:placz: Quote
Ty$ka Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 [quote name='marta.k9080'] gdzie jest śnieg:placz: Wyjdź ze śniegiem! http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/b6264d1d-a575-40ef-be68-f9723ee4638b_zps182ec78d.jpg?t=1387738014 pełne skupienie :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='rashelek']Super foteczki! I pogoda widzę i u Was piękna :loveu: Dzięki :loveu: No pogoda piękna tylko szkoda , że bez śniegu :) [quote name='marta.k9080']Urocza Sonia :ppogoda jest obrzydliwa:placz: gdzie jest śnieg:placz: Dzięki :loveu: No strasznie szkoda , że bez śniegu :shake: [quote name='Ty$ka']Wyjdź ze śniegiem! http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/b6264d1d-a575-40ef-be68-f9723ee4638b_zps182ec78d.jpg?t=1387738014 pełne skupienie :loveu: Śnieg jest fajny :D Skupiona na pańci :) Quote
phase Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 Cudny zwierzyniec :loveu: Pjona za śnieg, że się rozumiemy. :grins: Quote
Sonka95 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 [quote name='phase']Cudny zwierzyniec :loveu: Pjona za śnieg, że się rozumiemy. :grins: Dziękujemy za piękną kartkę :loveu: Żabcia jako mikołaj uroczo wygląda :loveu: Quote
Sonka95 Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Świąteczne foteczki :D Sonia była tak zachwycona prezentami , że rozwaliła papier pazurami :diabloti: nie tylko swój ale także i mój :evil_lol: Niby pilnowała a sobie tak powoli rozwalała :diabloti: Quote
Bobryna Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Sonia nie opuszczała warty przy prezentach sądząc po zdjęciach :lol: btw ładny papier prezentowy ;) Quote
Molowe Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 Sonia jaka zadowolona ze swoich prezentów :loveu: Molly też zawsze pilnuje swoich paczek pod choinką :) Quote
maxishine. Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Gdzie kupiłaś papier do pakowania prezentów? Miałam identyczny :D Quote
Sonka95 Posted December 26, 2013 Author Posted December 26, 2013 [quote name='phase']Jaka dumna na ostatnim zdjeciu :):):) Dumna z prezentów :D [quote name='Bobryna']Sonia nie opuszczała warty przy prezentach sądząc po zdjęciach :lol: btw ładny papier prezentowy ;) No siedziała tam dopóki nie poczuła jedzenia :evil_lol: jedzenie jednak zwyciężyło z prezentami :evil_lol: [quote name='Molowe']Sonia jaka zadowolona ze swoich prezentów :loveu: Molly też zawsze pilnuje swoich paczek pod choinką :) Pilnowała , żeby jej nikt nie zabrał :diabloti: [quote name='Yuki_']Gdzie kupiłaś papier do pakowania prezentów? Miałam identyczny :D W markecie a dokładnie w Auchanie ;) Quote
Recommended Posts