phase Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Też lubię zimę, ale taką prawdziwą, a nie jakieś chlapy :lol: Quote
Sonka95 Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='phase']Też lubię zimę, ale taką prawdziwą, a nie jakieś chlapy :lol:[/QUOTE] Chlapy to nie lubię ,ale wiadomo , że prędzej czy później będzie musiało to się stopić :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Hej :) Znalazłam zdjęcia jak rok temu się Sonka tarzała w śniegu :cool3: Quote
Guest wolfheart Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol: Quote
phase Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol:[/QUOTE] Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki szczęśliwy piesio :) Quote
Onomato-Peja Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ale mnie przestraszyłaś tym sniegiem... Nie rób tak nigdy więcej. :D Quote
Sonka95 Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 [quote name='marta.k9080']zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Abietis']Ach ten śnieg :loveu:[/QUOTE] [quote name='phase']Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jaki szczęśliwy piesio :)[/QUOTE] [quote name='Onomato-Peja']Ale mnie przestraszyłaś tym sniegiem... Nie rób tak nigdy więcej. :D[/QUOTE] :evil_lol: taki żarcik :evil_lol: Ale dzisiaj nawet trochę śniegu było :cool3: mało i się szybko rozpuścił , ale to dobry początek zimy :) Quote
puchu Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Mam nadzieję, że już niedługo będzie taki śnieg jak na zdjęciach :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 [quote name='puchu']Mam nadzieję, że już niedługo będzie taki śnieg jak na zdjęciach :diabloti:[/QUOTE] Też mam taką nadzieje :cool3: :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 Hej :) Dzisiaj byłyśmy na spacerku po lesie ze Scoobym i jego właścicielką :cool3: bardzo nam się podobało :loveu: Sonia pomagała w kopaniu dołów a potem latała w poszukiwaniu swojej piłeczki :evil_lol: którą trzymał Scooby :diabloti: Dzisiaj coś przestawił mi się tryb i zdjęcia jakieś ciemne powychodziły :roll: Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Ale mnie prawie nabrałaś na ten śnieg-juz chciałam krzyczeć -coo? jaaak tooo? :eviltong: I za chwile czytam ze to rok temu :D Fajny spacerek miałyście :) Quote
paulaa. Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 Sonia - modelka idealna! :loveu: reszta fotek wkrótce ;) Quote
betty_labrador Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 O wow jakie cudne zdjecie :loveu: Quote
rashelek Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 No to super spacer miałyście :D Portrecik piękny :loveu: Quote
Sonka95 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 [quote name='betty_labrador']Ale mnie prawie nabrałaś na ten śnieg-juz chciałam krzyczeć -coo? jaaak tooo? :eviltong: I za chwile czytam ze to rok temu :D Fajny spacerek miałyście :) Hehhehe :evil_lol: no bardzo fajny był spacerek :) [quote name='paulaa.']Sonia - modelka idealna! :loveu: reszta fotek wkrótce ;) Dziękuje bardzo za piękne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='betty_labrador']O wow jakie cudne zdjecie :loveu: Też mi się strasznie podoba :loveu: [quote name='rashelek']No to super spacer miałyście :D Portrecik piękny :loveu: Bardzo fajny :) Quote
Sonka95 Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Hejka :) Dzisiaj byłam na zakupach i widziałam piękną niebieską smyczkę przepinaną :loveu: trudno było mi ją odłożyć , ale musiałam , bo by mi nie starczyło :evil_lol: ale się pocieszam jutrzejszymi zakupami :cool3: chce od razu kupić coś Soneczce na mikołajki , bo znając życie pewnie zaraz wszystko gdzieś przepuszczę :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Mi sie tak do sniegu nie spieszy :diabloti: Quote
phase Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='paulaa.']Sonia - modelka idealna! :loveu: reszta fotek wkrótce ;) Dawać wiecej :loveu: Quote
betty_labrador Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Oh to trwonienie majątku na nasze potwory :evil_lol: :D Gdzie te foty ? :diabloti: Quote
Sonka95 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='deer_1987']Mi sie tak do sniegu nie spieszy :diabloti:[/QUOTE] :diabloti: już prawie grudzień a śniegu brak :diabloti: [quote name='phase']Dawać wiecej :loveu:[/QUOTE] Poczekamy aż Paula wstawi resztę :loveu: [quote name='betty_labrador']Oh to trwonienie majątku na nasze potwory :evil_lol: :D Gdzie te foty ? :diabloti:[/QUOTE] No ja to większość kasy na psa wydaje :evil_lol: czasami to nawet sobie oszczędzam , żeby na psa starczyło :diabloti: [quote name='rashelek']I jak dzisiejsze zakupy? :D[/QUOTE] Jednym słowem super udane :loveu: chciałam więcej kupić ,ale niektóre rzeczy były strasznie drogie ;) Quote
Sonka95 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Hej :) Dzisiaj byłam z Sonią na otwarciu Maxi Zoo :cool3: Sonce się strasznie podobało wszędzie psy i te zapachy :loveu: Tam gdzie były karmy i ciastka na wagę to myślałam , że mi tam zaraz wskoczy :evil_lol: te zapachy ją tak kusiły :diabloti: Jak nakładałam karmę to ta się zajęła jedzeniem z pojemnika obok :evil_lol: Jak odkurzacz wchłonęła ciastka na ziemi , które powypadały ludziom :diabloti: Dużym plusem jest ta karma na wagę , bo można wziąć i spróbować a nie trzeba kupować najmniejszego worka nie będąc pewnym czy pies zje ;) W sklepie też spotkaliśmy identycznego psiaka :loveu: wyglądał jak Sonia za czasów szczeniaczkowych :cool3: zaczął ja wylizywać po pysiu a Sona nawet mu na to pozwoliła :loveu: Kupiłam właściwie tylko 2 puszki , karmę na wagę i przysmaki :) Strasznie się opłacało a przysmaki nawet tanie były :cool3: Po sklepie chciałam iść z Sonia przejść się po okolicy ,ale strasznie wiało i w dodatku padało :roll: poszłyśmy tylko na chwilę do parku i potem do domu :D Nie mam nowych fot za to wstawię dzisiejsze zakupy :) Quote
paulaa. Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Fotek jest niestety mało, bo kiedy się w końcu znalazłyśmy zaraz zrobiło się ciemno :evil_lol: wspólne kopanie dołów :diabloti: http://img34.imageshack.us/img34/2992/wgsq.jpg ( w linku, bo niestety nie chciało się zmniejszyć..) tiaa :lol: Quote
Recommended Posts