Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='phase']Też lubię zimę, ale taką prawdziwą, a nie jakieś chlapy :lol:[/QUOTE]

Chlapy to nie lubię ,ale wiadomo , że prędzej czy później będzie musiało to się stopić :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jaki szczęśliwy piesio :)

Posted

[quote name='marta.k9080']zanim przeczytałam to pomyślałam,że teraz Wam tyle sypnęło :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Abietis']Ach ten śnieg :loveu:[/QUOTE]

[quote name='phase']Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Jaki szczęśliwy piesio :)[/QUOTE]

[quote name='Onomato-Peja']Ale mnie przestraszyłaś tym sniegiem... Nie rób tak nigdy więcej. :D[/QUOTE]

:evil_lol: taki żarcik :evil_lol:
Ale dzisiaj nawet trochę śniegu było :cool3: mało i się szybko rozpuścił , ale to dobry początek zimy :)

Posted

Hej :)

Dzisiaj byłyśmy na spacerku po lesie ze Scoobym i jego właścicielką :cool3: bardzo nam się podobało :loveu: Sonia pomagała w kopaniu dołów a potem latała w poszukiwaniu swojej piłeczki :evil_lol: którą trzymał Scooby :diabloti:

Dzisiaj coś przestawił mi się tryb i zdjęcia jakieś ciemne powychodziły :roll:

Posted

[quote name='betty_labrador']Ale mnie prawie nabrałaś na ten śnieg-juz chciałam krzyczeć -coo? jaaak tooo? :eviltong:
I za chwile czytam ze to rok temu :D

Fajny spacerek miałyście :)

Hehhehe :evil_lol: no bardzo fajny był spacerek :)

[quote name='paulaa.']Sonia - modelka idealna! :loveu:

reszta fotek wkrótce ;)

Dziękuje bardzo za piękne zdjęcie :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='betty_labrador']O wow jakie cudne zdjecie :loveu:

Też mi się strasznie podoba :loveu:

[quote name='rashelek']No to super spacer miałyście :D
Portrecik piękny :loveu:

Bardzo fajny :)

Posted

Hejka :)

Dzisiaj byłam na zakupach i widziałam piękną niebieską smyczkę przepinaną :loveu: trudno było mi ją odłożyć , ale musiałam , bo by mi nie starczyło :evil_lol: ale się pocieszam jutrzejszymi zakupami :cool3: chce od razu kupić coś Soneczce na mikołajki , bo znając życie pewnie zaraz wszystko gdzieś przepuszczę :evil_lol:

Posted

[quote name='deer_1987']Mi sie tak do sniegu nie spieszy :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti: już prawie grudzień a śniegu brak :diabloti:

[quote name='phase']Dawać wiecej :loveu:[/QUOTE]

Poczekamy aż Paula wstawi resztę :loveu:

[quote name='betty_labrador']Oh to trwonienie majątku na nasze potwory :evil_lol: :D

Gdzie te foty ? :diabloti:[/QUOTE]

No ja to większość kasy na psa wydaje :evil_lol: czasami to nawet sobie oszczędzam , żeby na psa starczyło :diabloti:

[quote name='rashelek']I jak dzisiejsze zakupy? :D[/QUOTE]

Jednym słowem super udane :loveu: chciałam więcej kupić ,ale niektóre rzeczy były strasznie drogie ;)

Posted

Hej :)

Dzisiaj byłam z Sonią na otwarciu Maxi Zoo :cool3: Sonce się strasznie podobało wszędzie psy i te zapachy :loveu: Tam gdzie były karmy i ciastka na wagę to myślałam , że mi tam zaraz wskoczy :evil_lol: te zapachy ją tak kusiły :diabloti: Jak nakładałam karmę to ta się zajęła jedzeniem z pojemnika obok :evil_lol: Jak odkurzacz wchłonęła ciastka na ziemi , które powypadały ludziom :diabloti:
Dużym plusem jest ta karma na wagę , bo można wziąć i spróbować a nie trzeba kupować najmniejszego worka nie będąc pewnym czy pies zje ;)

W sklepie też spotkaliśmy identycznego psiaka :loveu: wyglądał jak Sonia za czasów szczeniaczkowych :cool3: zaczął ja wylizywać po pysiu a Sona nawet mu na to pozwoliła :loveu:

Kupiłam właściwie tylko 2 puszki , karmę na wagę i przysmaki :) Strasznie się opłacało a przysmaki nawet tanie były :cool3:

Po sklepie chciałam iść z Sonia przejść się po okolicy ,ale strasznie wiało i w dodatku padało :roll: poszłyśmy tylko na chwilę do parku i potem do domu :D

Nie mam nowych fot za to wstawię dzisiejsze zakupy :)