Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Hejka :)

Wczoraj Sonce kupiłam bekonowe przysmaki i oszalała na ich punkcie :evil_lol: aż tak jej posmakowały :diabloti:

takie z Puriny? Luna też się tym obżera:diabloti:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
takie z Puriny? Luna też się tym obżera:diabloti:

No dokładnie te :) lubi też jeszcze z serem i bekonem :loveu: Kupie jej na Mikołajki to się ucieszy z prezentu :cool3:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
No dokładnie te :) lubi też jeszcze z serem i bekonem :loveu: Kupie jej na Mikołajki to się ucieszy z prezentu :cool3:

pachną jak chipsy bekonowe:evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
pachną jak chipsy bekonowe:evil_lol:

Zapach to one mają i to jaki :evil_lol: Sonia jak powąchała to zaczęła szaleć :evil_lol:

rashelek napisał(a):
No moje też ostatnio szaleją za ciachami z ProPlana, zrobią za nie wszystko :lol: My kupujemy te biscuit na zęby.

Z Proplana to jeszcze Sonia nie jadła :D Sonce jeszcze smakują Ciasteczka Lolo i Natural Dog Food Hearties Treats kupiłam trochę ryzykując , bo twarde były a jak dostała jeden to zasmakowały jej :loveu: Teraz jak będę zamawiała to wezmę trochę tych przysmaków z Maced :)[h=2][/h]

Posted

betty_labrador napisał(a):
o -dobrze wiedzieć o przysmakach :D

My z Ola zamówiłysmy ostatnio z bazarku przysmaki Butchersa-tez sa fajne-pokrojone w kostke :) dzis psy mialy radoche z nich na spacerze :)

Butchers też ma fajne przysmaki :) kiedyś kupiłam dla Sonki karmę i właśnie dodatkowo były przysmaczki :loveu: kilka dni temu jadła puszkę Butchersa i zjadła ze smakiem a nie wszystkie lubi :cool3:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Butchers też ma fajne przysmaki :) kiedyś kupiłam dla Sonki karmę i właśnie dodatkowo były przysmaczki :loveu: kilka dni temu jadła puszkę Butchersa i zjadła ze smakiem a nie wszystkie lubi :cool3:

My mamy właśnie smaki butchers i Dorce też smakują :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
Ciekawe czy zjadła ja bo taki dobry skład czy ze dobrze puszkę zareklamowali :cool3: :lol:

To się Sonki trzeba spytać :evil_lol: Na wsi jak byliśmy to jej też bardzo smakowały kocie jedzonko :evil_lol:

Aleksandra95 napisał(a):
My mamy właśnie smaki butchers i Dorce też smakują :)

Muszą być dobre :)

Posted (edited)

Hejka ;)

Dzisiaj jest strasznie zimno :roll: ręce to miałam lodowate na kolejny spacer koniecznie rękawiczki zakładam ;) tylko śniegu brakuje :diabloti: ale właściwie to mógłby już spaść :D
Chciałam porobić też fotki , ale na złość bateria padła i nic z tego :roll: tylko 2 zrobiłam.
A spacerował z nami dzisiaj młody bokserek :loveu: zachęcał Sonkę do zabawy ,ale ta się nie dała :evil_lol: nie za bardzo lubi szczeniaki woli starsze psiaczki :D

Foty z dzisiaj miało być ich trochę więcej ;)

Edited by Sonka95
Posted

maryg22 napisał(a):
Kolejnej bateria padła! Ale te aparaty dzisiaj złośliwe :evil_lol:
I śniegu mi tu nie przywołuj, bo nie ręczę za siebie :diabloti:

Jak na złość :evil_lol: wcześniej nie chciałam śniegu ale teraz to i tak jest zimno :diabloti: a Sonka by się ucieszyła z tarzanka w śniegu :cool3:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Jak na złość :evil_lol: wcześniej nie chciałam śniegu ale teraz to i tak jest zimno :diabloti: a Sonka by się ucieszyła z tarzanka w śniegu :cool3:

A to widzę w czym jest różnica - Ty chcesz śnieg, bo Sonka go chce, ja nie chcę, bo Joy go nie chce :evil_lol:

Posted

maryg22 napisał(a):
A to widzę w czym jest różnica - Ty chcesz śnieg, bo Sonka go chce, ja nie chcę, bo Joy go nie chce :evil_lol:

Tak się śmiesznie złożyło :evil_lol: ale i tak mam nadzieje , że będzie krócej niż rok temu :cool3:

Posted

A ja tam lubię zimę:) Bo moje psy ją lubią:D Ale taką prawdziwą, z lekkim mrozem a nie że usypie śniegu po pachy a następnego dnia topnieje! Nienawidzę pluchy:mad:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
A ja tam lubię zimę:) Bo moje psy ją lubią:D Ale taką prawdziwą, z lekkim mrozem a nie że usypie śniegu po pachy a następnego dnia topnieje! Nienawidzę pluchy:mad:

Też jestem podobnego zdania! :)
U mnie słońca i ogólnie ładnej pogody nie ma od dobrego miesiąca jak nie dłużej,załamać się idzie.. :shake: Dlatego może i wolałabym by już trochę tej zimy przyszło.. Wtedy chociaż ładniejsze są zdjęcia niż przy takiej ponurej, ciemnej aurze jesiennej..

Posted

[quote name='Kaaasia']Ja jakoś nie chcę śniegu chwilowo. Może sobie padać w tygodniu a w weekendy niech będzie suchutko :evil_lol:

[quote name='(:Buńka:)']A ja tam lubię zimę:) Bo moje psy ją lubią:D Ale taką prawdziwą, z lekkim mrozem a nie że usypie śniegu po pachy a następnego dnia topnieje! Nienawidzę pluchy:mad:

[quote name='Kaaasia']Ja też lubię zimę ale przy tym malym gamoniu wolę aby jak najdłuzej było sucho. Już teraz latam za nim, a jak się będzie ślisko to aż strach sie bać :diabloti:

[quote name='phase']Też jestem podobnego zdania! :)
U mnie słońca i ogólnie ładnej pogody nie ma od dobrego miesiąca jak nie dłużej,załamać się idzie.. :shake: Dlatego może i wolałabym by już trochę tej zimy przyszło.. Wtedy chociaż ładniejsze są zdjęcia niż przy takiej ponurej, ciemnej aurze jesiennej..

To widzę podzielone są zdania :D Teraz to i tak jak już liście spadły to tak szaro buro się zrobiło ;)

[quote name='betty_labrador']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/1f639a69-897c-4880-9c2a-5bf62dec0d0b_zps7a16f81d.jpg?t=1384617739 ale fajna postawa :D

Też mi się podobają te jej różne pozy :cool3: