Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe']Haha ja mam o tyle dobrze,że Moliśkowa sierść jest przez cały rok milutka i mięciutka. :)

http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/58302812-3d87-4922-ba73-b31b3d9f1526_zps3b9b151e.jpg?t=1383508685 faktycznie wygląda jak szczeniaczek :loveu:

O to masz super :) dziękujemy :loveu:

[quote name='deer_1987']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/7a55328c-0716-4297-8be1-7ec69ae6dd91_zpsb75f4c95.jpg?t=1382895132
cudna mordka! :loveu:

Dzięki Kochana :loveu:

A Soneczce chyba dzisiaj się w domu nudziło samej , bo porozwalała suchą karmę po całym domu :evil_lol: zwykle wynosi tylko w jedno miejsce i zjada a dzisiaj cała kuchnia i przedpokój w jej karmie :diabloti:

Posted

unikatowydiament napisał(a):
witamy się cieplutko:)

Hej :) Fajnie was znowu widzieć na dogo :loveu:

betty_labrador napisał(a):
Ty sie ciesz ze tej karmy nie zjadła :P a ile to kg bylo? :D

W misce to tej karmy było ok. 300 g ;)

marta.k9080 napisał(a):
hej Soniaczki :p

Hejka :)

Ana :) napisał(a):
hah Otto to pewnie by zeżarł tą karmę :D

Sonia to raz karmę je raz nie ... zwykle miskę opróżnia tak w 3 dni :)

Posted

Hej :)

Dzisiaj deszczowo to też spacerki krótkie , bo Sona deszczu nie lubi :evil_lol:
Postanowiłam , że zamówię tak za ok. 3 tygodnie tą zabawkę wiewiórkę i adresówkę za jednym razem :loveu:
wybiorę jeszcze jakieś smaki i będzie to prezencik pod choinkę :cool3: Kusi mnie jeszcze , żeby dokupić smyczkę przepinaną ,ale to się zobaczy ;)

A ktoś się kiedyś pytał o te tanie adresówki z Trixie i znalazłam na stronie sklepu z , którego chce zamawiać :) http://www.kuchniapupila.pl/pies/akcesoria/adresowki/trixie_adresowka_apka,p1108884658 za niecałe 2 zł więc taniocha :cool3:

Jeszcze tylko jutro i długi weekend :loveu: jak będzie ładna pogoda to porobie zdjęcia w weekend :D

Guest wolfheart
Posted

miałyśmy tą adresówkę,ale jak się zamoczy to niestety napis się zamaże:roll:

Posted

No ja też miałam tą adresówkę, ostatecznie wylądowała przy kluczach.
Polecam kupić blaszaną-grawerowaną, jest droższa od tej którą wrzuciłaś i to kilkukrotnie, ale przynajmniej trwała :)

Posted

marta.k9080 napisał(a):
miałyśmy tą adresówkę,ale jak się zamoczy to niestety napis się zamaże:roll:

Luzia napisał(a):
No ja też miałam tą adresówkę, ostatecznie wylądowała przy kluczach.
Polecam kupić blaszaną-grawerowaną, jest droższa od tej którą wrzuciłaś i to kilkukrotnie, ale przynajmniej trwała :)

Czyli nie warto kupować :roll: dobrze wiedzieć , bo chciałam zamówić grawerowana i taką za 2 zł do drugiej obroży ...

Posted

betty_labrador napisał(a):
To sie wydaje że taniej wyjdzie a 2 zł do 2zł i uzbiera się na porządną blaszkę zamiast marnować i wyrzucać i tak jakiś badziew :)

Poszukałam trochę na allegro i tam są fajne i tanie adresóweczki :loveu: od 3 zł do 10 i powinny być bardziej wytrzymałe :)

Posted

Ja też zamawiałam na allegro adresówki grawerowane, Miczka miała taką śliczną złotą łapkę :loveu: Ale ją zgubiła no i pasowałoby zamówić nowe... Tylko jakoś mi nie po drodze :lol:

Posted

phase napisał(a):
Cześć dziewczyny. :loveu: Przyszłyśmy wpaść, poczytać i życzyć miłego weekendu. :):)

Hej Kochane :loveu: dzięki za odwiedzinki i również życzymy miłego weekendu :loveu:

rashelek napisał(a):
Ja też zamawiałam na allegro adresówki grawerowane, Miczka miała taką śliczną złotą łapkę :loveu: Ale ją zgubiła no i pasowałoby zamówić nowe... Tylko jakoś mi nie po drodze :lol:

Ja chce teraz zamawiać , bo potem święta i będzie sporo wydatków na prezenty :) a jeszcze w tym roku są urodziny siostry i imieniny taty w tym samym dniu ;)

Posted

Hejka :)

Dzisiaj byliśmy na Fortach Bema ;) Sona się wybiegała , zjadła obiadek i teraz leży :loveu:
Deszcz nas dopadł w połowie spaceru , a Sonia sobie biegała za piłką i szarpała się szarpakiem :cool3:

Mam fotki , bo dawno nic nie wstawiałam :D W komórce to te zdjęcia o wiele lepiej wyglądają :roll:

Posted

gadżeciaki.pl mają teraz fajne grawerowane adresówki, można na nich wrzucić podobiznę swojego psa :)
10 zł + wysyłka, więc cena na prawde super :cool3:

Posted

[quote name='marta.k9080']http://i878.photobucket.com/albums/ab341/monika1910/02a6526c-03f5-4bd8-8c1f-c6bfa96891cf_zps3461f559.jpg?t=1384011554

jakie niewiniątko :evil_lol:

Pokazuje jaka jest niewinna i grzeczniutka :) :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']I tak fajne fotki :loveu:

Dzięki :loveu: dzisiaj to kilka zrobiłam w słońcu to są ładniejsze ;)

[quote name='Luzia']gadżeciaki.pl mają teraz fajne grawerowane adresówki, można na nich wrzucić podobiznę swojego psa :)
10 zł + wysyłka, więc cena na prawde super :cool3:

O dzięki za informacje zaraz sprawdzę tą ich ofertę :cool3:

Posted

Och te adresówki... moje psy miały przeróżniaste, droższe, tańsze a i tak wszystkie źle skończyły:roll: Pobędą tydzień góra trzy i znikają w niewyjaśnionych okolicznościach:evil_lol: Tak oto moje pieski roznoszą moje dane po polach, łąkach i lasach:mad: Jaka by ta adresówka nie była to zaraz gubią...