Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

Dzięki za odwiedzinki i miłe komentarze :loveu: :loveu: :loveu:

Dzisiaj na zakończenie wakacji znowu pojechaliśmy na Pola Mokotowskie :cool3: do końca nie byłam pewna czy jechać bo rano padało potem się chmurzyło ;) ale co tam pojechałyśmy na 3 godzinki :D Dzisiaj było więcej atrakcji niż wczoraj min. taniec z psem , zaganianie kaczek , psie sztuczki i obedience :cool3: :cool3: :cool3:

Mam jeszcze te z wczoraj a jutro wstawie dzisiejsze ;)

Posted

Fajnie było Was poznać :D
Fajne fotki, SOnia w ogole oaza spokoju, przywiazana nie szczekałą, cierpliwie czekala wpatrujac sie w pania :loveu:

Co do atrakcji to wczoraj też było obiedence i taniec z psem-wtedy co poszlam do toytoya zauwazylam ze jest pokaz i zostalam. A kaczki byly po dog divingu :D

Fotki :D

Posted

[quote name='betty_labrador']Fajnie było Was poznać :D
Fajne fotki, SOnia w ogole oaza spokoju, przywiazana nie szczekałą, cierpliwie czekala wpatrujac sie w pania :loveu:

Co do atrakcji to wczoraj też było obiedence i taniec z psem-wtedy co poszlam do toytoya zauwazylam ze jest pokaz i zostalam. A kaczki byly po dog divingu :D

Fotki :D

Nam też bardzo podobało się spotkanie :) Jeszcze raz pięknie dziękuje za foteczki :loveu: :loveu:
W sobote to ja oglądałm ten trening zaganiania kaczek w oczekiwaniu na skoki do wody a reszte przegapiłam :evil_lol:

[quote name='deer_1987']http://imageshack.us/a/img30/6748/tla.JPG
jak wpatrzona :loveu:

[quote name='Ty$ka']Łaaał, ale się patrzy na Ciebie :loveu:

Musiała pilnować pańci :loveu: :evil_lol:

[quote name='pcheelkaa']jaka grzeczna sunia :loveu:

Grzeczna to była bardzo :cool3:

[quote name='rashelek']Wpatrzona jak w obrazek, super :D I bardzo do siebie pasujecie!

Dzięki :loveu:

Posted

Hejka ;)

Cudowny mam plan :evil_lol: myślałam , że skoro odeszło nam sporo przedmiotów to będe kończyć ok. 14 a tu patrze i prawie codziennie od 8 do 15 :crazyeye: męczące sa takie dni gdzie siedzi się w szkole po 8 h :shake: a praktyki mamy mieć na przełomie styczeń /luty ... jak wypadną w
ferie to chyba zwariuje :diabloti: :crazyeye:

A dzisiaj straszne wiatrzysko i ciągle pada deszcz ... Sonia nienawidzi takiej pogody :roll:

Posted

[quote name='Tekla64']super foteczki, fajna zabwa i chyba naprawde fajnie spedzony czas a i nauczyc sie wiecej mozna
Sonia jak zwykle zjawiskowa

Dzięki :loveu:no tam naprawde super było :)

[quote name='phase']A tu jak zwykle fuuuulll zdjęć do oglądania i cieszenia oczu. :)

Dużo fotek dużo :cool3: ,ale teraz będzie mniej , bo szkoła się zaczęła :roll:

[quote name='pcheelkaa']http://img838.imageshack.us/img838/9955/60la.jpg jaka czujna Sonia :D

Pilnowała piłeczki :diabloti: bo sunia onka próbowała zabrać jej piłeczke :evil_lol: