Patik Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Witamy się ^^ Sonia jak zwykle śliczna :D 16 km to ja w życiu nie pokonałam na raz haha astma,zadyszka itd. haha na koniec zawał :D Quote
Sonka95 Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 marta.k9080 napisał(a):tylko 16km:shake::diabloti: Sonia bardzo ładnie sępi:evil_lol: No tylko :diabloti: Nic nie można spokojnie zjeść , bo wszedzie ona z tymi slodkimi oczami mówiącymi daj miiiiiiii :evil_lol: maryg22 napisał(a):A kto powiedział, że chcę? :evil_lol: Ostatnio jakoś wolę te 16 km przejść niż przejechać :lol: a tak sobie pomyślalam :evil_lol: ja mimo wszystko wole tą trase na rowerze, bo szybciej :diabloti: Quote
Sonka95 Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 Patik napisał(a):Witamy się ^^ Sonia jak zwykle śliczna :D 16 km to ja w życiu nie pokonałam na raz haha astma,zadyszka itd. haha na koniec zawał :D Hej :) No to widze , że my tylko tak daleko jeździmy :evil_lol: :cool3: Quote
Baton Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Sonka95 napisał(a): a tak sobie pomyślalam :evil_lol: ja mimo wszystko wole tą trase na rowerze, bo szybciej :diabloti: Eee tam szybciej - na nogach jest fajniej :D Quote
Ty$ka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 maryg22 napisał(a):Eee tam szybciej - na nogach jest fajniej :D Dokładnie :loveu: Nie rozumiem ludzi, którzy nie lubią chodzić :D Quote
Sonka95 Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 maryg22 napisał(a):Eee tam szybciej - na nogach jest fajniej :D Ty$ka napisał(a):Dokładnie :loveu: Nie rozumiem ludzi, którzy nie lubią chodzić :D Chodzenie też jest fajne :cool3: wole już to od biegania ;) unikatowydiament napisał(a):miłego weekendu:) :) Dzięki i nawzajem :loveu: Jessica89 napisał(a):dzień doberek :multi: Hej :) Quote
Sonka95 Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Hej ;) Dzisiaj było cieplutko to poszliśmy do parku gdzie jest basenik z wodą :cool3: Woda była nawet czysta to Sonia się wykąpała :loveu: I szalała z piłką , która potem rozwaliła :diabloti: Ostatnio to ciągle nam piłki pękają ... Sonia mogłaby pracować jako testerka piłek :evil_lol: Z naszej kolekcji piłek tych kolorowych zostały tylko 3 :crazyeye: a było ich ponad 10 :crazyeye: Po spacerku ją wyszczotkowałam , bo strasznie linieje ;) :diabloti: Quote
Ty$ka Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Z piłeczką w wodzie genialne :loveu: A mój jeszcze nie linieje. I dobrze :P Quote
Aleksa. Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 Dobrze, że Sonia ma gdzie się schłodzić :) Quote
Kazuro Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 https://lh3.googleusercontent.com/-b4e9M8WWDXQ/Ug5q1wMIq-I/AAAAAAAAAjk/acaCEl-qdYM/w550-h413-no/2013-08-16+15.00.00.jpg wygląda jakby miała zaraz połknąć tę piłkę :evil_lol: I tu wychodzi na wierzch jedyny plus trymowania mojego kundla, brak futra w domu ;) Quote
rashelek Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 https://lh5.googleusercontent.com/-dqoISfYEF8w/Ug5qhansUzI/AAAAAAAAAic/A8QyjPEMsbE/w550-h413-no/2013-08-16+14.50.56.jpg malutka piłeczka :diabloti: Co Wy za piłki macie? I jakie są w 'dotyku' - raczej twarde czy wręcz przeciwnie? :D Quote
paulaa. Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 https://lh6.googleusercontent.com/-oVTKRF1FWHA/Ug5qqYcRb8I/AAAAAAAAAis/VvSdcXmD3DM/w550-h413-no/2013-08-16+14.52.32.jpg jaka zadowolona :smile: Quote
Sonka95 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Ty$ka napisał(a):Z piłeczką w wodzie genialne :loveu: A mój jeszcze nie linieje. I dobrze :P Sonia to tyle sierści gubi teraz , że codziennie trzeba szczotkować :-o Aleksandra95 napisał(a):Dobrze, że Sonia ma gdzie się schłodzić :) Fajna miejsce i nawet blisko nas :) Ada i Fanta napisał(a):https://lh3.googleusercontent.com/-b4e9M8WWDXQ/Ug5q1wMIq-I/AAAAAAAAAjk/acaCEl-qdYM/w550-h413-no/2013-08-16+15.00.00.jpg wygląda jakby miała zaraz połknąć tę piłkę :evil_lol: I tu wychodzi na wierzch jedyny plus trymowania mojego kundla, brak futra w domu ;) Masz dobrze , że trymujesz ;) ja mam mase jej sierści na kocu :crazyeye: rashelek napisał(a):https://lh5.googleusercontent.com/-dqoISfYEF8w/Ug5qhansUzI/AAAAAAAAAic/A8QyjPEMsbE/w550-h413-no/2013-08-16+14.50.56.jpg malutka piłeczka :diabloti: Co Wy za piłki macie? I jakie są w 'dotyku' - raczej twarde czy wręcz przeciwnie? :D A piłeczk ito moja mama z pracy przyniosła ;) one są miękie , ale je mamy od dawna i kiedyś wytrzymywały nawet po 5 miesięcy a teraz co nie wyjmę jej z pysia to pęknięta :crazyeye: paulaa. napisał(a):https://lh6.googleusercontent.com/-oVTKRF1FWHA/Ug5qqYcRb8I/AAAAAAAAAis/VvSdcXmD3DM/w550-h413-no/2013-08-16+14.52.32.jpg jaka zadowolona :smile: :) Quote
Sonka95 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 Hej :D A my dzisiaj spędziliśmy dzień nad jeziorkiem :loveu: Gorąco dzisiaj było to pojechaliśmy :p Ludzi sporo , bo weekend , ale trochę mniej niż wtedy co byliśmy na początku lipca ;) Popływałyśmy potem był smażing i na końcu Sonia padła w samochodzie ... z tego wszystkiego zasnęła :) Ja zreszta też :diabloti: tylko zjadłam szybko obiad i poszłam spać na 2 godzinki :D Psiaków też troche było w większości właściele panowali nad nimi tylko jedna taka owczarkowata sunia latała po kocach , skakała a jej właścicielka widząc to nawet psa nie zawołała :shake: potem się zaczęlo ta sama sunia zaczęla atakować inne psy a dokładnie suczki najpierw yorka potem kundelkę a na koniec westa :shake: właścicielka za pierwszym razem przeprosiła i wzięła psa na smycz na 10 minut a potem znowu puściła i udawała , że to nie jej pies :crazyeye: widząc to nie dziwie się , że na niektóre plaże jest zakaz z psami ... Całe szczęście , że na mojego psa sie nie rzuciła , bo kilka razy podchodziła do Sonii :-o Jutro jedziemy na wycieczkę rowerową nad Wisłe i potem wpadniemy do babci z Sonią :cool3: a w poniedziałek do zoo :) Quote
lucky23 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Mokry pies to szczęśliwy pies :) Co do pani z suczką owczarkowatą - tak niestety jest i nie tylko na plaży.. Quote
Sonka95 Posted August 17, 2013 Author Posted August 17, 2013 lucky23 napisał(a):Mokry pies to szczęśliwy pies :) Co do pani z suczką owczarkowatą - tak niestety jest i nie tylko na plaży.. Oj tak :) Tylko najgorsze jest to , że widziała co pies robi i nawet psa na smycz nie wzięła :-o Sonia jak się zbliżała do koca jakieś osoby to wtedy wołałam ją i kładła się przy naszym kocu ;) Quote
Ty$ka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Nic dziwnego, że są zakazy na plażę różne i miejsca publiczne.... eh :( Faktycznie duuużo ludzi. :D Quote
betty_labrador Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 Sońka widzę ma mozliwosc schlodzenia sie :) i z pileczka zdjecia oczywiscie the best :) Quote
Sonka95 Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Ty$ka napisał(a):Nic dziwnego, że są zakazy na plażę różne i miejsca publiczne.... eh :( Faktycznie duuużo ludzi. :D No niestety cierpimy przez nieodpowiedzialnych właścicieli :roll: betty_labrador napisał(a):Sońka widzę ma mozliwosc schlodzenia sie :) i z pileczka zdjecia oczywiscie the best :) Sonia to o wiele lepiej się czuje po schłodzeniu :) Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts