Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
Ehh szkoda że ja nie mam teraz żadnego zapału do pracy . . .:roll:
Pieniążki by się jakieś przydały . . .

Ja już prace planowałam rok temu , ale nic z tego nie wyszło :evil_lol: i w tym roku muszę już koniecznie :)

Posted

Hejka :)

Dzisiaj jest jeszcze chłodniej niż wczoraj i ten wiatr ;) Wyszłyśmy na spacerek to było nawet słonecznie , ale jak wracałysmy to myślalam , że zaraz lunie deszcz , bo takie granatowe chmury naszły :diabloti:

Posted

phase napisał(a):
U nas caaaaaały dzień leje, bez przerwy... W sumie to leje bardziej niż pada. Jest strasznie ciemno. I weź tu wychodź z psem "na spacer"..

Sonia to spacerów w deszcz strasznie nie lubi i wtedy to jest błagalny wzrok , żeby szybko wracać do domku :diabloti:

Posted

U nas chłodno dzisiaj, deszcz popadał tylko przez chwilę, ale Otto nie ma co liczyć na długi spacer bo choroba mnie rozwaliła także wyłazimy na szybkie siku i piesek siedzi cały dzień w domu :P:P

Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonia to spacerów w deszcz strasznie nie lubi i wtedy to jest błagalny wzrok , żeby szybko wracać do domku :diabloti:

Z moja mam tak zawsze oprocz lata. :diabloti:

Posted

phase napisał(a):

ja też mam tak z moją :diabloti: czasami jej odbija i idzie, ale tylko nad jezioro, albo rzucam jej smaki na glebę, to wtedy też idzie :evil_lol:
a jak pada deszcz to z klatki schodowej trzeba ją wynosić, bo dama nie wyjdzie na ten deszcz :loveu: na mokrą trawę też nie wlezie

Posted

Ana :) napisał(a):
U nas chłodno dzisiaj, deszcz popadał tylko przez chwilę, ale Otto nie ma co liczyć na długi spacer bo choroba mnie rozwaliła także wyłazimy na szybkie siku i piesek siedzi cały dzień w domu :P:P

unikatowydiament napisał(a):
u Nas też praktycznie cały dzień pada

Ada i Fanta napisał(a):
ja też mam tak z moją :diabloti: czasami jej odbija i idzie, ale tylko nad jezioro, albo rzucam jej smaki na glebę, to wtedy też idzie :evil_lol:
a jak pada deszcz to z klatki schodowej trzeba ją wynosić, bo dama nie wyjdzie na ten deszcz :loveu: na mokrą trawę też nie wlezie

rashelek napisał(a):
Ooo skąd ja to znam :lol:

phase napisał(a):

Molowe napisał(a):
http://img526.imageshack.us/img526/6140/7w5e.jpg Mały wariat :) u nas też cały dzień padało :(

Och te nasze psiaki :evil_lol: Z jednej strony lubią pływać w jeziorze , ale jak woda pada z nieba to już wolą zostać w domu :diabloti:
Dzisiaj to raz słońce raz chmury ... w nocy to padało tak , że nie moglam zasnąć :roll:

(:Buńka:) napisał(a):
Ta galeria powinna być przykładem dla innych jeśli chodzi o wstawianie zdjęć:loveu::evil_lol:
http://img707.imageshack.us/img707/8590/55x7.jpg - Sońka jak zwykle urocza:loveu:

Dzięki :) Staram się wrzucać coś codziennie , albo dziele zdjęcia np na 2 dni :diabloti:
A niedlugo to wyjeżdżamy i zdjęć nie będzie przez najbliższe 2 tygodnie :crazyeye:

Posted

Właśnie ja też próbuję od pół dnia coś wykombinować i dupa- ładuje się ładuje i ciach koniec.
A tak na marginesie powiem na pocieszenie u mnie dzisiaj megasłonecznie i gorąco :cool1:

Posted

Besti napisał(a):
Właśnie ja też próbuję od pół dnia coś wykombinować i dupa- ładuje się ładuje i ciach koniec.
A tak na marginesie powiem na pocieszenie u mnie dzisiaj megasłonecznie i gorąco :cool1:

I dzisiaj to samo ... nie działa :roll: najpierw myślałam , że może mam tych zdjeć za dużo i zaczęłam stare usówać ,ale to nic nie zmieniło i u nich jest jakiś błąd ;)
U nas dzisiaj jest taka pogoda jak u was :)

Jessica89 napisał(a):
ale śliczne świniaczki :loveu:
o Sonieczce nic pisać nie muszę , wiadomo piekna jak zawsze

Dziękujemy za miłe słowa :loveu:

groszek83 napisał(a):
Cudne zdjęcia:lol: tak słonecznie macie i cieplutko.... zazdroszczę normalnie:oops: u mnie masakra z pogodą:placz:

Dzięki :loveu: Wczoraj to było raz słońce raz chmury z deszczem a dzisiaj jest ładna pogoda :)

Posted (edited)

Hej wszystkim :)

Dzisiaj będą ostatnie zdjęcia w tym miesiącu , bo już jutro wyjeżdżamy na wieś :loveu: Sonie zaraz spakuje ;) biore też stare szelki Sonki dla Luśki i znalazłam przy okazji jej pierwsze szeleczki :loveu: wróciły wspomnienia jaka była malutka :loveu:

Już jutro Sona będzie szalała po polach , bedzie na powierzu całe dnie :cool3: i będziemy chodzili nad rzeke i jeździli nad jeziorko :multi: bierzemy rowery to będą wycieczki rowerowe do lasu :D

Jak uda mi się to wejde na dogo przez internet w komórce ;) i napisze co słychać ...

Edited by Sonka95