Ty$ka Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Ja też chciałabym taki basen. Korzystałabym z niego tak jak Sonia, i tak jak ona później miałabym taki zaciesz :lol: (ale w trawie z tego pwoodu bym się nie tarzała :D) Quote
Karro Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='Sonka95'] Dzięki :) o rany przypomniałas mi o lekturze ,, Nad Niemnem '' , która jest na czwartek za tydzień :crazyeye: Nad Niemnem... o matko, toż to straszne jest i na moje szczęście/nieszczęście jeszcze przede mną :mdleje: http://img208.imageshack.us/img208/4778/1044772.jpg Mlecyki :loveu: Quote
Bgra Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Sonka,Ty to jesteś i do tańca i do różańca:loveu: biega,skacze,aportuje...pływa,wykonuje komendy...serce raduje:klacz: Quote
phase Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 understandme napisał(a):Nad Niemnem... o matko, toż to straszne jest i na moje szczęście/nieszczęście jeszcze przede mną :mdleje: Podzielam Twoja opinię na ten tej jakże wspaniałej książki... Miałam ją dawno, ale jakoś do niej nie wracam. :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 też miałam tę lekturę,ale przyznam że nie należy do moich ulubionych,raczej więcej jej nie przeczytam Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 [quote name='Luzia']U was nikt problemów nie robi jak pies w fontannie się kąpie? Jeszcze się nie spotkaliśmy , żeby ktoś robił problem :) tam sporo psiaków się kąpie i nawet jak jest ciepło to ludzie moczą nogi ;) [quote name='wiki4']Jej uszka wyrażają wszystkie emocje :D :loveu: [quote name='Klaudia&Aza']Może się wybieracie https://www.facebook.com/events/141870175983902/permalink/143060569198196/? :cool3: Jak będę sie nudziła to wpadne pooglądać goldeny , które uwielbiam :loveu: [quote name='Ty$ka']Ja też chciałabym taki basen. Korzystałabym z niego tak jak Sonia, i tak jak ona później miałabym taki zaciesz :lol: (ale w trawie z tego pwoodu bym się nie tarzała :D) To przyjeżdzaj do nas :cool3:' [quote name='Bgra']Sonka,Ty to jesteś i do tańca i do różańca:loveu: biega,skacze,aportuje...pływa,wykonuje komendy...serce raduje:klacz: Jak pięknie napisane :loveu::loveu::loveu: [quote name='understandme']Nad Niemnem... o matko, toż to straszne jest i na moje szczęście/nieszczęście jeszcze przede mną :mdleje: http://img208.imageshack.us/img208/4778/1044772.jpg Mlecyki :loveu: [quote name='phase']Podzielam Twoja opinię na ten tej jakże wspaniałej książki... Miałam ją dawno, ale jakoś do niej nie wracam. :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']też miałam tę lekturę,ale przyznam że nie należy do moich ulubionych,raczej więcej jej nie przeczytam Ja to muszę się przyznac , że z lektur to czytam streszczenia :diabloti: pani to daje nam za mało czasu na przeczytanie i tylko jedną skończymy zaraz mamy kolejną :roll: Ja to jak juz muszę zaczynam czytac i nie dochodzę do końca :evil_lol: Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Hej :) My z Sonką zaraz wyruszamy na spacerek ,a słońce nadal świeci i jest duszno ;) Pewnie w weekend dopiero nadejdą deszcze :roll: A jutro będzie moje ulubione danie .... spaghetti :multi: Miłego weekendu życzymy :) Quote
Klaudia&Aza Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Sonka95 napisał(a):Jak będę sie nudziła to wpadne pooglądać goldeny , które uwielbiam :loveu: Fajnie by było, ja będę na 90 % ;) Quote
Sonka95 Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 (edited) Klaudia&Aza napisał(a):Fajnie by było, ja będę na 90 % ;) O super :cool3: A miałam sie pytać czy przyjeżdzacie ;) A bierzesz psy? Bo ja własnie się zastanawiam i jak bym jechała to chyba bez Sonki ;) O teraz zobaczyłam , że ty jesteś z Garwolina , a my niedaleko Ciebie byliśmy na Majówce :) Edited May 10, 2013 by Sonka95 Quote
phase Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Ja dzisiaj frytki miałam. :grins: Ona powinna mieć na imię PIŁKA. http://img402.imageshack.us/img402/8288/1044720.jpg :evil_lol: Quote
Klaudia&Aza Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Sonka95 napisał(a):O super :cool3: A miałam sie pytać czy przyjeżdzacie ;) A bierzesz psy? Bo ja własnie się zastanawiam i jak bym jechała to chyba bez Sonki ;) O teraz zobaczyłam , że ty jesteś z Garwolina , a my niedaleko Ciebie byliśmy na Majówce :) Nie ja psów nie biorę bo ja będę jechać z tym Panem od labradorów(pisałam kiedyś o nim w mojej galerii) i jego psiaki bierzemy ;) A tak właśnie miałam się zapytać gdzie jedziesz na wieś ale stwierdziłam że i tak pewnie nie w moje strony :evil_lol: a jak można wiedzieć to gdzie dokładnie byłaś na majówce? Quote
Besti Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 http://img809.imageshack.us/img809/9528/1044774.jpg Zazdroszczę:loveu: Quote
phase Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Dzień doberek. :) Jaka tam u Was pogoda? U nas pada i jest ziiimno. Quote
Pixeloza Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 http://img834.imageshack.us/img834/1062/1044838.jpg - kochany pysiooo :loveu: U nas od wczoraj leje i tylko 15 stopni :shake: Wczoraj było w miarę, więc wyszliśmy i spotkaliśmy shih-tzu - Chaczi. Jest nowy w dzielnicy więc chcieliśmy go powitać :D Wynik? Pixel szczekał jak opętany (nowy facio w dzielnicy, trza przegonić :evil_lol: ) a gdy przestał Chaczi zaczął mu kłapać zębami przed nosem, więc dostał ode mnie po tyłku :evil_lol: Od tamtej pory tylko się wąchali i był spokój :diabloti: Tak szczerze, to czułam się wczoraj jak Cezar Millan :evil_lol: Pogodziłam dwie "bestie" jednym gestem :roflt: Quote
betty_labrador Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Fajne zdjecia wygrzewającej sie w słoneczku psinki :D i te w mokrej trawie urocze :loveu: Udanego SŁONECZNEGO weekendu :) i smacznego spagetti :) Quote
Sonka95 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='phase']Ja dzisiaj frytki miałam. :grins: Ona powinna mieć na imię PIŁKA. http://img402.imageshack.us/img402/8288/1044720.jpg :evil_lol: Też dobre jedzonko :cool3: Hehe te imie by do niej pasowało :evil_lol: [quote name='Klaudia&Aza']Nie ja psów nie biorę bo ja będę jechać z tym Panem od labradorów(pisałam kiedyś o nim w mojej galerii) i jego psiaki bierzemy ;) A tak właśnie miałam się zapytać gdzie jedziesz na wieś ale stwierdziłam że i tak pewnie nie w moje strony :evil_lol: a jak można wiedzieć to gdzie dokładnie byłaś na majówce? My byliśmy koło Sobolewa w miejscowości Oronne :) Może kojarzysz ? :cool3: A jutro jade na ten piknik , ale nie wiem czy biorę Sonke ... chyba , ze mnie tata by podwiózł :) Jak na złość jeszcze te metro nie dojeżdza do mokotowa :crazyeye: a metrem by nam łatwiej było dojechać :roll: [quote name='Besti']http://img809.imageshack.us/img809/9528/1044774.jpgZazdroszczę:loveu: Ja w ten upał to chciałabym być Sonką i się ochłodzić w tej wodzie :) [quote name='phase']Dzień doberek. :) Jaka tam u Was pogoda? U nas pada i jest ziiimno. U nas to samo ;) a wczoraj wieczorem to robiło się granatowo i burza przeszłą bokiem :diabloti: Quote
Sonka95 Posted May 11, 2013 Author Posted May 11, 2013 [quote name='Pixeloza']http://img834.imageshack.us/img834/1062/1044838.jpg - kochany pysiooo :loveu: U nas od wczoraj leje i tylko 15 stopni :shake: Wczoraj było w miarę, więc wyszliśmy i spotkaliśmy shih-tzu - Chaczi. Jest nowy w dzielnicy więc chcieliśmy go powitać :D Wynik? Pixel szczekał jak opętany (nowy facio w dzielnicy, trza przegonić :evil_lol: ) a gdy przestał Chaczi zaczął mu kłapać zębami przed nosem, więc dostał ode mnie po tyłku :evil_lol: Od tamtej pory tylko się wąchali i był spokój :diabloti: Tak szczerze, to czułam się wczoraj jak Cezar Millan :evil_lol: Pogodziłam dwie "bestie" jednym gestem :roflt: U nas to taka pogoda , że się nawet z domu nie chce wyjść :evil_lol: No to gratuluje pogodzenia psiaków :) [quote name='betty_labrador']Fajne zdjecia wygrzewającej sie w słoneczku psinki :D i te w mokrej trawie urocze :loveu: Udanego SŁONECZNEGO weekendu :) i smacznego spagetti :) dzieki :) a było świetne :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Sonka95 napisał(a):My byliśmy koło Sobolewa w miejscowości Oronne :) Może kojarzysz ? :cool3: A jutro jade na ten piknik , ale nie wiem czy biorę Sonke ... chyba , ze mnie tata by podwiózł :) Jak na złość jeszcze te metro nie dojeżdza do mokotowa :crazyeye: a metrem by nam łatwiej było dojechać :roll: No pewnie, że kojarzę.. nawet tam byłam parę razy;) U mnie już jest pewne na 100%, że będę..nawet jest możliwe że będę miała występ z Ansarii :) Ciekawe czy ktoś jeszcze z dogo się wybiera :) A Sonkę z chęcią bym poznała ;) Quote
Guest wolfheart Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Sonka95 napisał(a):Ja to muszę się przyznac , że z lektur to czytam streszczenia :diabloti: Ja też tak robiłam:diabloti: Jedyną lektura ,którą przeczytałam w całości jest "Ania z Zielonego Wzgórza" :diabloti: Quote
szalej Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 bosh, patrze na te słoneczne zdjęcia a u mnie za oknem buro :( Quote
Sonka95 Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 Klaudia&Aza napisał(a):No pewnie, że kojarzę.. nawet tam byłam parę razy;) U mnie już jest pewne na 100%, że będę..nawet jest możliwe że będę miała występ z Ansarii :) Ciekawe czy ktoś jeszcze z dogo się wybiera :) A Sonkę z chęcią bym poznała ;) O to może nawet Ciebie widziałam i nawet o tym nie wiem :cool3: My niestety nie dojechałysmy na piknik :roll: juz Sonki nie chciałam męczyc godzinną jazdą autobusem w jedną stronę ... A my w Garwolinie też byłyśmy :loveu: może na wakacjach któregos dnia byśmy tam podjechali i psiaki by się spotkały :cool3: My na wieś jedziemy jakoś w lipcu ;) marta.k9080 napisał(a):Ja też tak robiłam:diabloti: Jedyną lektura ,którą przeczytałam w całości jest "Ania z Zielonego Wzgórza" :diabloti: Idziemy na łatwiznę :diabloti: szalej napisał(a):bosh, patrze na te słoneczne zdjęcia a u mnie za oknem buro :( U nas też buro , ale ważne , ze nie pada deszcz ;) Quote
Luzia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Ja w szkole praktycznie żadnych lektur nie czytałam, potem zaczęłam nadrabiać :diabloti: Quote
Pixeloza Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 osz wy :diabloti: ja wszystkie lektury czytałam, łącznie z Balladyną, którą miałam ochotę wyrzucić przez okno :evil_lol: Quote
Recommended Posts