Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

Ja też chciałabym taki basen.
Korzystałabym z niego tak jak Sonia, i tak jak ona później miałabym taki zaciesz :lol: (ale w trawie z tego pwoodu bym się nie tarzała :D)

Posted

understandme napisał(a):
Nad Niemnem... o matko, toż to straszne jest i na moje szczęście/nieszczęście jeszcze przede mną :mdleje:

Podzielam Twoja opinię na ten tej jakże wspaniałej książki... Miałam ją dawno, ale jakoś do niej nie wracam. :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']U was nikt problemów nie robi jak pies w fontannie się kąpie?

Jeszcze się nie spotkaliśmy , żeby ktoś robił problem :) tam sporo psiaków się kąpie i nawet jak jest ciepło to ludzie moczą nogi ;)

[quote name='wiki4']Jej uszka wyrażają wszystkie emocje :D

:loveu:

[quote name='Klaudia&Aza']Może się wybieracie https://www.facebook.com/events/141870175983902/permalink/143060569198196/? :cool3:

Jak będę sie nudziła to wpadne pooglądać goldeny , które uwielbiam :loveu:

[quote name='Ty$ka']Ja też chciałabym taki basen.
Korzystałabym z niego tak jak Sonia, i tak jak ona później miałabym taki zaciesz :lol: (ale w trawie z tego pwoodu bym się nie tarzała :D)

To przyjeżdzaj do nas :cool3:'

[quote name='Bgra']Sonka,Ty to jesteś i do tańca i do różańca:loveu:
biega,skacze,aportuje...pływa,wykonuje komendy...serce raduje:klacz:

Jak pięknie napisane :loveu::loveu::loveu:

[quote name='understandme']Nad Niemnem... o matko, toż to straszne jest i na moje szczęście/nieszczęście jeszcze przede mną :mdleje:

http://img208.imageshack.us/img208/4778/1044772.jpg Mlecyki :loveu:

[quote name='phase']Podzielam Twoja opinię na ten tej jakże wspaniałej książki... Miałam ją dawno, ale jakoś do niej nie wracam. :evil_lol:

[quote name='unikatowydiament']też miałam tę lekturę,ale przyznam że nie należy do moich ulubionych,raczej więcej jej nie przeczytam

Ja to muszę się przyznac , że z lektur to czytam streszczenia :diabloti: pani to daje nam za mało czasu na przeczytanie i tylko jedną skończymy zaraz mamy kolejną :roll: Ja to jak juz muszę zaczynam czytac i nie dochodzę do końca :evil_lol:

Posted

Hej :)

My z Sonką zaraz wyruszamy na spacerek ,a słońce nadal świeci i jest duszno ;)
Pewnie w weekend dopiero nadejdą deszcze :roll:
A jutro będzie moje ulubione danie .... spaghetti :multi:

Miłego weekendu życzymy :)

Posted (edited)

Klaudia&Aza napisał(a):
Fajnie by było, ja będę na 90 % ;)

O super :cool3: A miałam sie pytać czy przyjeżdzacie ;) A bierzesz psy? Bo ja własnie się zastanawiam i jak bym jechała to chyba bez Sonki ;)

O teraz zobaczyłam , że ty jesteś z Garwolina , a my niedaleko Ciebie byliśmy na Majówce :)

Edited by Sonka95
Posted

Sonka95 napisał(a):
O super :cool3: A miałam sie pytać czy przyjeżdzacie ;) A bierzesz psy? Bo ja własnie się zastanawiam i jak bym jechała to chyba bez Sonki ;)

O teraz zobaczyłam , że ty jesteś z Garwolina , a my niedaleko Ciebie byliśmy na Majówce :)

Nie ja psów nie biorę bo ja będę jechać z tym Panem od labradorów(pisałam kiedyś o nim w mojej galerii) i jego psiaki bierzemy ;)

A tak właśnie miałam się zapytać gdzie jedziesz na wieś ale stwierdziłam że i tak pewnie nie w moje strony :evil_lol: a jak można wiedzieć to gdzie dokładnie byłaś na majówce?

Posted

http://img834.imageshack.us/img834/1062/1044838.jpg - kochany pysiooo :loveu:

U nas od wczoraj leje i tylko 15 stopni :shake:
Wczoraj było w miarę, więc wyszliśmy i spotkaliśmy shih-tzu - Chaczi. Jest nowy w dzielnicy więc chcieliśmy go powitać :D
Wynik? Pixel szczekał jak opętany (nowy facio w dzielnicy, trza przegonić :evil_lol: ) a gdy przestał Chaczi zaczął mu kłapać zębami przed nosem, więc dostał ode mnie po tyłku :evil_lol: Od tamtej pory tylko się wąchali i był spokój :diabloti:
Tak szczerze, to czułam się wczoraj jak Cezar Millan :evil_lol: Pogodziłam dwie "bestie" jednym gestem :roflt:

Posted

[quote name='phase']Ja dzisiaj frytki miałam. :grins:

Ona powinna mieć na imię PIŁKA. http://img402.imageshack.us/img402/8288/1044720.jpg :evil_lol:

Też dobre jedzonko :cool3: Hehe te imie by do niej pasowało :evil_lol:

[quote name='Klaudia&Aza']Nie ja psów nie biorę bo ja będę jechać z tym Panem od labradorów(pisałam kiedyś o nim w mojej galerii) i jego psiaki bierzemy ;)

A tak właśnie miałam się zapytać gdzie jedziesz na wieś ale stwierdziłam że i tak pewnie nie w moje strony :evil_lol: a jak można wiedzieć to gdzie dokładnie byłaś na majówce?

My byliśmy koło Sobolewa w miejscowości Oronne :) Może kojarzysz ? :cool3:
A jutro jade na ten piknik , ale nie wiem czy biorę Sonke ... chyba , ze mnie tata by podwiózł :) Jak na złość jeszcze te metro nie dojeżdza do mokotowa :crazyeye: a metrem by nam łatwiej było dojechać :roll:

[quote name='Besti']http://img809.imageshack.us/img809/9528/1044774.jpgZazdroszczę:loveu:

Ja w ten upał to chciałabym być Sonką i się ochłodzić w tej wodzie :)

[quote name='phase']Dzień doberek. :) Jaka tam u Was pogoda? U nas pada i jest ziiimno.

U nas to samo ;) a wczoraj wieczorem to robiło się granatowo i burza przeszłą bokiem :diabloti:

Posted

[quote name='Pixeloza']http://img834.imageshack.us/img834/1062/1044838.jpg - kochany pysiooo :loveu:

U nas od wczoraj leje i tylko 15 stopni :shake:
Wczoraj było w miarę, więc wyszliśmy i spotkaliśmy shih-tzu - Chaczi. Jest nowy w dzielnicy więc chcieliśmy go powitać :D
Wynik? Pixel szczekał jak opętany (nowy facio w dzielnicy, trza przegonić :evil_lol: ) a gdy przestał Chaczi zaczął mu kłapać zębami przed nosem, więc dostał ode mnie po tyłku :evil_lol: Od tamtej pory tylko się wąchali i był spokój :diabloti:
Tak szczerze, to czułam się wczoraj jak Cezar Millan :evil_lol: Pogodziłam dwie "bestie" jednym gestem :roflt:

U nas to taka pogoda , że się nawet z domu nie chce wyjść :evil_lol: No to gratuluje pogodzenia psiaków :)

[quote name='betty_labrador']Fajne zdjecia wygrzewającej sie w słoneczku psinki :D i te w mokrej trawie urocze :loveu:

Udanego SŁONECZNEGO weekendu :) i smacznego spagetti :)

dzieki :) a było świetne :loveu:

Posted

Sonka95 napisał(a):
My byliśmy koło Sobolewa w miejscowości Oronne :) Może kojarzysz ? :cool3:
A jutro jade na ten piknik , ale nie wiem czy biorę Sonke ... chyba , ze mnie tata by podwiózł :) Jak na złość jeszcze te metro nie dojeżdza do mokotowa :crazyeye: a metrem by nam łatwiej było dojechać :roll:

No pewnie, że kojarzę.. nawet tam byłam parę razy;)

U mnie już jest pewne na 100%, że będę..nawet jest możliwe że będę miała występ z Ansarii :) Ciekawe czy ktoś jeszcze z dogo się wybiera :) A Sonkę z chęcią bym poznała ;)

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja to muszę się przyznac , że z lektur to czytam streszczenia :diabloti:

Ja też tak robiłam:diabloti: Jedyną lektura ,którą przeczytałam w całości jest "Ania z Zielonego Wzgórza" :diabloti:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
No pewnie, że kojarzę.. nawet tam byłam parę razy;)

U mnie już jest pewne na 100%, że będę..nawet jest możliwe że będę miała występ z Ansarii :) Ciekawe czy ktoś jeszcze z dogo się wybiera :) A Sonkę z chęcią bym poznała ;)

O to może nawet Ciebie widziałam i nawet o tym nie wiem :cool3: My niestety nie dojechałysmy na piknik :roll: juz Sonki nie chciałam męczyc godzinną jazdą autobusem w jedną stronę ...
A my w Garwolinie też byłyśmy :loveu: może na wakacjach któregos dnia byśmy tam podjechali i psiaki by się spotkały :cool3: My na wieś jedziemy jakoś w lipcu ;)

marta.k9080 napisał(a):
Ja też tak robiłam:diabloti: Jedyną lektura ,którą przeczytałam w całości jest "Ania z Zielonego Wzgórza" :diabloti:

Idziemy na łatwiznę :diabloti:

szalej napisał(a):
bosh, patrze na te słoneczne zdjęcia a u mnie za oknem buro :(

U nas też buro , ale ważne , ze nie pada deszcz ;)