Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Guest wolfheart
Posted

ojeju kózki :p ja mijam zawsze na spacerze jedną co ma obrożę z dzwonkiem zaczepioną na szyi

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Sonka to z początku na te kozy szczekała , a potem to strasznie zaciekawiona była co to za stworzenia :)

Czekam,aż będą krowy na łąkach ,ciekawa jestem Lunkowej reakcji na te "dziwadła":evil_lol:

Posted

marta.k9080 napisał(a):
Czekam,aż będą krowy na łąkach ,ciekawa jestem Lunkowej reakcji na te "dziwadła":evil_lol:

Ja rok temu jak zabrałam Sonie i Luśkę nad rzeke , gdzie obok była łąka z krowami to obie szczekały i sie wyrywały :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

Sonka95 napisał(a):
Ja rok temu jak zabrałam Sonie i Luśkę nad rzeke , gdzie obok była łąka z krowami to obie szczekały i sie wyrywały :diabloti:

Luna pewnie się najeży i obszczeka:evil_lol:

Posted

[quote name='marta.k9080']Luna pewnie się najeży i obszczeka:evil_lol:

Nie wiem jak u was , ale u nas na wsi to krów z roku na rok ubywa :roll: juz tylko nieliczni je mają ...

[quote name='Ty$ka']O rany :loveu: :loveu:

Ja chcę nad wodę :(

Rzeczka to tam jest blisko zaledwie 10 minut spacerkiem , ale nad jeziorko to trzeba podjechać samochodem albo na rowerze :)

My to niedługo zaczniemy jeździc nad jeziorko do Łomianek , gdzie obok są łąki :cool3: i Sonka będzie mogła i pływac i biegać :)

[quote name='Victoria']kozy xd

fajną miałyście majówę :D

Bardzo nam się podobało :)

[quote name='Luzia']Mój też na początku próbował, ale mu to skutecznie ze łba wybiłam :diabloti:

http://img823.imageshack.us/img823/7402/1044209.jpg
co to to niebieskie coś?

Sonia gania koty , które uciekają , ale jak kiedyś spotkała kota sąsiada , który mieszka z psem i sie jego nie boi to zgupiała i nie wiedziała co robić :diabloti:

A te niebieskie to informacja o zaczipowaniu :)

[quote name='phase']Świeeeeeetne!! :loveu:http://img818.imageshack.us/img818/4782/1044247.jpg

Dziękiu :)

[quote name='paulaa.']http://img248.imageshack.us/img248/8284/1044253.jpg
ale piękny krajobraz , ja już nie pamiętam kiedy byłam na wsi :D widać, że Sonka zadowolona z majówki ;)

Ja to tam kocham jeździć i już mówiłam rodzicą , zeby odkłądac kasę i kupić tam działkę :cool3:

[quote name='Marta1990']majówka pełna parą ;D

Oj tak :)

A dzisiaj znowu pięknie i jest gorąco :) czekam tylko na mamę i jedziemy na zakupy , a potem spacerek z Sonką i zobaczymy czy w parku niedaleko nas już napełnili '' basenik '' wodą :loveu:

Posted

My wróciłyśmy niedawno z 2h spacerku :) Teraz to można normalnie wyjść wieczorem , bo po południu to Sonka ledwo co szła w tym słońcu :roll: I dzisiaj jak głaskałam Sonie znalazłam pierwsze 2 kleszcze :crazyeye: musiała je złapać jakoś niedawno , bo wcześniej sprawdzałam i nic nie miała ...

Jutro zakraplamy ją preparatem przeciw tym pasożytom ;)