Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

marta.k9080 napisał(a):

I wydał się mój plan :diabloti:

Ty$ka napisał(a):
Cześć Kochane :)

Hej Kochana :loveu:

Tekla64 napisał(a):
ciekawa ejstem wrazen z praktyk
wiosny juch chyba wszyscy chca !
Sonka na jednym zdjeciu chyba wypadla z roli modelki i przysnela hihihi

Napiszę w poniedziałek wrażenia z pierwszego dnia ;) najgorszy jest ten stres , bo nie wiem co mnie czeka na miejscu ... dobrze , ze nie jestem sama tylko z kolegą :)

groszek83 napisał(a):
Dużo fotek to rzadkość w galeriach:lol:

Ja to codziennie coś wstawiam :)

phase napisał(a):
Miłego weekendu Sonieczki. :)

Wam również Kochani :loveu:

Kaaasia napisał(a):
Fajnie bez uszu wygląda :evil_lol:

Tak inaczej wygląda , bo zawsze z uszkami , a tu takie zwinięte ;)

Ty$ka napisał(a):
Cześć deszczowo :)

A u nas słonecznie , ale potwornie zimno :crazyeye:

Posted

Hej wszystkim ;)

Wczoraj na wieczornym spacerku myślałam , że się zabije na tym lodzie :diabloti: potworne lodowisko było ... pod warstwą świeżego śniegu był zamarznięty śnieg i trzeba było naprawdę uważać , żeby nie zaliczyć gleby :crazyeye: a Sonia taka zadowolona była , ze zaczęła tarzać się i obracać to tak śmiesznie wyglądało :) i z tego swojego tarzania utworzyła literkę C :evil_lol: ona to czasem naprawdę zachowuje się jak szczeniak :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
U nas też ślisko jak nie powiem co. Dzisiaj szłam do busu i się wywaliłam jak długa :lol: Wszyscy z busa mieli niezły ubaw ;PP

Boskie foty... mmmm... i ta soczysta trawa :loveu:

http://img94.imageshack.us/img94/2349/1007176.jpg to mi się najbardziej podoba :loveu:

Ja to za każdym razem mam chwilę zawahania , gdy muszę przejść przez drogę rowerową , która jest niemiłosiernie śliska :diabloti: zawsze się tam ślizgam idąc do szkoły i z psem :crazyeye:

Dzięki :loveu: Taka soczysta trawka mogła by już być :loveu: i każdy byłby zadowolony

Posted

phase napisał(a):
Jak cieplutko się zrobiło w Waszej galerii. :loveu::loveu::loveu:

Fajnie by było , gdyby było tez tak za oknem :)

Jessica89 napisał(a):
:loveu:pozdrawiamy cieplutko

My was też Kochani pozdrawiamy :loveu:

kaska0304 napisał(a):
kurde wiosną u was wieje :lol:

Może ją przywołamy takimi fotami ;)

AlaRottweiler napisał(a):
Soni do twarzy w zieleni :loveu: Cudownie wygląda na tej trawie

Dziękujemy :loveu: ... też mi się podobają te fotki :)
Klaudia&Aza napisał(a):
Hejeczka:) Ja też nie wagarowałam w tym roku. Miałam 4 lekcje a później koncert na którego nie poszłam. W sumie jak na moją klasę to i tak sporo osób w szkole było:lol:

Ja bym nie poszła , bo już wcześniej planowałam z dziewczynami się zarwać ,ale dzień wcześniej dowiedziałam się o zebraniu :-o lepszego dnia nie mogli sobie wybrać ,ale mi się zdaje , ze to tez tak specjalnie , żeby poprzychodzili uczniowie :roll: U nas w klasie to było nawet sporo osób , bo 18 na 33 osoby to i tak wspaniała frekwencja w dzień wagarowicza :) ale też poprzychodzili , bo był jakiś tam turniej szkolny w fifę i dużo było chętnych ;)

phase napisał(a):
Nawet na dzień wagarowicza byłaś w szkole? No nie. :evil_lol:

Ja tez byłam :diabloti: ale muszę sobie zostawić wagary na później , bo w poniedziałek od razu po praktykach trzeba do szkoły , a potem jest wolne , bo testy zawodowe i matury tak więc będzie tydzień wolnego od szkoły :cool3:

captivad napisał(a):
Pięknisia :loveu: :crazyeye:

Dziękujemy zaraz wstawię dzisiejsze fotki :loveu: