Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

[quote name='betty_labrador']Fajne foty! widac że spacerek udany :) bo słoneczny :D

Pytałam Cie sie czy 17 marca idziecie na spacerek kabacki :>

Spacerek do udanych należał :) a odpowiedziałam jest na poprzedniej stronie ;) , że jedziemy na ten duży spacerek :loveu:

[quote name='paulaa.']piękne te wiosenne fotki :smile:

Dziękujemy za miłe słowa :loveu:

[quote name='AlaRottweiler']Piękną pogodę u Was widzę :)
A Sonka jest urocza

Wczoraj to było pięknie , ale dzisiaj to chłodno i pochmurno jest :roll: ... :loveu:

[quote name='marta.k9080']http://img547.imageshack.us/img547/6032/1042611.jpg
ogonek pionowo i widać radochę z aportu:evil_lol:

A zadowolona bardzo jak biega z piłką a ja miałam jeszcze jej ulubione psie ciasteczka :loveu:

[quote name='ceris']ŁAzimy dziś po wątkach, odwiedzając znajomych. Pozdrawiamy Was ciepło :loveu:

Miło nam , że zaglądacie :) my was tez Kochani pozdrawiamy :loveu:

[quote name='Jessica89']wesoły pycholek :)

Zadowolona od ucha do ucha :)

Posted

Hej :)

Ale te dni szybko mijają niedawno co był poniedziałek ,a już jutro zacznie się weekend :)
Pogoda się popsuła ... dzisiaj nie ma słońca i jest chłodniej :roll: zapowiadają jeszcze deszcze :shake:
Sonia dzisiaj ucieszona , bo były naleśniki i dostała jej ulubioną słoninkę za , którą to wszystko zrobi :loveu:

Znalazłam jeszcze takie 2 fotki z wczoraj :)

Posted

To wybacz musialam przeoczyc ta odpowiedz- okularki sie kłaniają :cool3: :eviltong:
Ja sie zastanawiam czy sie zapisać :roll: czy ciagle spacer na smyczy bedzie taki ok ;P

No niestety pogoda jest dzis okropna :shake: po prostu tylko w domu siedziec. Ale wyszlam z Tosia rano na 40min-a cieszyla sie ze spacerku jak nie wiem :D:D

Fajne foty :)

Posted

[quote name='AlaRottweiler']Z tej sonki to niezły szkrab :diabloti: Cudnie wygląda w tym słońcu

Sonia to lubi pozować na słoneczku :)

[quote name='BlackDream']Ile tu zdjęć :loveu:

O tak dużo :)

[quote name='puchu']Fajne fotki :)

Dziękujemy :loveu:

[quote name='phase']Cześć dziewczyny. :)

Hejka :loveu:

[quote name='betty_labrador']To wybacz musialam przeoczyc ta odpowiedz- okularki sie kłaniają :cool3: :eviltong:
Ja sie zastanawiam czy sie zapisać :roll: czy ciagle spacer na smyczy bedzie taki ok ;P

No niestety pogoda jest dzis okropna :shake: po prostu tylko w domu siedziec. Ale wyszlam z Tosia rano na 40min-a cieszyla sie ze spacerku jak nie wiem :D:D

Fajne foty :)

Jedzcie :) będzie ciekawy spacerek z taką dużą ilością psów :loveu: a Sonka pozna Tosię :cool3:
Sonie to tam chce puścić , bo dla niej spacer na smyczy to jak nie spacer ;)
A pogoda to dzisiaj okropna jest :shake:

[quote name='Ptysiak']Cześć Sonieczki :loveu:

Śliczne foteczki :)

http://img195.imageshack.us/img195/641/1042477.jpg ale ona tu musiała szybko machać ogonkiem :loveu::evil_lol:

Hej :loveu: Sonia to często się rusza na zdjęciach jak nie ogonem macha to szczeka :diabloti:

Posted (edited)

Hej wszystkim :loveu:

Nareszcie weekend :) i planowałam jutro jakiś dłuższy spacerek ,ale jak pogoda będzie taka jak dzisiaj to nic z tego nie wyjdzie :roll: dzisiaj to wiatrzysko i śnieg , który pada prosto w twarz :shake: śniegu jest coraz więcej :(
Pogoda w środę była wiosenna , a teraz to znowu zrobiło się zimno i trzeba było wyjąć cieplejszą kurtkę :-o

a to takie z wczoraj :

Edited by Sonka95