Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted (edited)

Hejo :D

U nas od rana śnieg pada ... Sonka właśnie wróciła ze spacerku cała mokra :evil_lol:

i jeszcze taka , której wcześniej nie wstawiałam :D

Edited by Sonka95
Posted

U nas też nadal sypie śnieg :D Otto w 18273614720394 niebie normalnie :D jedyne co mu się nie podoba to, że po spacerze musi siedzieć na przedpokoju aż wyschnie :evil_lol:

Posted

Sonka95 napisał(a):
Oj tak ja chce już wiosnę :D

Ja ostatnio już się łudziła, że koniec zimy, a na drugi dzień jak nas zasypało.... I tak do dziś. :placz:

Posted

BlackDream napisał(a):
U nas też dzisiaj cały dzień padał śnieg. Widzę, że Viki jako jedyny pies całkowicie ten fakt olewa :eviltong:

Mój Otto podnieca się śniegiem jak nie wiem co :D ale on ćpa śnieg to przynajmniej wie, że jak na razie ma zapas towaru :diabloti:

Posted

Ana :) napisał(a):
U nas też nadal sypie śnieg :D Otto w 18273614720394 niebie normalnie :D jedyne co mu się nie podoba to, że po spacerze musi siedzieć na przedpokoju aż wyschnie :evil_lol:

Dzisiaj nie padał śnieg , ale Son tez szaleje w śniegu :diabloti: a po powrocie do domu chce od razu pakować się do ciepłego łóżka :evil_lol: a tak to musi czekac na wytarcie ...

BlackDream napisał(a):
U nas też dzisiaj cały dzień padał śnieg. Widzę, że Viki jako jedyny pies całkowicie ten fakt olewa :eviltong:

Większość psiaków lubi śnieg , ale są tez wyjątki ;)

sonia1974 napisał(a):
Moje 3 gadziny też lubią śnieg ,tylko Misiolowi łapki marzną i zaraz do domu chce wchodzić a reszta szaleje . Mizianka dla Soniuchy

Wymiziana została :loveu::loveu::loveu:

Ptysiak napisał(a):
Buziaczki dla tej ślicznotki http://img201.imageshack.us/img201/5473/1040863.jpg :loveu:
i pozdrowienia dla Pańci :)

Wycałowana :loveu: was tez pozdrawiamy Kochani :loveu:

Patik napisał(a):
http://img201.imageshack.us/img201/5473/1040863.jpg :loveu:
U nas też sypie i sypie :D
Wymiziaj małą od mnie :)

U nas dzisiaj nareszcie nie padało ;) Sonka wymiziana i wycałowana :D

phase napisał(a):
Ja ostatnio już się łudziła, że koniec zimy, a na drugi dzień jak nas zasypało.... I tak do dziś. :placz:

Ten śnieg chyba nigdy nie stopnieje ... jak stopnieje to znowu napada :roll:

Mój Otto podnieca się śniegiem jak nie wiem co :D ale on ćpa śnieg to przynajmniej wie, że jak na razie ma zapas towaru :diabloti:

Sonka też ćpa śnieg :diabloti:

Posted

Hej :D

Jutro już nareszcie piątek :multi: Dzisiaj miałam 2 kartkówki z angielskiego zawodowego i polskiego ... angielski napisałam na 5 , ale polski zawaliłam i oddałam pusta kartkę :diabloti:
Tak to jest jak się nie czyta lektur :evil_lol: ja to nie nadążam nad tymi lekturami co tydzień coś nowego do czytania , bo pani się spieszy , bo mamy niewiele czasu nauki ... ja odliczam tylko tygodnie ( 4 tygodnie pozostały ) do wolnego od szkoły ... wprawdzie będę musiała chodzic do biura podróży , ale lepsze to niż siedzieć ok. 8 h w szkole najczęściej od 8 do 15 ;) i najważniejsze , bo będę mogła się wysypiać :D

To macie zimowego Soniaka :D

Posted

marta.k9080 napisał(a):
a pysio zapchane piłeczką...:evil_lol::loveu:

Ona lubi nosić tak w pysiu :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Maja mi się podoba :loveu: :D

Majka jak była brana to miała być krótkowłosa jak Sasha , a tak to sierść musi być podcinana ;)

Guest wolfheart
Posted

świniaczki też słodziaste:loveu:
Luna ciągle coś nosi w pyszczku,prawie cały spacer ....

Posted

marta.k9080 napisał(a):
świniaczki też słodziaste:loveu:
Luna ciągle coś nosi w pyszczku,prawie cały spacer ....

:loveu: Sonia to też praktycznie cały czas aportuje i nosi puki jakiś pies nie podejdzie to zostawia przywita się i znowu do pysia ;)

Dobra lecimy na spacerek ... u nas jest strasznie zimno pokazuje , ze -6 brr

Posted

Świniaki :loveu:

Jak słyszę o tych kartkówkach, lekturach, ocenach i tym podobnych pierdołach to mam dreszcze :roll:

Sonka95 napisał(a):
Sonka też ćpa śnieg :diabloti:

Idę stąd, bo tu się patologia szerzy :shake:

Posted

[quote name='Sonka95']:loveu: Sonia to też praktycznie cały czas aportuje i nosi puki jakiś pies nie podejdzie to zostawia przywita się i znowu do pysia ;)[/quote] Królestwo za takiego psa ;)

[qupte]Dobra lecimy na spacerek ... u nas jest strasznie zimno pokazuje , ze -6 brr[/QUOTE] Jakie tam zimo. To jest idealna temperatura :D

W liceum korzystałam z [url]http://klp.pl/[/url] Polecam ;)

Posted

Świniaki cudne :loveu:
Sonia i Otto mają taką samą budowę :D i nawet taki sam rodzaj sierści chyba, bo Otto też ma krótką,a gdzie nie gdzie dłuższą trochę... w sumie różnią się tym, że trochę inaczej są umaszczeniu, Otto nie ma całkiem postawionych ucholów no i płeć nie ta :P