Kazuro Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 Hej :diabloti: gratuluję przebiegu ^^ ja bym się kompletnie pogubiła w przeszkodach i biegła na oślep :D Shih-tzu? Ojej to czekam z niecierpliwością :loveu: Ostatnio prawie codziennie wychodzę na spacer z F. oraz koleżanką i jej shih-on jest po prostu boski Quote
Victoria Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 ej no pokaz mi prosiaki xd tez mam dwie dziewczynki :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 9, 2013 Author Posted January 9, 2013 [quote name='Klaudia&Aza']Witamy się:) Witamy się ;) [quote name='Ada i Fanta']Hej :diabloti: gratuluję przebiegu ^^ ja bym się kompletnie pogubiła w przeszkodach i biegła na oślep :D Shih-tzu? Ojej to czekam z niecierpliwością :loveu: Ostatnio prawie codziennie wychodzę na spacer z F. oraz koleżanką i jej shih-on jest po prostu boski Dzięki ;) Ja tam biegłam przed siebie i nawet nie patrzyłam na kolejność :evil_lol: [quote name='Ty$ka']Cześć Wam :D Witamy się ;) [quote name='Victoria']ej no pokaz mi prosiaki xd tez mam dwie dziewczynki :loveu: O ale fajnie ... Mam takie stare :crazyeye: Tu Sasha i malutka Majka :loveu: i nochal Sonii A to z wakacji ... Maja choć ma 2 latka jest 2 razy większa od Sashy 4 letniej :D I to jest z grudnia 2012 roku ;) Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) [quote name='sonia1974']Ale śliczne prosiaczki :loveu: [quote name='Ana :)']Witamy :) jakie fajne świniaki :D :loveu: Miło nam ... dziękujemy :loveu: [quote name='paulaa.']Majka ma piękne umaszczenie :loveu: Dzięki :loveu: Jak braliśmy Majkę to myśleliśmy , że będzie gładkowłosa , a zrobiła się z niej długowłosa ;) Jak była malutka to była prawie cała czarna , a teraz ma i brązową sierść :cool3: Edited January 10, 2013 by Sonka95 Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ta świnka z ruda doopką wygląda jak mój Gryzek -świnka którą miałam niestety tylko trzy lata bo odeszła z powodu choroby. Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) Hej :loveu: Dzisiaj jest odwilż ... wszędzie są kałuże , bo od południa pada deszcz Ja jutro nie mam lekcji ... idę tylko na 3 godzinki i do domu :multi: Tak było jeszcze rano A po szkole padał już deszcz i spacerek był nie ciekawy :roll: Edited January 10, 2013 by Sonka95 dodanie zdjęć Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) Ta fota mi się najbardziej podoba :loveu: Edited January 10, 2013 by Sonka95 Quote
Leokadia Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Nie wiem, czy ktoś już pytał z jakiej firmy jest ta żółta obróżka? Quote
paulaa. Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 http://img41.imageshack.us/img41/1540/zdjcie2426.jpg Co to za park ? Fajny, ale zupełnie nie kojarzę. Moczydło może ? Fotki super, Sonia jest bardzo fotogeniczna :smile: Quote
angineuuka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Prosiule, moja miłość ( a mam królika :evil_lol:) :loveu: Quote
Sonka95 Posted January 10, 2013 Author Posted January 10, 2013 (edited) [quote name='leónowa']Nie wiem, czy ktoś już pytał z jakiej firmy jest ta żółta obróżka? Ja ją mam z Pedigree kiedyś się zbierało punkty i wymieniało na obrożę ;) [quote name='paulaa.']http://img41.imageshack.us/img41/1540/zdjcie2426.jpg Co to za park ? Fajny, ale zupełnie nie kojarzę. Moczydło może ? Fotki super, Sonia jest bardzo fotogeniczna :smile: To jest park na przeciwko Parku Olszyna a dokładnie Park Herberta ;) [quote name='Angi']Prosiule, moja miłość ( a mam królika :evil_lol:) :loveu: Cudny ten twój króliś :loveu: Edited January 10, 2013 by Sonka95 Quote
Qeeriefire Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 [quote name='Sonka95']Ja ją mam z Pedigree kiedyś się zbierało punkty i wymieniało na obrożę ;) Też ją mamy, tyle, że u nas w ogóle nie jest używana. :) Odwilż jest najgorsza, tak się tęskni za latem.... http://img820.imageshack.us/img820/8886/zdjcie2435.jpg najważniejsze, że piłeczka jest, a świnki są cudowne :eviltong: Quote
Ty$ka Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Majka :loveu: Kocham wszystko, co szyrletkowate :D :loveu: Sonia chyba ma radochę ze śniegu :D Ej, ja też chcę taaak jutro :(. A w zamian mam owszem 3h, ale sprawdzianów + 4 inne i dopiero o 14.10 kończę lekcje. Quote
Victoria Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Jestem jestem ;D Śliczne prosiaczki :loveu: kocham trikolorki :loveu: moje obie są brzydkie jak noc listopadowa, a jedna ma czerwone oczy do tego :diabloti: U nas też śnieg... i odwilż xd fajnie jest mieć psa który lubi taką pogodę ;p Quote
Guest wolfheart Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 http://img202.imageshack.us/img202/4415/zdjcie2430.jpg :loveu: urocza Quote
Bgra Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 pozdrawiamy Sonkę o pięknych oczach i przenikliwym spojrzeniu:) Quote
aniolek666 Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Dziękujemy za odwiedziny i witamy się u was:) Sunia jest śliczna uroczy kundelek:) Quote
Sonka95 Posted January 11, 2013 Author Posted January 11, 2013 (edited) Witamy się z cioteczkami i nowo przybyłymi :loveu: Sonia rano miała fajny spacerek , bo spotkała swojego jednego z najlepszych psich kolegów takiego kundelka szorstkowłosego :loveu: Sonia jak go tylko zobaczyła to wyrwała do przodu i od razu zaczęła się zabawa ... a Sonia nie z każdym psem chce się bawić :evil_lol: A tak poza tym to wczoraj był u nas Figo Shih Tzu z moją koleżanką :cool3: Ten pies to od razu po wejściu poleciał do kuchni i leżał przy świnkach ponad 2 godziny :diabloti: Szczekał strasznie , potem się uspokoił :diabloti: Chciałam zrobić Sonii i Figo wspólną fotkę , ale było trudno , bo co chwile , któreś się ruszało :roll: Mam same jego foty : Jutro w planach mamy pojechanie do znajomych do miejscowości Konstancin-Jeziorna , a przy okazji wpadniemy do lasku Kabackiego w , którym dawno już nie byliśmy :multi: Edited January 11, 2013 by Sonka95 Quote
PannaAnna Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Ale świetne prosiaczki :D http://img202.imageshack.us/img202/4415/zdjcie2430.jpg "Mamciu co tam dla mnie maasz?" :lol: Quote
Recommended Posts