Jump to content
Dogomania

Kochany agilitowy psiak - Sonia mix Lancashire Heeler

Recommended Posts

Posted

sonia1974 napisał(a):
Witam się u Sonii " siostry " mojej Sonii , bardzo gadziny podobne :evil_lol:moja chyba troszkę mniejsza o ile można to na zdjęciach rozpoznać ( waży 8 kg.) buziole dla Sonii od Sonii

Witamy siostrzyczkę :loveu: Moja waży 9-10 kg ... :D

Ana :) napisał(a):
Super, że startujecie w zawodach :) będę trzymała za Was kciuki i mam nadzieje na jakiś filmik :D

Właśnie proszę siostrę to może ona nas nagra ;)

zuzza napisał(a):
Śliczna sunia;)
Nie wieże! Moja to by świnkę na raz zjadła:oops:

Moja kocha świneczki i krzywdy by im nie zrobiła :D

phase napisał(a):
Hej Soniaczki. :)

Jessica89 napisał(a):
cześć :lol:

unikatowydiament napisał(a):
witamy się:)

Hej cioteczki :loveu:

Posted

Witamy się ;)

Dziś zrobiłyśmy chyba najdłuższy spacerek od kilku miesięcy :crazyeye:
Sonia po powrocie padła na łóżko i nie chciała wstać ... tak się zmęczyła ;)
Na spacerku byłyśmy ze Scoobym , Kostkiem , Naną i Doti oraz z ich właścicielkami :loveu:
Dzięki dziewczyny za spacer :cool3:
Najpierw był spacerek po Polach Mokotowskich a potem przeszłyśmy się na torek agility <333
Sonii dobrze szło :D Musimy tam pojechać kiedy nie będzie lodu i śniegu , bo to bardzo przeszkadzało :roll:
Ogólnie spacer był suuper :multi:... było słońce , ale ręce zamarzały ...
Fotek było by więcej , gdy nie to , że baterie wysiały i zostało zrobionych tylko ok. 5 fotek :roll:

Posted

Korenia napisał(a):
Macie jeszcze w Wawie śnieg? w ogóle był na wigilię?

Na Bielanach jest nie wiele , ale jak dzisiaj byłyśmy na Mokotowie to tam jest śnieg i strasznie dużo lodu :roll: Na wigilię mieliśmy śnieżek :D

Posted

Sonka95 napisał(a):
Na Bielanach jest nie wiele , ale jak dzisiaj byłyśmy na Mokotowie to tam jest śnieg i strasznie dużo lodu :roll: Na wigilię mieliśmy śnieżek :D

Ehh zazdroszczę :P u nas oczywiście nic nie było. Tylko deszcz...

Posted

każdy właściciel kundelka doszukuje się w swoim psie cech wizualnych jakiejs rasy z czystej ciekawości a Sonia jest podobna do tej wymienionej chociaż korzenie może mieć inne.

Kiedy zawody? :D

Posted (edited)

Kocham jej te zdjęcia z jęzorem :p http://i1148.photobucket.com/albums/o565/yuveza/Pola Mokotowskie/az pm/_MG_8350kopia_zps4aa33551.jpg
Dzięki Justyna za zdjęcia :loveu:

5 stycznia mamy zawody

Sonia dzisiaj super jechała metrem i jej choroba lokomocyjna nie dala dzisiaj znać
Żałuje , że nie zrobiłam zdjęcia jak się na nas ludzie patrzyli jak weszłyśmy z 4 psiakami

Edited by Sonka95