monita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tengusia napisał(a):zeby Tass nie musial juz cierpiec ;-) Wierzę, że już nie będzie :kciuki: Quote
Paola06 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Tassmanek jedzie do schroniska? Odezwał się ktoś??? Quote
amikat Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Nie wiem jak to napisać........ Tassman został uśpiony. Miał jechać. Jego prawny opiekun odwołał akcje eutanazji...... Kiedy zadzwonił w czwartek do schroniska aby potwierdzić ze jedzie w piatek i poprosić o nie karmienie go przed podróżą, usłuszał ze Tassman nie zyje - uśpiony.... Roizpętało sie piekło. Złożone zostanie doniesienie na policje i do UM na działanosć schroniska. Tassman był w opłaconym hoteliku - nie w azylu!!!! Mało tego - nie ma zwłok. Tłumaczy nam ze został podany utylizacji - ale nie chce podać gdzie i przez kogo. Od piątku nie wiedziałam co pisać..... Rozpacz.... miałam nadzieje ze sie znajdzie, że go schowali..... Boże mój - nie wiedziałam jak wam to napisać.... pierwszy raz w zyciu stchórzyłam... Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o jasna anielka.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moze go wydali??????????? rece mi opadły........ niech znajda winnych lub zwłoki !!!! Ukarac dziadów!!!!! Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 wogle jak to poddany został etanazji z jakiej racji ??? tyle tu nie janosci nie podoba mi sie to wszystko , co sie wyprawia na tym swievcie ,przeciez wiedzieli ze tass jedzie co oni robia!!!!! Kurde ale zwłoki maja jakis okres "waznosci"ze tak powiem , wiadomo kiiedy zostal uśpiony?????? Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 to naprawde sie nie miesci w głowie i cos tu śmierdzi !!!!! ani psa, ani zwłok ??? Quote
amikat Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 został uspiony w czwartek z tego co mówią - do południa. Roland bał sie tam jechać - był w szoku..... Zaskarżymy ich - nie darujemy. Tak ogromnie sie cieszyłam ze ten pies ma szansę...... pierwsza noc spałam spokojnie. A tu takie coś. Ja nie umiem sie zebrać do kupy. Quote
amikat Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Najbardziej sie boję ze go sprzedali bo myśleli ze zostanie uśpiony...... Strach na mnie pada blady.. Quote
monita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Jak to :-( Dziewne jest to, co piszesz :shake: Oj trzeba zadziałać :mad: Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Weterynarza trzeba szybko przetrzepac musi miec dokumentacje , tylko zeby sonbie nie uzupełnił , jak mozna uspic psa w holeliku toć to "prywatny" pies.!!! Przeciez musi sie rozliczac ze srodków usypiającyhc, dziewczyny a nie ma tam u was nikogo kto na kontrole jaks moze wpasc w kazdej chwili ? jesli jest szwindel to maja czas go zatuszować toć juz 2 dni mineły .. jakos niewierze niewiem ... nie chche mi sie wierzyc ze Tassek nie zyje.. :( Quote
monita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A jeśli go sprzedali żeby ... :shake: Oj to nawet jak będzie kontrola, to przez te kilka dni wszystko uzupełnią, jak pisze Apbt_sól :mad: Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 tak tylko ze w pospiechu łatwo o błedy i to moze byc punkt zaczepienia , wypytac pracowników schronu osobno jak to było ... kurde trzeba jakos znalezc punkt zaczepenia . po 1 DLACZEGO?????????? Quote
jotka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 To może wreszcie to schronisko doczeka się kontroli z prawdziwego zdarzenia i śmierć psa nie będzie na darmo. W schronisku bytomskim dzieją się różne dziwne zdarzenia, dziewczyny bytomskie o tym pisały. Jeśli opiekun prawny Tasmana nie podpisał zgody na uśpienie nie mieli prawa tego zrobić. Trzeba pilnować policji, żeby nie potraktowała tego na zasadzie to tylko pies i na dodatek niebezpieczny, pilnować urzędu miejskiego, żeby nie "posprzątał". Quote
amikat Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 najgorsze jest to ze Rolland podpisał w środę prośbe o eutanazje - pisłąm Wam. Potem odwołał - ale ma na to swiadków!! i biling! a pies był hotelowy!!!!! Oto co zamierzamy jeszcze : pismo do prezydenta bytomia z zadaniem odwolania i zakazem wstepu do schroniska anny n. (to ona jest odpowiedzalilana za uśpienie tassa) Quote
amikat Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Mówili Rolandowi i madzi ze zwłoki Tassa są w lodówce. Teraz mówia zę skremowane. Cos wiecej dowiem sie w poniedzałek Quote
paros Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja nie wierzę, że Tassman został uśpiony :shake: to podejrzana sprawa i oni jakiś numer zrobili z psem, chyba sprzedali go :mad: Przecież tacy jeżdżą po schroniskach i szukają dużych psów ............ :cool3: Może oni wspólnie jakiś biznes mają i to nie pierwszy pies tak znika??? :cool3: To sprawa dla prokuratora i policji. Policja powinna wyjaśnić i odzyskać psa. :roll: Quote
dariaopole Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Podejrzane jest to że strasznie kręcą:angryy: Quote
andzia69 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 o matko, szczęka mi opadła:angryy: jeśli jest cialo - to pół biedy - o ile można to tak nazwać....ale coś mi się telepie po łbie,że może....ale to nie musi być prawda - ale może go odkupili wiecie kto:shake: - ci co urządzają walki! taki pies to dla nich prawdziwy skarb!!!:angryy: a że było o nim głośno być może dowiedzieli się gdzie on jest i... ale to tylko moje domysły:shake: Quote
Paola06 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Przyznam szczerze że nic z tego nie rozumiem-ale zaczynam się martwić o inne psiaki jeszcze bardziej:placz::placz::placz: Na to wygląda że mogą w takich miejscach co im się podoba:placz::placz::placz: Quote
basiagk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ZABIC TO MAŁO!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Apbt_sól Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 mysle mysle , i jedno co mi głowy przychodzi to , to ze sprzedali Tassa. Bo zwłoki widmo, raz sa raz nie ma. Nie wierze w uśpienia przypadkowe . Quote
Paola06 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Ja i tak mam dowody-że na śląsku w dziwnych okolicznościach znikają amstaffy lub amstaffo podobne-ktos zasugerował że mam wnieśc sprawę do prokuratury-sama to sobie mogę.............. Quote
paros Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ale w sprawie Tassmana to zgłosili na policję :roll: Kiedy będzie dochodzenie to może właśnie to dochodzenie uratuje i inne psiaki, które gdzieś trzymają - wydaje mnie się, że Tassman żyje :roll: Quote
Recommended Posts