Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

doddy napisał(a):
doddy wie :evil_lol:
Bo zna Rolanda i Bandide.

My od naszych astów przekazujemy 200zł na hotel dla Tasmana.

No to wszystko jase ;)

Posted

Tengusia napisał(a):
Ktos zainteresowal sie Tassem, maile od tej osoby przeslalam do Bandidy ... ona powiedziala ze sprawdza tego goscia ...

Będzie dobrze :kciuki:

Posted

ech.. kochani to ze tas sie siłował sie znaczy ze był przygotowany do jakies walki , mam równiez takie psy i sie siłuja ze soba zadne nigdy nie walczyło bo nie pozwoliłabym na takie rzeczy!!!!!

Dzieną sprawa było jednak to ze kiedys pojawiły sie zjdecia pogryzionego Tassa , bya właścielka powiedziała ze napadły ja dzikie psy ile tym prawdy nie wiem :?mieszkam w innej czesci polksi i nie niestety raczej bym nie miała jak sprawdzić.
Nie oceniajcie ludzi z forum o ast jako wykolejeńców , nie znacie ich , tam ludzie ratuja zycie psiaką , niestety zdarzyło sie tak ze Tass został porzucony :( ale zyje i nikt go nie zatłuł jak latał luzuem a wiecie jacy sa ludzie....

Teraz tylko domek dla Ciebie Tasku !!!! nie spadaj opaj!!! na góre!!

Posted

Ja mieszkam w tych okolicach, a schronisko, w którym jestem wolontariuszką jest też całkiem niedaleko, a dzikich psów niegdy nie spotkałam.... :shake: Myślę jednak, że nie ma co do tego wracać.... W tym momencie najważniejszy jest dom dla Tasmana!

Guest Jacol123
Posted

Możliwe, że wpadnę do Tassmana w poniedziałek. Na razie czekam na maila od dziewczyny, która się nim zajmuje. A tymczasem - podnoszę psiaka.

Posted

Witam
Ja chcialabym zapytac jak zachowanie Tassa :???: jesli sie nie myle to w hoteliku mial byc pod okiem specjalisty i zastanawiam sie czy to cos pomoglo w ulagodzeniu naszego narwańca;-) ...

Buziole dla Tassa :loveu: