Jump to content
Dogomania

Szanti- pojechała do domu ! :) Prosze o przeniesienie do" mają domy" :)

Recommended Posts

Posted (edited)

Mamy kolejne 50zł + 50zł, a więc będzie już 250zł :D Na razie starczy :)

Wpłaty:

- 50zł- Szalony Kot ( miau.pl ),
- 40zł- Weronika W., Szczecin,
- 10zł- MB&Ofelia ( miau.pl ),
- 50zł- zjawka ( miau.pl ),
- 50zł- teresaa118,
- 50zł- Magdy L. - Ch., Kraków, wpłynęło

Edited by kinia098
  • Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aktualizacja

Wpłaty:

- 50zł- Szalony Kot ( miau.pl ),
- 40zł- Weronika W., Szczecin,
- 10zł- MB&Ofelia ( miau.pl ), wpłynęło
- 50zł- zjawka ( miau.pl ), wpłynęło
- 50zł- teresaa118,

Posted

paula_t napisał(a):
Kinia, a nowi właściciele suni nie mogliby dołożyć jakiegoś grosza dla małej? Np. na transport?:roll:

Obawiam się, że nie bardzo... :/ Zobaczymy przy przekazywaniu, może sami pomyślą i się dorzucą :/

Posted

Jakby chcieli cos sami zrobic, to od razu by zaproponowali. Nie martwic sie drobiazgami.Oni musza przez nastepne pare lat psa karmic, szczepic itp. Maja jeszcze duzo przed soba. Robmy to, co nalezy zrobic od razu, sterylke, szczepienia. I tak dlugo czekala na swoj domek. Zycze wszystkiego dobrego ciociom zajmujacyh sie Szanti. Dobra robota!:loveu:

Posted

[quote name='teresaa118']Jakby chcieli cos sami zrobic, to od razu by zaproponowali. Nie martwic sie drobiazgami.Oni musza przez nastepne pare lat psa karmic, szczepic itp. Maja jeszcze duzo przed soba. Robmy to, co nalezy zrobic od razu, sterylke, szczepienia. I tak dlugo czekala na swoj domek. Zycze wszystkiego dobrego ciociom zajmujacyh sie Szanti. Dobra robota!:loveu:
Teresa, no świetnie to ujęłaś !

Szanti wysterylizowana !
Waży 20-21kg. Wetka naprawdę super, z uśmiechem powiedziała, że już nic nie musimy dopłacać Dziękuję także Fundacji Zwierzęta i My za umożliwienie bezpłatnej sterylizacji !
Kupiłam suni od razu odrobaczenie ( 2 tabletki Dolpac, drugą dam właścicielom, żeby podali za dwa tygodnie ) i odpchlenie Advantix. Wyszło za to 47zł. Na paliwo dałam 49,99zł. Zostaje więc jeszcze 153,01zł. Taka kwota nie utrzyma się jednak dla Szanti. A dlaczego ? Zaraz napiszę jeszcze jedne wieści na innym wątku....

Wpłaty:

- 50zł- Szalony Kot ( miau.pl ), wpłynęło
- 40zł- Weronika W., Szczecin, wpłynęło
- 50zł- teresaa118, wpłynęło

Posted

A więc aktualizuję, jeśli już wiadomo, na co przeznaczona została część pieniędzy...

Wpłaty:

- 50zł- Szalony Kot ( miau.pl ), wpłynęło
- 40zł- Weronika W., Szczecin, wpłynęło
- 50zł- teresaa118, wpłynęło
- 50zł- Magda L. - Ch., Kraków, wpłynęło

Razem wpłat: 250zł

Wydatki:

-47zł- Dolpac 2sztx10zł=20zł + Advantix 27zł dla Szanti,
-49,99zł- dowóz Szanti na sterylizację do Sławna i Perły na sterylizację do Darłowa,
-84zł- ( 234zł - 150zł, które miałam od dawna przeznaczone na sterylizację Perł od osoby z FB = 84zł ) - dopłata 30zł do sterylizacji, 14zł Fiprex, 10zł Dolpac, 30zł Clavaseptin dla Perły,

Stan konta Szanti: 69,01zł

Posted

Ogromne podziękowania za pomoc w sterylizacji Szanti i Perły należą się mojemu wspaniałemu chłopakowi, który wspiera mnie w moich kocich i psich akcjach służąc transportem.... i nie tylko :) Gdyby nie jego pomoc- nie wiem, czy udałoby mi się tak sprawie i szybko wysterylizować sunie. Także to nie tylko mi należą się dobre słowa, które już słyszę i czytam :)

Posted

Ciesze sie, ze za jednym razem przeprowadzilas ciociu dwie akcje. Ile to szczeniakow od dwoch suk bedziemy miec mniej? Setki...Lubie upartych, ludzi, pewnie Twoj chlopak tez, ciociu. Zycze duzo osobistego szczescia

Posted

Musiałam kupić dla Perełki chociaż Bobika do jedzenia.
Byliśmy w sumie dwa razy na antybiotyku i przeciwbólowym zastrzyku. Wyszło 20zł.

-20zł- antybiotyki i zastrzyki przeciwbólowe ( 2x ) dla Perły po sterylizacji,
-3,75zł- Bobik dla Perły,

Stan konta Szanti: 45,26zł

Posted (edited)

[FONT=tahoma]No i kolejne dobre wieści- Szanti pojechała dzisiaj do domku
Byliśmy jeszcze na szczepieniu przeciwko wściekliźnie oraz wirusówkom i zawieźliśmy psinkę do DS.
Ludzie od razu ucieszyli się, kiedy przyjechaliśmy W końcu doczekali się psiaka.
To domek, w którym wcześniej mieszkał mój wyadoptowany kotek Bączek

• .
    Szanti będzie miała tam super warunki. Duże posłanie, kawałek ogródka i fajnych właścicieli Pan specjalnie dla psiaka poprawiał ogrodzenie, a dobra sucha karma już w drodze

Pozostał jeszcze jednak dług... Stan konta Szanti wynosił 45,26zł, a ja zapłaciłam dzisiaj 95zł za szczepienia... Brakuje więc 49,74zł... Czy ktoś pomoże spłacić dług ?

Wszystkie skany za wydatki są też w pierwszym poście ale na koniec wyślę je jeszcze wpłacającym na pw.
  • [/FONT]

Tutaj jeszcze zdjęcie jak wracaliśmy do domu już po sterylizacji :)

Edited by kinia098
    Posted

paula_t napisał(a):
    Kinia, ja obiecałam wpłacić grosika, to wyzeruję dług, poproszę tylko o nr konta:)

Szczęścia smoczku na nowej drodze życia!:loveu:

Dziękuję bardzo ! :) Już wysyłam numer konta :))

Posted

Źle obliczyłam wydatki, jakoś pominęła Fiprex i dług wynosi jeszcze 38,74zł.... :/ Na razie czekam na odpowiedź osoby, która zadeklarowała się spłacić połowę " poprzedniego " długu.

Posted

Po prostu myślałam, że ten Fiprex wliczony jest w te 220zł. A wczoraj jeszcze raz obliczając wpłaty i wydatki coś mi się nie zgadzało i zorientowałam się, że przecież kupiłam go osobno, w lecznicy wracałam się po niego bo zapomniałam... Zagadałam się z wetką, kupiłam na robale a na pchełki już nie, dlatego dostałam osobny paragon....
    Głupio mi to pisać, ale brakuje jeszcze 8,74zł :oops::oops: Ja naprawdę nie mogę dołożyć ze swoich ze względu na 5 moich kocich rezydentów psa i królika... :(

Posted

kinia098 napisał(a):

Głupio mi to pisać, ale brakuje jeszcze 8,74zł :oops::oops: Ja naprawdę nie mogę dołożyć ze swoich ze względu na 5 moich kocich rezydentów psa i królika... :(

Hop hop :(