Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zefirek2 napisał(a):
Hura :multi: Lusia sie odblokowała wczoraj zrobiła siusiu i kupkę na dworze , dziś rano też :cool3: Ufff.. co za ulga, czysto w domu i gderania nie będzie :pissed: Może paradoksalnie pomogła w tym właśnie ta cieczka, zaczęła znaczyć po innych psach ;) Co do sterylki to robię rozeznanie gdzie by tu taniej ją ciachnęli ...

hurrra!!! ale sie ciesze!!! :multi::multi::multi: :Cool!::Cool!::Cool!:

• Replies 131
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest już lepiej ale nadal nie całkiem dobrze. Siku robi na dworze ,ale kupę w domu niestety. Łazi i łazi i nic dziś mi dwa autobusy uciekły, a ona zero kupy. JAk tylko wyjdę do pracy to za godzinę prezent w kuchni jest :(((

Posted

Lusia z załatwianiem już lepiej, zdarza sie jeszcze kupa w domu ale już sporadycznie :shake: . Mamy wyznaczony termin sterylki na 28.12. a potem do nowego domku :razz: .Gdyby nie cieczka to już miałaby swój własny domek, ale ta pani jeżdzi do córki pilnować wnusi a tam jest niekastowany piesio i dlatego przeprowadzka musi jeszcze trochę poczekać. Lusia jest niesamowicie mądra ,zrównoważona taki mały przytulak z pięknymi okrągłymi oczyma sposób w jaki patrzy na człowieka łamie serce .... Chciałabym, żeby jak najszybciej trafiła do domku bo z każdym dniem będzie coraz gorzej .... ona jest tak zadomowiona jakby mieszkała z nami od lat ciężko będzie się rozstać :placz:

Posted

Lusię dosięgła biegunka, pojawiła się krew skończyło się wizytą u weta niestety :( Domowe sposoby nie dawały rezultatu :(. Dostała zastrzyki i jest już o niebo lepiej :) .Biedula ciągle coś się jej czepia:(

Posted

Dbam o nią najlepiej jak potrafię, je gotowne jedzonko, dobrą suchą karmę ( przemycaną do jedzonka, bo protestuje ;) ) ,z puszek mimo że z wyższej półki zrezygnowaliśmy narazie zupełnie a i tak ciągle mamy jakieś sensacje żołądkowe :shake: . Lusia musi być zdrowa , bo 28.12 będzie "ciachanko" wszystko ustalone, tylko zdrowa pacjentka potrzebna :cool3:

Posted

moze ona biedna musi odreagowac to schronisko, wg mnie najbezpieczniejszy kurczak z ryzem, ale i tak kiedy Kluśka po sterylce nie chciała jeść,a ja odnosiłam kolejna miseczkę i w desperacji dałam jej kawałek surowej wątróbki - okazało sie,ze to własnie lubią Tygrysy! Opedzlowała miske wątróbki kurzęcej, zrobiła kupę i zaczęła wracac do zdrowia!
a moje domowe psy czasem kradna kotom wątróbke i kończy sie to zawsze sraką:shake:

Posted

Lusia już od wczoraj w DS :multi: , widziałam ją dziś na spacerku, ale nie podchodziłam, żeby żalu nie robić :(. nowa Pani nie dzwoniła ,a tak sie umawiałyśmy w razie jakiś kłopotów, więc chyba wszystko ok. 28.12 "wypożyczę" ją jeszcze tylko na sterylkę. Cieszę się ,że ta nowa Pani mieszka blisko i mogę widywać Lusiunię ;)

Posted (edited)

ojej ale nas zaskakujesz tymi informacjami! :crazyeye: jak mieszka blisko, to na pewno doglebnie sprawdzona :lol: ale sie ciesze!!! :multi:

ps. a czy refundacja za sterylke nie miala byc ze sterylkowej skarbonki z dogo? juz nie pamietam... taka refundacja jest tylko dla psow w dt...

Edited by kolejna kobietka