kinga Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wędkoholik napisał(a):Bardzo bym chciał, żeby już ten ktoś go dostrzegł.. miałam przed chwilę telefon bardzo, bardzo ciepło brzmiacy telefon... proszę o zaklinanie losu, zeby ten telefon zaowocował ;) Quote
Nowi My Maciusiowi:( Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Przyłączam się!!!Trzymam kciuki za cudeńko. Piękny, elegancki pies. Quote
uxmal Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Wow!!! Baaardzo się cieszę :)))))))):multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: o losie.........ależ wieści....jeden dzień ciotki Ziuty na dogo nie było......oby więcej takich info :multi:........:modla::modla: wielkie dzięki :loveu: Quote
pixie Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 przyznaje bez bicia..trafilam tutaj za wedkoholikiem Kinga a Twoje poezje, co sie z nimi stalo...Zyrafo Ty moja....o kim to byl ten piekny wiersz... wiec przejrzalam watek, bywam rzadziej teraz na dogo z niezaleznych ode mnie powodow a i terraz pisze z bardzo daleka trzymam mocno kciuki za nadzwyczajnego psa...musi trafic do dobrego czlowieka i wiernie mu sluzyc do konca dni...taka jest jego wola a ja mam nadzieje ze ten cieply glos w telefonie i Twoje wyczucie dobrze rokuja Bedziesz niuebawem merdal radosnie ogponem do swojego czlowieka To Ci sie piesku nalezy, za te milosc bezwarunkowa Quote
Ziutka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :bigcool::bigcool::sweetCyb::sweetCyb:..........nareszcie jakieś dobre wieści.......Hektorku kochany trzymaj się cieplutko....napewno będziesz bardzo szczęśliwy :loveu: Quote
uxmal Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Weszłam na tę stronkę :) dzieki. Czy wiesz może jaka jest różnica między fotkami - tymi słonecznymi a tymi -ze smutną minką? Na tych drugich Hektor jest niesamowicie przygaszony. Quote
kinga Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 a jak miło było nie widzieć dziś Hektora w schronisku ;) jak ja lubię, kiedy ubywa starszych psów - zwłaszcza, jesli ma się świadomosć, ze następne lata upyną im wśród dobrych ludzi... Quote
samoglow Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dzieki za biezace wiadomosci. Moze jakies zdjecia z nowego domku, please!:p Quote
Ziutka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='samoglow'] Moze jakies zdjecia z nowego domku, please!:p :modla::modla::modla: PLOSIMY :loveu: Quote
PaulinaT Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 To że z opóźnieniem to nie znaczy że cieszę sie mniej - bo cieszę się bardzo :multi: :multi: :multi: Quote
samoglow Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 sie beda podobac nawet skany papierowych zdjec - slowo!!!:p Quote
Ziutka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='samoglow']sie beda podobac nawet skany papierowych zdjec - slowo!!!:p :cool2::cool2::cool2: zgadzam się z Samoglow :cool3: Quote
kinga Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 jakie cudne!!!! :loveu: Wędkoholik - ależ sie z niego seterek zrobił pełną gebą!! w tym morzu psich nieszcześć - to naprawdę ogromny, ogromny kop :lol: Quote
samoglow Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 dzieki za foto-relacje. Nowe Metamorfozy !!!:loveu: :multi: :lol: :p Quote
Ziutka Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Halo...halo....a co tam u Hektorka słychać :cool3: :cool3: Quote
Recommended Posts