Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wedkoholik - a cóż Ty masz z adresem mailowym? :crazyeye:
- bo wysłałam Ci dziś fotki Hektora - i otrzymałam zwrot :razz: - że niby błąd w adresie :shake:

...nic nie doszło? :placz:

- w takim razie bardzo proszę, ściągnij je ze strony schroniska ( link pod moimi postami) - Hektor jest na stronie głównej, tam już są podmienione zdjecia
( bo ja będę w pracy dopiero w poniedziałek, a tylko w tamtejszym komputerze mam zdjęcia psów - więc przez weekend nic nie mogę wysłać ponownie :shake: )

...mam nadzieję,z e uśmiechniety Hektor - choć nie do kon.ca seterowaty - będzie miał więcej szczescia...;)

Posted

byli już nawet zainteresowani z Warszawy... ale nastała cisza :roll:

...widocznie to jeszcze nie byli CI, widocznie jeszcze Hektor musi trochę poczekać...

Posted

Piękny Hektor czeka na swój nowy dom.......obserwatorze z allegro dzwoń bo psinka może Ci umknąć sprzed nosa :eviltong:

Hektor hopsa do góry i z ciotką Ziutą śmiga na wirtualny spacerek :painting:..........szkoda, że tylko wirtualny ale wierze, że już niedługo będzie realny z twoim własnym panem i pańcią :loveu:

Posted

a ja co spojrzę na banerki Hektora - to nie mogę się nazachwycać, jaki on piękny :lol: - no prawie piękniejszy, niż w realu :evil_lol:

( co już zresztą usłyszałam niedawno -że te psy na fotkach to ładniejsze, niż normalnie...:cool3:
no i nie wiem, czy sie z tego powodu cieszyć, ze przyciągają wzrok i ludzi - czy martwić, ze potem w schronisku czeka ich - ludzi - lekka konsternacja :niewiem: )

Posted

Wędkoholik napisał(a):
Akurat Hektor lepiej prezentuje się w realu, więc tu konsternacji nie będzie. :razz:

nooo... Wędkoholik - Ty go akurat nie widziałes w realu :evil_lol:

niewykluczone, ze jakbyś go zobaczył :p - to wyglądałbyś tak: :-o :mdleje:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Wędkoholik']Jest kochany przez wiele osób. Ja do nich też należę. Tyle że u mnie jest jedno miejsce na psa, którego trzeba będzie natychmiast wyrwać z rąk oprawców, lub innych tragicznych sytuacji. Czyli taki schrono hotel. Ostatnio w sobotę pojechałem po to, by zabrać 11 letnią sunię seterkę z rąk kanali, którzy niedosyć że znęcali się nad stworzeniem, to jeszcze chcieli ją z pobudek materialnych uśpić. Na szczescie udało się i sunia ma nawet nowy domek, ale gdyby się nie znalazł to mój dom byłby dla niej azylowym wybawieniem od śmierci i cierpień.

Wędkoholik - chwała Ci za sukę ;)
ja sobie zawse tak powtarzam - ze jeden pies w schronie mniej - jedna psia wygrana na loterii więcej

...a na Hektora tez przyjdzie czas - tylko czasem ten czas przychodzi trochę wolniej, niż chcielibyśmy...:cool3: