Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):
no, to starym zwyczajem, którego nie lubię :shake: - podbijam Hektora w górę, z czeluści strony kilkadziesiątej chyba...

no to ja ci pomogę.....

Posted

nie byłam już w schronie dość długo - ponad tydzien

...ale będę jeszcze przed Świętami - i zobaczę, jak Hektor daje sobie radę - choć prawdopodobnie z tej racji, ze hotel jest przygotowany na świąteczne hotelowanie psów domowych - Hektor prawdopodobnie będzie musiał wrócić do boksów ogólnych - gdzie sobie tej rady za bardzo nie dawał...

Posted

jest na Allegro i dalej bedzie w razie czego. Zmienilam tytul, moze jeszcze raz zmienie. No i do skutku;)

Kasie napisał(a):
Kingo, czy nadal jest na allegro?
A jak wygląda sprawa z plakatami? Czy w Koszalinie to daje jakieś efekty?

• 2 weeks later...
Posted

Hektor awansował na gordona ;)
jednak jest prawie - gordonem :loveu:

został umieszczony na stronie adopcyjnej seterów: www.setery-adopcje.net

( i wcale się nie wciskałam z nim, sami seteroznawcy go wypatrzyli...:lol: )

...no to teraz mu pozostanie znaleźć dom jako gordon seter, ze wspaniałym seterowatym charakterem ;)

Posted

Kasie napisał(a):
Kingo, czy nadal jest na allegro?
A jak wygląda sprawa z plakatami? Czy w Koszalinie to daje jakieś efekty?

Kasiu kochana
plakatowanie w Koszalinie nie przynosi efektów
żadnych
bo jak ma przynieśc efekty, skoro nie ma kto tych plakatów porobić, ba! porobic pół biedy - ale dystrybuować...

i wyznaję tu z całą szczerościa ( jak to ktoś wspomniał na innym wątku - na forum łatwiej, bo forum jest anonimowe ;) ) - ja nie daję rady czasowo -( jakkolwiek by tego nie tłumaczyć - bo nikt nie ma czasu) - z robieniem czegokolwiek w psich sprawach ponad to, co robię :shake:

a plakaty mieszczą się właśnie w tych czynnościach, których nie daję rady wykonywać :shake: i bardzo trudno będzie mi znaleźć czas na rozwieszanie ich - choć wiem, ze to przynosi efekty

ufff... złozyłam samokrytykę :oops: - chociaż Hektorowi ona za bardzo nie pomoze...:shake:

Posted

[quote name='Kasie']Kingo, nie wiem jak pomóc na odległość.
Więc znowu podnoszę tylko.

wiesz co, Kasia - przyjedź Ty do mnie na wakacje :multi:

(Ty jesteś dobra w dystrybuowaniu plakatów :p ...parę dni - i machniesz cały Koszalin, który, jak wiadomo, jest ciut mnejszy od Krakowa :lol: )

Paulina - ale żeby nie popaśc w samozachwyt - oświadczam po raz kolejny, ze ja jestem słaba w opiece nad własnymi psami - np. - dojechac z nimi do weta - o, to przerasta już moje możliwości...:oops:

- w przeciwieństwie do Was :oops:

Posted

Kinga - ja tej samokrytyki!! Mówię zdecydowanie BASTA! :mad:
Gdybys miała poważny problem ze zdroweim któregoś ze swoich psów pędziłabyś ażby się kurzyło. A ze z pierdami nie jeździsz... :roll:

Posted

nooooo... a co tu taki absolutny brak zainteresowania?

Hektorek moze byc jeszcze bardzo fajnym, żywiołowym psiakiem - on aż się wyrywa do ludzi, przepycha przez kraty, skacze, popiskuje...

tylko, jak rozmawiałam z ludźmi od seterów - takie kontaktowe psiaki niesamowicie szybko starzeją sie w schronisku, bez ludzi :shake: - i bardzo boję się, zeby Hektora to nie dopadło - bo wtedy - klapa

• 1 month later...
Posted

Wędkoholik napisał(a):
dziś z nią rozmawiałem i wiem. Ale przede wszystkim chodzi o to by psa pchać w górę i moze ktoś zauważy.

dokładnie tak :cool3:

Posted

jestem u Hektorka - przynajmniej na wątku, do konca tygodnia inaczej być nie mogę :shake:

Wędkoholik - dzięki za opiekę wirtualną nad biedakiem ;)

... a wszystkim , którzy go nie widzieli w realu, mówię: załujcie, ze go nie widzieliście w realu :eviltong: - bo to złoto, nie pies :loveu: